snelle service

De ene dag besteld en de volgende dag al bezorgd. Alles juist en netjes ingepakt.

Dacht dat het een donkerblauwe polo zou zijn maar dit is zeker niet slech.

Geachte lezer. Marineblauw /donkerblauw. Ik dacht dat dat allemaal hetzelfde was, maar dat is dus niet zo. Nu is het verder een prima truitje, maar niet helemaal wat ik wilde. Kwaliteit/breedte/lengte, allemaal in orde.

Mooie kwaliteit.

Wel jammer dat de shirts groot uitvallen. Ik had alles al uit het papier gehaald en weggegooid dus kon niet meer terug.

Klasse en snel en goed

Zeer goede kwaliteit en snelle levering goede prijs

goed materiaal en blijft mooi

fijn dat ze ook extra lange maten hebben

Prima kwaliteit en perfecte lengte!!

Heb onlangs,6 t-shirts besteld,eentje was door het inpakken beschadigd(dit kan gebeuren),daarna gelijk vervangend t-shirt gekregen.Prima service,en goede kwaliteit echt een aanrader!!

Prijs/kwaliteit valt tegen.

Gezien de prijs voor 2 T-shirts had ik een ander product verwacht. Er is nauwelijks verschil met een normaal 'long' T uit een winkel.

Moeilijke manier van kopen ,

Was lastig om te vinden was eigenlijk op zoeken naar fysieke verkooppunten

Kwaliteit en service

Mooie, klassieke snit en snelle levering.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit shirts alleen jammer dat er niet meer lichte vrolijke kleuren zijn

Goed passende heren T-shirts

Bestelling gedaan voor heren T-shirts. Vlotte levering en hele fijne en goed dragende shirts. Bestel gelijk weer een paar.

zeer tevreden

PostNL zegt dat mijn pakketje op 23-07 in de brievenbus is gestopt en heb niets ontvangen. Post NL reageert niet en ik ga as maandag op vakantie zonder de betaalde items. Hierop stuurt het Girav team me nu alsnog een nieuw pakket ongeacht de mogelijke uitkomst van het zoekgeraakte pakket. Wat een goede service.

Perfecte pasvorm

Snel besteld, snel geleverd, goede maattabel op de site. pasvorm perfect

Nog steeds niet geleverd!

Eerste bestelling bij Girav. Twee polo’s en 6 t-shirts. Bestelling ging vlot en zou zelfs volgende dag geleverd worden. Nu week later ligt het nog ergens bij DHL… jammer!

Topkwaliteit

T-shirts zijn van een heerlijke kwaliteit, dragen fijn, zitten goed.

snelle levering en uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Mooie polo’s en uitgebreide kleur keuze gecombineerd met een snelle levering

goed maar geen sale

dus geen goede ervaring,te dure shirts

Goede kwaliteit en pasvorm

Snel geleverd en shirts van goede kwaliteit

Mooie t shirts, snelle levering

Makkelijke site, mooie t shirts maar krimpen wel veel in de droger, dat is jammer. Snelle en goede levering

Simple to order, Fast delivery, Good quality

Simple to order, Fast delivery, Good quality

prima product

T shirt's zitten als gegoten!

Al vanaf het begin top!

Al vanaf het allereerste begin bestel ik mijn basic shirts bij Girav! En sinds ze die hebben ook de merino’s voor de winter. Top producten met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Een zeer blije schoonzoon met de Sidney shirts

Ieder jaar met zijn verjaardag vraagt hij hetzelfde cadeau, deze shirts dus!! Maak ik hem zo blij mee!

Snelle levering, verzorgd verpakt, makkelijk retourneren

Keizersgracht 424

1016GC Amsterdam