Pluspunten
Goede pasvorm overall
VerbeterpuntenEerder gekochte singlets waar de maat LF vééél et lang bleek te zijn, ook in vergelijk met andere producten, de kortste maar maar besteld. Dat gat iets beter.
Pluspunten
snelle levering, antwoorden op vragen, kwaliteit van het materiaal. vriendelijkheid naar de klant toe, top!
Verbeterpuntennee hoor, lekker zo doorgaan, zal jullie altijd aanbevelen
Pluspunten
Het draagt zo lekker
Verbeterpuntenmeer kleuren voor de polo's
Pluspunten
Top kwaliteit en uitstekende service!
Pluspunten
Prima zitcomfort & kwaliteit. Duidelijke website Betrouwbare & snelle verzending.
VerbeterpuntenKeuze-assortiment mag groter: combinaties van verschillende kleuren in één product en truien/overhemden in assortiment.
Pluspunten
Stof, de lengte, rug bedekt!
Pluspunten
Erg fijne shirts, lang, smal en prima kwaliteit.
Waarom moet er na elke eenvoudige professionele handeling voor dit -overigens uitstekende - bedrijf een evaluatie van hun handelen plaatsvinden ? Ik acht dit echt overdreven.
Pluspunten
Heerlijk zachte t-shirts, die ook na vaak wassen mooi blijven en niet krimpen
Pluspunten
Volgende dag in huis. Gebruikelijke goede kwaliteit en pasvorm. Top!
VerbeterpuntenIk weet niet of het mogelijk is, maar ik vind de Barcelona shirts het lekkerst zitten. Zouden deze in meerdere kleuren aangeboden kunnen worden?
Pluspunten
ben helemaal tevreden met deze shirts en snelle reactie en servic
Pluspunten
Het pakketje met 2 t-shirts paste door de brievenbus. Dus ik hoefte niet thuis te blijven voor de pakketbezorger.
VerbeterpuntenIk heb al eerder witte t-shirts gekocht bij Girav. Deze t-shirts hebben nu gele vlekken onder de oksels. Dat komt waarschijnlijk door gebruik van deodorant. Ik heb de indruk dat ik dat probleem bij andere witte (niet-Girav) t-shirts minder snel heb. Wellicht kunnen jullie eens testen of dat inderdaad zo is.
Pluspunten
Lang bij aankoop
VerbeterpuntenVervelend groot label in zijkant In verleden krompen de shirts niet zo jn de droger. Is er andere stof gebruikg voor de tshirts? Ze krimpen extreemin de droger. De kwaliteut is minder geworden
Pluspunten
Kwalitatief goede shirts met rek
VerbeterpuntenHet assortiment zou iets groter mogen
Pluspunten
Snelle levering , ook bij problemen reageerde men snel en adequaat TOP
VerbeterpuntenGa zo door
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
Girav is een Nederlands kledingmerk dat staat voor hoogwaardige, comfortabele en tijdloze basics met een perfecte pasvorm. Wij combineren kwaliteit en stijl met een sterke focus op klantbeleving en service. Met oog voor detail en duurzame keuzes bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten.