Was goed

Kwam een accu te kort, is gelijk weer verstuurd.

Product redelijk snel geleverd .

Afgifte was ook prima, ik had een memo aan de deur gehangen voor plaatsing, volgde goed op.

Was zeer snel en correct geleverd

Erg behulpzaam maar te weinig product kennis is wenselijk

Men is erg behulpzaam maar iets meer product kennis zou beter zijn.

Snelle levering en het product naar mijn zin .

zeer goed

zeer deskundig personeel

Teleurstelling

Na de retour zending lang wachten op terugbetaling. Na contact zou de zelfde dag terug gebeld worden maar nee geen terugbel. Jammer had meerverwacht van shop4power een goede leer voor de volgende keer.

Reactie van het bedrijf

Beste Leo, Jammer dat u ontevreden bent over onze service. De lader is vandaag gecontroleerd en de betaling is teruggestort. Dat loopt via onze PSP dus kan 1-2 dagen duren. Het retourpakket was 13/14-9 bij ons binnen. Wij geven altijd aan dat wij ca. 14 dagen nodig hebben om het één en ander te controleren. Wij doen ons best om ons hieraan te houden. Op zich waren we dus op tijd. Sorry dat het langer duurde dan u had verwacht.

Slecht

Niets ontvangen

Reactie van het bedrijf

Beste Stefan, Uiteindelijk is het mysterie van het verdwenen pakketje opgelost. Het was door PostNL naast de poort gezet. Niet zoals het hoort maar het is in ieder geval opgelost. Veel plezier met de lader. Frans Shop4power

Zeer goede service!

Fijne partij om mee samen te werken. Leveren mooie producten tegen een goede prijs. Uitstekende service en support.

Alles is prima verlopen.

Alles was overzichtelijk.

Bijzonder goede service en snelle reactie op vragen

2 accu's gekocht in 2022 waarvan er 1 kapot ging in 2023. Ondanks mijn te late melding om garantie te kunnen claimen heeft Shop4power bij de fabrikant zich hard gemaakt om alsnog een nieuwe accu te leveren en dit ook voor elkaar gekregen.

Goede accu,s voor goede prijs snelle levering

Top service en snelle levering

Product op voorraad. Voor zo ik kan beoordelen groot assortiment.

Heel goed aan te bevelen

Snelle vlotte afhandeling toppie.

Tevreden over product en levering

Makkelijk te bestellen via site. De levering was snel. Er ontbrak alleen 1 ding ik wist niet dat ze zouden leveren op woensdag , goddank was ik net weer thuis. Er blijkt een mail te worden gezonden maar die nooit ontvangen. Prima bedrijf staan je netjes te woord.

De bestelling was snel geregeld. Maar de levering met U P S. was een domper het eerste bericht wij leveren vrijdag tussen 10.00-1400 . Dat is niet gelukt het werd maandag . Beetje jammer.

De accus werden supersnel geleverd,rolstoel werkt weer als nieuw!!

Prachtig

Zeer snelle levering, verpakking prima. Gekozen type op website was niet meer beschikbaar, telefonisch werd er nieuwe batterij voorgesteld aan een mindere prijs met dezelfde specificaties. Het te veel bedrag werd onmiddellijk terug gestort. Prima service!!!

Gewoon nog ouderwetse stukje extra service !

Door mijn schuld iets verkeerd besteld telefonisch contact gehad , met mensen die verstand van zaken hebben ! Wat details doorgesproken lader retour gestuurd en nieuwe besteld geld retour gekregen . Ik ben tevreden gesteld door de firma .

makkelijk bestellen, groot assortiment

Erg netjes geholpen

Netjes te woord gestaan en erg goed geholpen