Zo doorgaan
Pluspunten
komen de afspraken zeer goed na
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Unieke lengtematen. Tshirts en polo's met bijzonder goede pasvorm. Meerdere keren hier besteld en ik blijf bestellen!
VerbeterpuntenLagere prijzen, uitgebreider assortiment: Zoals anderen al aangaven graag ook tshirts met prints.
Pluspunten
Perfecte verzorging van de leveringen en vriendelijke medewerkers.
VerbeterpuntenVoorheen was er het mouwloos shirt Valencia in de extra lengte en dat missen we een beetje. Het huidige singlet is niet zo goed voor de handel als het shirt Valencia. Wij zouden blij zijn als het weer in de collectie zou komen.
Pluspunten
Zeer snelle en duidelijke levering!
Pluspunten
bestel al jaren en nooit teleurgesteld goede aanduiding van de maten , helder over verzending en nazorg kwaliteit blijft altijd goed wat je ook besteld
Mouwen van Basic shirts mogen korter.
t shirt met ruime hals onzichtbaar onder overhemd
Pluspunten
Goede communicatie. Snelle levering
Pluspunten
snel en kundig
Verbeterpunten100% katoenen polo shirt krimpt in de lengte. Dat is behoorlijk balen. Zijn we niet gewend met de andere producten
Pluspunten
goede en snelle levering goede kwaliteit en goede pasvorm en lekker lang
Verbeterpuntenik ben tot heden helemaal tevreden
Pluspunten
Bijzonder snelle levering, makkelijk en gratis retourneren. Mooie producten, de shirts zitten heerlijk!
VerbeterpuntenDe prijs/kwaliteit-verhouding kan beter. Voor deze premium prijs voor een basic shirt verwacht ik een wat dikkere stof die langer meegaat.
Pluspunten
netjes geholpen door de telefoon,
Verbeterpuntennog niet ;)
Pluspunten
Snelle levering en goed retour beleid. De lengte en het materiaal zijn mooi.
VerbeterpuntenDe producten zijn niet de stijl die ik mooi vind. Het nekje van het t-shirt is wat dik en het kraagje van de polo's te plat. Ze doen daarom wat goedkoopjes aan. De lengte en kwaliteit van het materiaal is wel super, dus het is jammer dat de halsjes niet in de kwaliteit meegaan.
Pluspunten
Gemakkelijke en overzichtelijke website en vlotte levering.
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
Girav is een Nederlands kledingmerk dat staat voor hoogwaardige, comfortabele en tijdloze basics met een perfecte pasvorm. Wij combineren kwaliteit en stijl met een sterke focus op klantbeleving en service. Met oog voor detail en duurzame keuzes bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten.