Juiste kleuren en pasvorm

Zeer tevreden met de t-shirts en kleuren zijn perfect

Mooie kleuren en de pasvorm is perfect!

Niet zoals ik had verwacht

Op de foto van de website ziet het qua kwaliteit veel beter uit dan het daadwerkelijk is. Het staat voor geen meter en het is gewoon simpele stof in elkaar gezet. Deze product zal ik nooit meer bestellen.

Zoals gebruikelijk perfect

T-shirts met lange mouw besteld en snel gekregen. Pasvorm perfect.

Geen op of aanmerkingen

Alles perfect en snel geregeld en geleverd

Girav steekt er met kop en schouders boven uit

Boven staande slogan mag alleen met toestemming van de bedenker worden gebruikt Zeer tevreden met mijn product

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Geen zin om al mijn bestellingen te reviewen

Dit doet af aan mijn shop ervaring bij Girav. Laat me gewoon twee shirts kopen zonder mee te hoeven doen aan dit soort feedback onzin. Laat staan dat ik mijn data achter wil laten bij 3rd parties. Doe dit gewoon niet.

Aangenaam en makkelijk

Je kan makkelijk kiezen tussen verschillende artikelen en kleuren. Ook de maten kan je makkelijk kiezen. Het bestelproces gaat vlot en je word goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Het word goed verpakt toegestuurd. Ik ben zeker tevreden.

supersnel

mooie kwaliteit

Mooie shirts goede pasvorm

Top kwaliteit

Kwaliteit en pasvorm zijn zoals gewend van hoog niveau voor een concurrerende prijs.

Goed!!!

De broeken zitten heerlijk en zijn van een goede kwaliteit. Jammer dat het zo duur is bij Girav anders zou ik zeker meer in mijn kast hebben hangen.

Mooie en goede kwaliteit van de polo’s. Bedankt voor de snelle zending

Precies wat ik wilde!

Veel keus, snelle levering, goede kwaliteit!

Hemden zitten goed ! Alleen jammer van de slechte kwaliteit. Na een jaar zijn ze helemaal gaar, voor dat geld vind ik de kwaliteit gewoon slecht!!

Zeer goede order behandelingen en klant behandeling en aftersale service

Goede service en kwaliteit

T shirt gaan lang mee

T shirts gaan lang mee en pasvorm na 4 jaar nog steeds goed. Voor mij een reden om weer nieuwe te kopen bij Girav.

Prima levering prima shirts

Prima levering, prima shirts

Uitstekende kwaliteit

Eigenlijk niet anders gewend. Al jaren een uitstekende service

Ontzettend goed!!!

Snelle levering, goede kwaliteit en passende hulp!

Prima, goede kwaliteit.

Helaas maar 3 keer XL Mag ook 4 keer XL in de collectie?

Super kwaliteit

Heerlijke shirts

Perfecte keuze

De T-shirts zijn van uitstekende kwaliteit: recht van draad geknipt, degelijke katoen en een goede, nette afwerking.

Mooie kwalitatieve broek

En lang genoeg. Superfijn!

Keizersgracht 424

1016GC Amsterdam