Gewoon goed

Doen wat ze beloven

Duidelijke webshop, gevonden wat ik zocht.

Shop4Power: een betrouwbare en flexibele leverancier

Shop4Power is een betrouwbare en flexibele partner gebleken. Wij nemen grote hoeveelheden af en vragen ook veel flexibiliteit. Iets dat wij met Frans als contact, zeker krijgen.

Makkelijk om te bestellen alleen de bezorging en informatie daarover mag veel beter

Heb de accu's besteld op dinsdag en de oplader op woensdag kreeg alleen van post.nl een bezorg informatie over de oplader dat die vrijdag(gosteren) zouden komen die zijn ook netjes bezorgd De Accu's daarintegen heb ik alleen van jullie een bericht ontvangen van post.nl niks ze stonden woensdag gewoon voor de deur gelukkig was er iemand thuis kijk wel fijn dat ze snel geleverd zojn maar als er niemand thuis was zou dit voor de bezorger en helemaal voor mij heel lastig zijn omdat ze dan naar een post.nl punt zouden gaan en ik ze nooit zou kunnen ophalen zonder mijn scootmobiel (Heb namelijk pas geleden een hersenbloeding gehad dus kan niks zonder mijn scootmobiel Maar gelukkig waren we thuis Jullie van shop4power bedankt voor de goede service

Moeilijk om de juiste adapter te vinden

Het is blijkbaar lastig om de juiste adapter te vinden. Hoewel ik gechat heb met een medewerker en alle gegevens doorgegeven heb. Nog steeds niet de juiste. Daarna is het retour erg omslachtig.

Snelle levering en goed product

Het juiste product prima op tijd geleverd.

Het juiste product prima op tijd geleverd.

Duidelijk website met scherpe prijzen

Heb mijn lader in eerste instantie gevonden bij Battery Labs en ben vanuit daar op zoek gegaan naar leverancier voor particulieren. shop4power kwam daaruit met scherpste prijzen en fijnen website.

Deze mensen zijn erg goed bezig

Spullen zeer snel geleverd en als er wat is wordt je ook gewoon gelijk geholpen Service is zeer goed en reageren gelijk als je een probleem of vraag hebt

Heel vlugge levering, perfect en goede prijs (2stuks 12v 12ah)

batterij voor scootmobiel, nu een beetje kunnen testen en geeft een heel goed resultaat, oplaadtijd is netjes, en er is heel weinig vermogen verlies na even niet te gebruiken. Dus heel tevreden, een echte aanrader. Zeker niet te vergeten: heel vlugge levering,,,,(1 dag naar België) bedankt,,,, klasse

Great buy.

Quick and efficient response to email. Fast shipment. Equipment arrived as ordered. All good.

Levering top bezorging ruk

Woensdag besteld en donderdag geleverd. Woensdagavond krijg je een mail dat het bestelde morgen geleverd gaat worden. Vervolgens een mail van de vervoerder dat hij dus donderdag gaat leveren en dat je de track en tracé in de gaten moet houden voor de tijd… Nu veranderde de ‘tijd’ niet lopende de avond/nacht het bleef ‘donderdag’ dus ik om 8.00 gezorgd dat ik in Tilburg ( vanuit mijn vakantieadres) was. Wordt de bestelling pas om 17.30 uur geleverd… heel de dag mogen wachten op de levering echt ruk.

Goede service, gemakkelijk contact mee op te nemen

Er waren verkeerde accus geleverd, kreeg gelijk telefonisch contact en gelijk werden de goede alsnog gelevert. Snelle service!

Uitstekende service en snel geleverd

Ben zeer tevreden over de service en ook vragen gesteld over dit produckt en snel antwoord gekregen en snel geleverd alvast dank

Snel geleverd, goede prijs

Prima, zo hoort het!

Graag op het juiste adres bezorgen, verder top !ire

Werd op nummer 10 gebracht, in woon op nr 15 pater Brugmanstraat straat

Ik zal er zeker weer kopen.

De accu's waren zeer stevig verpakt echt top. De bestelling plaatsen was ook top en door Shop4Power snel verzonden, enkel DPD leverde niet op de afgesproken tijd eerst zou het maandag zijn niets geleverd toen werd het dinsdag ook niets uiteindelijk werd het woensdag middag. Ik begrijp best dat DPD een heel druk schema heeft maar wij als ontvangers moeten dan wel de hele dag thuis zijn en dat vind ik zonde. De communicatie met Shop4Power verliep heel goed deze mensen stonden klaar om te antwoorden over het levering probleem. Zou ik weer kopen bij Shop4Power Ja zeker.. Mvg Peter L Belgie.

Meer dan goed!

Snel kunnen bestellen, erg snel geleverd.

Betaalbaar en snel geleverd

Vrijdag besteld, dinsdag al binnen .

Na 7 weken mijn geld voor terug gezonden items niet ontvangen

Ze houden er louche praktijken op na. Reageren nergens op niet per mail,chat of Whattsapp. Ik bestel hier nooit weer iets.

Nog niet ontvangen

bestelling product nog niet ontvangen want levering stond op zaterdag. Aangezien het de levering aan een bedrijf betreft is afleveren op zaterdag niet echt handig..

Groot assortiment, deskundig advies en een snelle levering. Top

En heel snel

Top bedrijf

Nieuwe accu voor onze UPS halen we hier. Goede prijs, snel geleverd en prettige support.

Ik ben nog altijd aan het wachten voor de levering

Ik heb nog altijd niets ontvangen, nu zou het maandag geleverd worden, ik weet eindelijk de naam van de transporteur, en heb zo een tracking nr gekregen, het zou al eens aangeboden zijn maar daar heb ik niets van gezien, ik hoop het maandag te ontvangen.

Duisterendijk 5

8131 RA Wijhe