Helemaal top

Goed assortiment, goede prijs en snelle levering

Fijn dat een webshop zich aan zijn woord houd vandaag besteld morgen in huis.

Zonder problemen

Besteld, betaald en ontvangen zoals beloofd

Prima, good contact en snel

goede service, meedenken, prima

Oké

Gemakkelijke webshop en snelle levering.

top service

snel antwoord op de mail. Correcte levering

Probleemloze snelle levering

Heel goede hulp en super vriendelijk!!

Prima winkel.

Goed uitleg gehad top bedrijf.

Slecht

Ik heb de verkeerde oplader besteld en nadat ik hem een keer in de fiets heb geprobeerd. Merkte ik dat. Door de oplaatsnelheid. Toen ik mailde over een mogelijke retourzending kon dat niet omdat ik het product al gebruikt had. Dit vind ik alsnog erg jammer want als ik niet had gezegd dat ik niet tevreden was met de oplaatsnelheid maar dat ik hem gewoon wilde terugsturen had dat wel gekunt.

goede communicatie - snelle verzending

goede communicatie - snelle verzending

Snel en goed advies over de juiste accu en vervolgens een prompte levering

Blij dat ik met dit bedrijf in zee ben gegaan.

Snel en keurig verzorgd d.d. 03-07 tegen een schappelijke prijs. Vandaag zijn de accu's door mijn zoon in de scootmobiel geplaatst aangezien ik het zelf niet meer kan. Uiterst tevreden.

Super snel bezorgd en goed product

Gel accu lader besteld, snel geleverd door Batterylabs, Prima!

Zeer positieve ervaring

Snelle levering. Vriendelijke personeel van de receptie en van de technische dienst aan de telefoon. Top service.

Snelle levering, kwaliteit hee goed

Nieuwe accu ‘s besteld voor elektrische driewieler, was snel geleverd en goede productie

Bezorging ging niet goed

Over het geleverde product geen opmerkingen, maar helaas ging de bezorging niet zoals gewenst. Helaas werd het pakketje bezorgd op het factuuradres en niet op het afleveringen zoals opgegeven. Bovendien kon ik dit foutieve adres niet aanpassen op de website van UPS. Toen de volgende dag het pakketje wederom werd aangeboden op het verkeerde adres, heeft de bezorger het gelukkig bij de buren afgegeven.

Goede service alle vragen beantwoord die ik had.

Super service

Makkelijk bestellen

Denken echt mee super service ga zo door

prima service

Toen ik een vraag stelde kreeg ik ondanks drukte snel antwoord met een link. Daarna heb ik foto gestuurd waarna ik precies die accu's kon bestellen die ik voor de scootmobiel nodig ben. Prima geholpen en ga zeker als het nodig is terug.

Fijn

Mijn eerste bestelling was prima netjes op tijd geleverd

Snelle vlotte levering

Cellpower accu besteld morgen in huis ,jammer dat ze geen accu opladers hebben. Ook aan andere tuinders aanbevolen alle hebben ze 2x besteld. Top

Duisterendijk 5

8131 RA Wijhe