Pluspunten
Eerst de bestelling opsturen daarna betalen
VerbeterpuntenBetalingen eenvoudiger maken
Pluspunten
Super voor elkaar.. En zit super!!
VerbeterpuntenNiks melden
Pluspunten
Ze doen wat ze beloven!
VerbeterpuntenNiet te vaak mails sturen! Alleen bij nieuwe producten. Ik weet jullie toch wel te vinden.
Pluspunten
Snel goed
VerbeterpuntenWeet ik nog niet
Pluspunten
Snel, goed product, goede prijs/kwaliteit verhouding, betrouwbaar.
VerbeterpuntenDoorgaan zo!
Pluspunten
Heel fijn dat je lange maten hebt.
VerbeterpuntenEr zouden ook wel polo's bij mogen komen.
Pluspunten
Prima producten, goede kwaliteit!
VerbeterpuntenDuo-verpakkingen mogen ook geleverd worden in duo-kleuren. Ik heb liever 2 verschillende kleuren dan 2x dezelfde kleur/product.
Pluspunten
Kwaliteit van met name de slim fit shirts is erg goed. Benieuwd of mijn pullover ook zo mooi blijft, zo ja bestel ik er meer.
VerbeterpuntenHeb het al eerder aangegeven en jullie hebben daar ook op gereageerd, maar blijf vragen om mooie slim fit overhemden.
Pluspunten
Gemak van bestellen en de snelle levering
VerbeterpuntenVond het moeilijk om de juiste lengtemaat te nemen, zijn iets te lang, volgend T-shirt kunnen korter, maar welke zijn het dan
Pluspunten
Zojuist het eerste gaatje in een van mijn shirts ontdekt. Dit is een shirt dat ik bijna 2 jaar geleden heb bestelt en heb gedragen tijdens baliewerk (gaatje is dan ook een schuurplek aan de voorkant). Alle shirts zijn verder nog exact zoals ik ze gekocht heb. Geen verschil na alle wasbeurten. Deze shirts zijn hun geld meer dan waard!
Pluspunten
alles is positief !!!!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Pullover besteld, snel geleverd en perfect van maat. Een pullover die ik iedereen kan aanraden. Hij is niet goedkoop mar zit heerlijk. Over Girav niets dan lof, prima organisatie !
Pluspunten
Mooie producten met geweldige pasvorm Zeer snelle levertijd Snel geld terug in geval van retour
VerbeterpuntenBlijf in de toekomst trouw aan mooie kwaliteit en goede service en hopelijk wordt de collectie steeds verder uitgebreid.
Pluspunten
Kwaliteit van de T-shirts zijn heel goed, ze blijven lekker lang. De prijs zou wel wat lager mogen, dan zou ik eerder meer bestellen.
VerbeterpuntenAls vrouw bestel ik ook de T-shirts en zou graag wat vrouwelijke kleurtjes in de T-shirts willen zien.
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
Girav is een Nederlands kledingmerk dat staat voor hoogwaardige, comfortabele en tijdloze basics met een perfecte pasvorm. Wij combineren kwaliteit en stijl met een sterke focus op klantbeleving en service. Met oog voor detail en duurzame keuzes bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten.