Ziet er goed uit.

Snel en naar wens.

Te lange levertijd

De accu's zijn prima ik had ze snel nodig maar na een paar keer zelf mailen kreeg ik ze pas na 7 dagen je wordt slecht op de hoogte gehouden van wanneer ze geleverd worden, je krijg alleen een mail dat de bestelling en betaling ontvangen is daarna hoor je niets meer, jullie moeten hier echt wat beter jullie best voor doen ik kreeg het gevoel dat ik bij een face site had besteld.

TOP

Heb batterijen besteld voor mijn scootmobiel die binnen 2 dagen in huis waren. Na de gedane bestelling had ik nog een vraag die, tot mijn verrassing, uitgebreid en professioneel werd beantwoord in een mail. Werd daar erg blij van.

Bezorging slecht nog niets ontvangen

Wel netjes betaald maar nog steeds niets ontvangen.

Supersnelle levering, prima product

Exact het juiste product geleverd gekregen, de omschrijving in de webshop is nauwkeurig. De levering was supersnel en zonder problemen!

Totaal verkeerde leverancier erop gezet, pakket al meer dan een week onderweg waar anderen Max 2 dag

Schandalig dat dit nog kan… pakket nog steeds niet geleverd…. Gls is het niet waard om nog mee samen te werken!!! Deze score slaat dus voorlopig enkel op de levering want de batterij hebben we nog niet…

Snelle levering en de beste prijs

Volgende bestelling plaats ik terug bij Shop4Power

Ik ben redelijk tevreden.

Bezorging ging goed en snel. Ik miste wel een handleiding in Nederlands. Groet.

Bestellen ging vlot

Levering ging vlot en een correct produkt. Voor mij dus een aanrader

Snelle levering van 2 accu's tegen een prima prijs!

Duidelijke typevermelding op de website en snelle levering van de 2 loodzware accu's.

Snel geleverd.

Prima accu

Uitstekende snelle levering.

Na een verzoek via email voor vervanging van een batterijen set voor mijn stervende UPS, kreeg ik per omgaande een snelle en uitstekend advies. Direct besteld en snel in huis. Top

Goed voorgelicht en snelle service

Ik heb gebeld voor advies. Dit was een zeer prettig gesprek waarin er ook een product werd geadviseerd die past bij mijn persoonlijke situatie. Het product werd zeer snel geleverd.

Snel en betrouwbaar

Al jaren bestel ik vervangende accu's voor mijn noodstroomsystemen bij Shop4Power. Zeer tevreden over prijs en kwaliteit!

Snelle levering,product zoals omschreven

Prima bedrijf,snelle levering en producten zoals omschreven

Dense

De snelle levering.

Zeer vriendelijke medewerkers

Alles op tijd geleverd keurig verpakt.

Prima bedrijf

Fantastiche snelle levering Heel hartelijk dank, dank,was op tiid voor de vergadering.

Zeer goed accu

Goede ervaring en op tijd gebracht

Alles naar wens

Goede kwaliteit van batterijen,. Er waren problemen met ontvangen van de goederen maar na goede communicatie is alles goed gekomen. Blijkbaar was er een probleem met dpd waar zij eigenlijk niets aan konden doen. Ik zou opteren naar postnl te gaan,deze zijn zeer goed met leveringen en zeer punktueel. Al bij al is alles goed gekomen. Zeker aan te raden

Was goed

Kwam een accu te kort, is gelijk weer verstuurd.

Product redelijk snel geleverd .

Afgifte was ook prima, ik had een memo aan de deur gehangen voor plaatsing, volgde goed op.

Was zeer snel en correct geleverd

Erg behulpzaam maar te weinig product kennis is wenselijk

Men is erg behulpzaam maar iets meer product kennis zou beter zijn.

Duisterendijk 5

8131 RA Wijhe