Pluspunten
Snelle levering ... Ik heb nog niet te maken gehad met ruilen of terug sturen
Pluspunten
Precies wat je verwacht. Eindelijk lengte maten +
VerbeterpuntenMeer acties. Producten zijn goed, maar ook best aan de prijs. Op de polo's mag wat mij betreft subtiel logo op borst, arm of net onder kraag op rug.
Pluspunten
Prima website met een ruime keus. Voor mij is duidelijk waar mijn shirts voortaan vandaan komen!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Bijzonder snelle levering en duidelijke website.
Pluspunten
Snel, accuraat, hoge kwaliteit
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Shirts zijn prijzig.
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit, prima prijs en "great service".
VerbeterpuntenBij actiekortingen duidelijker vermelden waar actiecode staat, soms lastig te vinden.
Pluspunten
- Zeer snelle levertijd - Goede pasvorm - Goede kwaliteit
Verbeterpunten- De namen van de polo's zijn verwarrend. Jullie noemen de Madrid polo's niet allemaal hetzelfde. Jullie noemen bijvoorbeeld de XL/LF Black 'lange polo'... dan denk ik..zijn het lange mouwen... ook alle kleuren zijn bij het aanklikken per model/maat zichtbaar... is wijs om zelf alle polo's nog eens na te lopen.
Pluspunten
Top dat er lange shirts zijn incl uitbreiding assortiment
VerbeterpuntenLeuk om het logo op de mouw te zetten. Ben nl trots om het te dragen
Pluspunten
Kwaliteit van de shirts is en blijft goed.
VerbeterpuntenAssortiment mag uitgebreid worden met overhemden
Uitbreiding collectie up to date
Pluspunten
Snelle levering. goede producten
VerbeterpuntenDe effen shirts/polo's zijn wel heeeel effen. Misschien een klein logootje ergens? Gunstigere voorwaarden voor regelmatige kopers
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
Girav is een Nederlands kledingmerk dat staat voor hoogwaardige, comfortabele en tijdloze basics met een perfecte pasvorm. Wij combineren kwaliteit en stijl met een sterke focus op klantbeleving en service. Met oog voor detail en duurzame keuzes bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten.