Pluspunten
Nu diverse keren iets besteld maar alles volgens belofte en afspraken. Perfecte kwaliteit.
Pluspunten
Geweldig bedrijf
Pluspunten
Gemakkelijke website en snel te bestellen. Wordt geleverd in een pakket welke ook heel goed voor de retour gebruikt kan worden. En natuurlijk lekker lange shirts.
VerbeterpuntenIk vond het jammer dat shirt besteld met dezelfde maat toch een verschil hadden. 4 besteld 1 te groot. Moet hem nog retour zenden maar, ik neem aan dat ook dit met dezelfde professionaliteit en servicegerichtheid wordt opgepakt.
Pluspunten
A OK
Pluspunten
Snel geleverd, en past perfect zeker met mijn dikkere buik heb ik geen last meer van te korte t-shirt. deze blijven lekker lang in de broek zitten SUPER !
Pluspunten
Kwaliteit en uitstekende aftersales
Verbeterpuntenwww.deverpakkingsspecialist.com
Pluspunten
Ze verkopen wat er op de site staat. Prima shirts en een snelle levering.
Pluspunten
Pluspunten
Kwaliteit van deze shirts zijn echt geweldig goed!
VerbeterpuntenVoorraad van jullie producten is echt belabberd slecht.
Pluspunten
Super kwaliteit Eindelijk shirts die passen.
VerbeterpuntenNeem meer shirts met print op in collectie.
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit shirts!
VerbeterpuntenHet aanbod in bedrukte shirts zou wel meer mogen zijn alles is uitverkocht (grootste maten)
Pluspunten
goede maatvoering goede kwaliteit
VerbeterpuntenOndanks goede kwaliteit is de samenstelling van shirts niet altijd duidelijk/correct op de site vermeld. Meer 'bedrukte' shirts in collectie opnemen.
Pluspunten
snel, constant goede kwaliteit. Je krijgt waarvoor je betaalt
Verbeterpuntensommige kleding stukken zjin tikkeltje prijzig om altijd hier kleding te kopen.
Pluspunten
Prima sterke, lange t shirts. Mochten wel wat goedkoper!!☺
Verbeterpunten45 mailtjes over dit beordelingsformulier is wel een beetje overdreven!!! Mailbox zit ineens vol!!!!
Ik heb 45 mailtjes gekregen om Girav te beoordelen! 1 is genoeg :-)
Pluspunten
hoge kwaliteit producten
VerbeterpuntenBij onvoldoende voorraad bij akties van bijvoorbeeld 3 halen 2 betalen geen nabestelling mogelijk.
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
Girav is een Nederlands kledingmerk dat staat voor hoogwaardige, comfortabele en tijdloze basics met een perfecte pasvorm. Wij combineren kwaliteit en stijl met een sterke focus op klantbeleving en service. Met oog voor detail en duurzame keuzes bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten.