Mooie kleur t hirts gekocht. Kwaliteit ,maat heel tevreden.
BEDANKT! Een 10, wij van Team Girav zijn daar heel blij mee!
en mooie shirts
Bedankt en veel plezier van de shirts!
Super fijn shirt, mooi extra lang, en een fijne kwaliteit!
Heel fijn om te horen dat alles naar wens is!
Snelle levering. Goede pasvorm
Bedankt voor je beoordeling!
Goede kwaliteit shirts en meestal zelfde dag verzonden. Wat ik wel mis zijn shirts met prints. In verleden wel beschikbaar maar nu al een tijdje niet meer. Verder heel blij dat een bedrijf hierop inspeelt voor lange mannen.
Hartelijk dank voor je 10! Ik geef je wens over de printed shirts graag door aan onze inkoper. Wie weet kunnen we ze in de toekomst weer toevoegen aan ons assortiment.
Na jaren in te korte broeken of alleen denim korte broeken te hebben gelopen, zie ik nu mijn man voor het eerst in een nette op maat gemaakte korte broek. Super blij mee
Wat leuk om te horen! We vinden het geweldig dat de korte broek zo goed bevalt – en nog mooier dat je man zich er fijn in voelt. Dankjewel voor je mooie reactie en die 10!
Blij met de shirts, zoals altijd. Passen goed en de kwaliteit is prima. In dit specifieke geval wel een tegenvaller qua kleur. Het heet iets van midnight green geloof ik (in ieder geval iets met green), maar het is gewoon niet groen. Heel donker grijs, maar echt niet groen.
Wat fijn om te horen dat je weer blij bent met de shirts en dat pasvorm en kwaliteit goed zijn! Jammer dat de kleur tegenvalt – dat is natuurlijk niet de bedoeling. Midnight Green is inderdaad een erg donkere tint, maar we begrijpen dat het verwarrend kan zijn als het ‘groen’ in de naam zit terwijl het er niet zo uitziet. Dankjewel voor je eerlijke feedback, daar kunnen we wat mee.
Geweldige kwaliteit. Zeer snel geleverd!
Bedankt en veel plezier van de shirts!
Schoenmaat 48, maar sneakersokken van 48-50 vallen in mijn geval nogal klein en lopen alsnog weg. Lengte en breedte van de voeten maken veel uit voor de pasvorm. Niet geschikt voor mijn voeten helaas omdat dit de grootste maat is, maar mijn klacht is perfect opgelost door de klantenservice!
Wat jammer om te horen dat de sneakersokken niet aan uw verwachtingen voldoen en dat ze voor u te klein zijn. Onze klantenservice zal contact met u opnemen om te kijken of we u kunnen adviseren of wellicht een passende oplossing kunnen bieden. Hartelijk dank voor uw terugkoppeling.
Originele beoordeling
Schoenmaat 48, maar sneakersokken van 48-50 vallen erg klein en lopen alsnog weg. Materiaal ook van matige kwaliteit. Miskoop
Het t-shirt past perfect. Er is genoeg kleur keuze. Tevreden met mijn aankoop.
Wat fijn om te horen dat het T-shirt zo goed past en de kleurkeuze bevalt! We zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop – dankjewel voor je reactie en die 10!
Zien en mooi uit, stof voelt goed. Nog niet gedragen of gewassen dus daar nog geen oordeel over. Lengte is goed als je hem in de broek draagt anders toch te lang.
Bedankt voor je beoordeling!
Mooie t-shirts van goede kwaliteit. Fijne lengte en blijven mooi in de was.
Wat leuk om te horen! Fijn dat de kwaliteit, lengte en het wasresultaat zo goed bevallen. Dankjewel voor je beoordeling!
Zoals alle bestellingen super goede kwaliteit en goede pasvorm. Blijven ook mooi
Hartelijk dank voor je fijne reactie. Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de pasvorm!
Prima gedaan !
