Fijne shirts!

Goede pasvorm en mooie kleuren.

Goede producten

Goede producten.

Mijn eerste t-shirt die voortreffelijk past.

Ik wist niet van het bestaan van deze t-shirts, maar bij de volgende weet ik waar ik ze kopen moet. Bij Girav!

Goede kwaliteit

Echt goede kwaliteit, erg blij mee.

Top service!! goed geregeld met een omruil of terugsturen

Mooi producten met af en toe een leuke actie

Kwaliteit ondermaats

Kwaliteit van de shirts, welke vrij prijzig zijn is ondermaats. Ook bij retourzending hoef je niets aan te melden, waardoor je geen idee hebt of het goed gaat. Ruilen is geen optie, hierdoor afwachten of het aankoopbedrag gecrediteerd wordt en dan elders kijken. Was ruilen wel een optie geweest, had ik graag een ander model geprobeerd.

Besteld en binnen afgesproken tijd geleverd

Kwalitatieve T shirts

T shirts zijn top, ze zijn mooi en blijven ook na 30x wassen mooi. De bezorging door Post NL was minder. Een en ander werd niet op het afgesproken tijdstip geleverd. Achteraf bleek dat thuis blijven niet nodig was omdat het pakket in de brievenbus pastte. Hierover waren wij graag van tevoren geinformeerd.

snelgeleverd, prima kwaliteit

Moeilijk om goede model en kleur uit te zoeken. Wel heel goed verpakt met veel plastic

Na 1dag al thuis en prima kwaliteit.

Snelle levering, makkelijk retourneren

De maat is goed van de blouse, de mouwen lang genoeg, heeerlijk! Alleen de kleur vond mijn zoon niet goed, dus grijs retour en nu wit besteld.

Goede kwaliteit artikel, bezorging kan beter

Het voordeelpak van 6 stuks Bangkok shirts besteld. Er werd aangekondigd dat het pakketje door de brievenbus kon. Daarom bleef ik niet wachten op de bezorger van PostNL. Het pakketje kon toch niet door de brievenbus, werd ook niet afgegeven bij de buren. Ik moest het pakket maar gaan ophalen bij een verder gelegen PostNL punt. Drie keer setjes van twee shirts passen niet door de gleuf! Deze wijze van verzending gaat alleen op wanneer een setje van twee shirts zou bestellen. Voor het voordeelpak zou een andere wijze van verzending toegepast moeten worden.

Super service

Snelle levering.

Goed passende joggingbroek.

Mega handig is de perfecte maattabel, hierdoor heb je direct de juiste maat.

Goeie kwaliteit, prima pasvorm en vooral de lengtematen helemaal top

Al vaak t shirts bij girav besteld, altijd prima

Eindelijk kleding die goed past en goede kwaliteit

Snelle levering, duidelijke communicatie en top producten

Prima pasvorm

Mooie kwaliteit en prima maat aan de hand van jullie advies

Goede Service en goede kwaliteit

Fijne T-shirts en de levering was volgens afspraak. Super!!

prachtige shirts

ik had 2 t shirts besteld voor mijn lange schoonzoon, hij is er super blij mee, niet alleen vanwege de lengte maar ook vanwege het materiaal.

Snelle levering en goede kwaliteit

Mooie T-shirts, lekker lang en goede kwaliteit

Prachtig spul.

Heb het al jaren, ben heel tevreden.

top product en snel geleverd

top product en snel geleverd

Het klopt allemaal

Op tijd, goede kwaliteit En eindelijk een past polo’s die lang genoeg zijn.

Past iedere keer weer perfect, mooie kleuren, goede kwaliteit

Fijn als iets goed past

Fijne shirts

Ik heb voor het eerst de girav t-shirts en ze voelen heel zacht aan en blijven mooi in de wasmachine. Ze zitten perfect en met het langere model blijven ze goed in mijn broek zitten.

Keizersgracht 424

1016GC Amsterdam