Makkelijk te bestellen via site. De levering was snel. Er ontbrak alleen 1 ding ik wist niet dat ze zouden leveren op woensdag , goddank was ik net weer thuis. Er blijkt een mail te worden gezonden maar die nooit ontvangen. Prima bedrijf staan je netjes te woord.

De bestelling was snel geregeld. Maar de levering met U P S. was een domper het eerste bericht wij leveren vrijdag tussen 10.00-1400 . Dat is niet gelukt het werd maandag . Beetje jammer.

De accus werden supersnel geleverd,rolstoel werkt weer als nieuw!!

Prachtig

Zeer snelle levering, verpakking prima. Gekozen type op website was niet meer beschikbaar, telefonisch werd er nieuwe batterij voorgesteld aan een mindere prijs met dezelfde specificaties. Het te veel bedrag werd onmiddellijk terug gestort. Prima service!!!

Gewoon nog ouderwetse stukje extra service !

Door mijn schuld iets verkeerd besteld telefonisch contact gehad , met mensen die verstand van zaken hebben ! Wat details doorgesproken lader retour gestuurd en nieuwe besteld geld retour gekregen . Ik ben tevreden gesteld door de firma .

makkelijk bestellen, groot assortiment

Erg netjes geholpen

Netjes te woord gestaan en erg goed geholpen

Luisteren naar de klant

Steeds uitgevoerd zoals beloofd

was mijn eerste bestelling bij u via Bol.com en kan niet anders zeggen dat het allemaal zeer vlotjes verliep

Snel en correct !

Duidelijke website, eenvoudig te bestellen en snel geleverd, kortom, TOP !

bestelling is geleverd

Na drie pogingen is de bestelling geleverd. Ondanks het feit dat ik toestemming gaf om het pakket achterom te zetten, is dat niet gebeurd en zijn ze drie keer aan de deur geweest

Geweldig!

Geweldig!

Helemaal top

Goed assortiment, goede prijs en snelle levering

Fijn dat een webshop zich aan zijn woord houd vandaag besteld morgen in huis.

Zonder problemen

Besteld, betaald en ontvangen zoals beloofd

Prima, good contact en snel

goede service, meedenken, prima

Oké

Gemakkelijke webshop en snelle levering.

top service

snel antwoord op de mail. Correcte levering

Probleemloze snelle levering

Heel goede hulp en super vriendelijk!!

Prima winkel.

Goed uitleg gehad top bedrijf.

Slecht

Ik heb de verkeerde oplader besteld en nadat ik hem een keer in de fiets heb geprobeerd. Merkte ik dat. Door de oplaatsnelheid. Toen ik mailde over een mogelijke retourzending kon dat niet omdat ik het product al gebruikt had. Dit vind ik alsnog erg jammer want als ik niet had gezegd dat ik niet tevreden was met de oplaatsnelheid maar dat ik hem gewoon wilde terugsturen had dat wel gekunt.

Duisterendijk 5

8131 RA Wijhe