Bedankt en veel plezier van de shirts!
Dit is de 2e keer binnen één week dat ik een bestelling heb gedaan top zo als het logistieke item is geregeld en een zeer snelle levering van de bestelling
Hartelijk dank voor de beoordeling en het cijfer 10 – we stellen dit enorm op prijs!
Heerlijke polo’s
We zijn ontzettend blij met je beoordeling en natuurlijk met het mooie cijfer 10 – heel erg bedankt!
Levering op tijd. Zeer fijne shirts
BEDANKT!
alle bestelling zijn tot nog toe snel en goed verwerkt en ik ben zeer tevreden over de T-shirts
Een 10, dat horen wij graag, bedankt en veel plezier van de shirts!
Fijne service en goede kwaliteit kleding
Wij van Team Girav zijn heel blij met een 10!
Jullie verkopen mooie spullen. Maar dat jullie een blauwe linnen broek niet in maat 32-34 verkopen begrijp ik niet.
Beste Ronald, Hartelijk dank voor uw beoordeling op Kiyoh. Wat jammer dat u de blauwe linnen broek niet in uw maat (W32/L34) kon vinden. Onze klantenservice zal u zo via de mail een bericht sturen met een link naar een alternatief: de Verona linnen broek in de kleur Navy, die wél beschikbaar is in maat W32/L34. Een stijlvolle en luchtige keuze voor de zomer! We hopen dat we u hiermee alsnog van dienst kunnen zijn.
Het short met maat w34 klopt niet dit bleek in de praktijk een w36 te moeten zijn, terwijl ik altijd van alles maat 34 heb. Het linnen shirt bleek getailleerd, ik had verwacht een regular fit. Stond niet aangegeven op de site. Aanbeveling geef ik wel een ja op, omdat jullie flexibel omgaan met het retourbeleid.
Beste Arie, Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw eerlijke feedback. Wat jammer om te horen dat het short in maat W34 niet goed paste en dat het linnen shirt anders viel dan verwacht. Onze excuses voor het ongemak. Onze klantenservice zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om het een en ander toe te lichten over de maatvoering en pasvorm. We kijken graag met u mee naar een passende oplossing. Fijn om te lezen dat u ons retourbeleid waardeert. We helpen u uiteraard graag verder.
De polo is vervangen en nu van top kwaliteit. Dank voor deze flexibele en snelle oplossing. Zeer professioneel
Beste Koos, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de ontvangen polo. Dat is natuurlijk niet de ervaring die wij voor ogen hebben. Onze klantenservice neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om dit samen met u op te lossen. We zorgen er graag voor dat u alsnog tevreden bent.
Originele beoordeling
De polo is dermate hard ingestreken of geperst dat de v-hals aan de rugzijde er doorheen is gestreken of geperst. Ook het bouwwerk heeft de polo geen goed gedaan. Deze polo komt terug.
Mooie kwaliteit
Beste Remko, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het hoge cijfer! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit. We waarderen uw vertrouwen in ons zeer.
Snelle levering goede kwaliteit mooie prijs . Ik ben er super blij mee
Beste Dennis, Heel erg bedankt voor uw fantastische beoordeling en het perfecte cijfer! Geweldig om te horen dat u zo blij bent met de prijs-kwaliteitverhouding en onze snelle levering. Dat waarderen wij enorm!
Duidelijke site. Wordt goed op de hoogte gehouden van het pakje wat onderweg is. heel fijn dat er wat kleding voor de langere jonge man is. Het fijnste vind ik het retouretiket wat bij de bestelling toe gevoegd is. Geen gedoe van aanmelden, gewoon plakken en naar Post NL.
Beste Ingrid, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het fijne cijfer! We zijn blij dat onze website duidelijk is en dat u tevreden bent over de service, vooral het gemak van het retouretiket. We vinden het belangrijk dat langere mannen bij ons goed kunnen slagen.