Hele goede service

Goed advies, kennis van zaken

Nadat ik in eerste instantie een ongeschikte artikel combinatie had besteld, werd ik gebeld om te overleggen. Heel goed, want aan verzending van iets wat niet werkt heb ik niets. De bestelling werd geannuleerd en betaling gerestitueerd. Daarna heb ik het juiste artikel alsnog besteld. Top service.

Goede prijs, snelle verzending

Accu besteld voor mijn ups. Was volgens de beschrijving een vervanger voor de veel duurdere voorgeschreven accu. Volgende dag in huis , geïnstalleerd en opgeladen. Tot op heden prima accu

Helemaal top!

Hele snelle levering!

Prima en snel geleverd.

Tot op heden is het pakket nog steeds niet aangemeld bij Dhl

Op 13 maart een lader besteld, tot op de dag van vandaag 16 maart, is het pakket nog steeds niet ontvangen bij Dhl...wel zijn mijn adresgegevens zichtbaar maar het pakket is nog steeds niet ontvangen door Dhl.

Begripvol

Hulpvaardige begripvol en ze denken mee

Prima product, op tijd geleverd.

Ik heb 2 grote accu's besteld en ontvangen. Bij de ene zaten 2 bevestigingdboutjes, bij de andere niet. Gewoon jammer, geen ramp.

Prima !

Snelle levering, uitstekende service

Prima product

Goed product voor een goede prijs!

Gebeld, vriendelijk persoon, die het goed uitgelegd heeft.

Goed en snel geleverd

Vriendelijke chauffeur

Het is goed

Eerste afspraak te vroeg geleverd dan aangegeven hierdoor bestelling gemist Tweede afspraak keurig op tijd met neerzettoestemming!, Alleen jammer dat de accu’s onderste boven stonden (dit kan nooit goed zijn!!!) Plak de volgende keer stickers op de doos met pijlen!!!

Zeer snelle levering van de bestelde accu's.

Accu's voor mijn APC smart-ups 1000 eenvoudig te vinden op de website en erg voordelig!

Betrouwbaar,snelle levering, Goede communicatie,servicegericht ,nette prijzen. GA ZO DOOR !

Zeer net geholpen!

Verkeerde model besteld. Dus even gebeld en werd heel netjes geholpen naar de juiste toe. Verschil terug gestort en nette mail met alles. Kortom, zeer fijn geholpen!

snel

Makelijk met bestellen en zeer snel bezorgd

[Bestelling #122898] (18 februari 2026)

Ich habe 2 Sets mit je 2 Akkus online bestellt und habe nur ein Set mit 2 Akkus erhalten. Es kam zwar eine Entschuldigung von Shop4Power, das es einen Fehler intern gab. Aber das ist nicht mein Verschulden. Ich habe ordnungsgemäß nach Artikelbeschreibung bestellt und warte nun auf meine restliche Ware, welche ich bereits bezahlt habe. Mir wurde ein Angebot unterbreitet, welches ich gern annehmen würde, leider meldet sich von Shop4Power niemand mehr. Keinerlei Reaktionen auf meine E-Mails. Bin enttäuscht von der Kundenbetreuung und dem Verkauf. Mir fehlt jetzt immer noch 1 Set mit 2 Akkus.

Shop4Power had als enige de batterij die in nodig had en snel geleverd!

Voor ons bewakingssysteem hadden we een specifieke batterij nodig. Gelukkig was die na lang zoeken nog leverbaar.

Zeer snel geleverd

Vervangende type gelijkwaarddig dus prima mee grdacht. Top.

Snelle correcte levering

Product voldoet geheel aan mijn verwachting

Super service!

Had op vrijdagmiddag set van 2x 80ah besteld voor scootmobiel. Voor zekerheid oude opgemeten en deze waren kleiner van formaat. Gelijk gebeld en overlegd, zij hebben de order aangepast naar juiste passende set en het verschil teruggestort. En op maandagochtend is de juiste set afgeleverd en scootmobiel rijd weer. Top bedrijf!

Een goed bedrijf

Het is de tweede keer dat ik hier accu's bestel en met tevredenheid prijs, kwaliteit is goed en ook snel geleverd.

snel en goed

zoals elke keer tot nu toe, correct en snel geleverd

Duisterendijk 5

8131 RA Wijhe

085 401 92 30

Over Shop4Power

Shop4Power is dé website voor alle energie / power oplossingen. Of u nu een nieuwe accu nodig heeft voor de scooter of golf trolley, of toch een ethernet oplossing zoekt voor uw bedrijf of in uw huis bij Shop4Power leveren wij onze producten uit voorraad. Zo kunt u snel weer rekenen op energie met kwaliteit. Planet specialist Wij zijn er trots op onszelf Planet Specialist te mogen noemen. Omdat wij weten dat deze producten vaak langere levertijden hebben, hanteren wij hoge voorraden in ons magazijn. Hierdoor kunnen wij snel leveren. Is uw product niet voorradig? Dan hebben wij vaak binnen 2 weken uw product al in huis. Scodeno, batterijen en meer Naast het wereldwijd bekende merk Planet hebben wij de exclusieve rechten voor het merk Scodeno in de Benelux. Een robuust en kwalitatief merk industriële switches en een perfect alternatief voor het merk Planet. Ook voor Scodeno hanteren we een hoge voorraad om u altijd snel van dienst te kunnen zijn.