Tot nu toe prima shirts goede lengte!

Hopelijk na t wassen ook nog

Mooi merino wol t-shirt draagt heerlijk.

- de hals is alleen vrij wijd voor een casueel shirt. Het heeft meer een halslijn van een ondershirt. - maar nogmaals draagcomform is super.

exceeded expectations

the color, fabric quality and fit is just amazing! I am ready to buy other colors of the same pants

Mooie sluitende broek.

Vlotte levering, broek gepast en ben zeer tevreden. Heb nog een broek besteld.

Goede kwaliteit en perfecte pasvorm

De kleding is van goede kwaliteit en daarnaast heeft het een goede pasvorm, iets wat met mijn lengte en bouw erg gewaardeerd wordt.

10/10

Kwaliteit van de stof is top, lengte van de broek is top. Ideaal, heel fijn dat jullie er zijn voor de lange mens.

Was er heeeel lang blij mee :)

mijn zoon kwam stralend beneden! Hij wilde een echt lang shirt et voila: van Girav eindelijk precies wat hij wilde.

Geweldige comfort

Voor het eerst shirts besteld maar echt ze zitten heerlijk en fijne stof

Snelle levering, zit prima, maattabel is een richtlijn

Ik was voor een shirt project op zoek naar een bepaalde kleur shirt. Bij Girav gevonden en besteld. Maatindicatie gaat op lengte en gewicht. Neem dat met een korrel zout: ik vind het fijner om een ruimer shirt te hebben, dus een maatje groter gepakt. Dat bleek precies goed te zijn. Levering was vlot, nu even kijken hoe de levensduur is, maar voelt tot dusver goed aan.

Perfecte shirts

Perfecte shirts.

Sommige shirts lijken goede kwaliteit andere te duur voor de kwaliteit

De Hongkong shirts lijken prima kwaliteit. Zitten ook prima. De vraag is hoe lang ze meegaan. De Hanoi ultra light lijken alsof een kind deze geknipt heeft. De kwaliteit versus de prijs is way off. 25 euro voor iets wat eigenlijk alleen maar onder een dress shirt zit, is echt te veel. Over het algemeen zijn de prijzen best hoog voor een 'normaal' shirt.

Goed product

Goede pasvorm en werkt zoals omschreven

Super fijne t shirt

Snelle levering en echt super fijne t shirts!!

Net zoals de vorige levering alles correct gegaan.

Goede t-shirts dus niks mis mee.

Goede pasvorm en snel bezorgd

Mijn bestelling werd zelfs eerder geleverd dan aanvankelijk aangegeven werd. De shirts zitten perfect.

Betrouwbare verzending en kwalitatief goed materiaal

Zie boven

Ik heb de spullen helaas nog niet mogen ontvangen.

Wacht nog steeds op mijn spullen. PostNL al een mail gestuurd. Zou 30 juli worden bezorgd bij Intratuin Rosmalen, maar kreeg later bericht dat bezorgen nog niet was gelukt.

Gewoon altijd goed

Zeer snelle levering en prima kwaliteit

Goede spullen, goede maatvoering en tijdige levering

Niet goed.

De lengte van het shirt was goed, in de breedte veel te smal. Had alles volgens de maattabel gedaan.

Kwaliteit

Sokken en shirts besteld, zijn van goede kwaliteit en werden snel geleverd

Perfecte services

Zeer goede site, makkelijk bestellen. Bij problemen goede services

Snelle levering,

Goede kwaliteit van de polo Madrid

Top kwaliteit en top service

Goede kwaliteit shirts, sokken en boxershorts. Fijn materiaal, blijft erg lang mooi. Als er iets mis is met een product, word je serieus genomen en wordt het opgelost! Is overigens maar 1x gebeurd.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, snelle verzending en hele fijne klantenservice Kleuren roosten geel zijn wel apart.

Keizersgracht 424

1016GC Amsterdam