Een nieuw batterijpakket besteld voor een UPS. De beschrijving van het artikel op de website was erg summier (was niet OEM, merk/type van de accu’s is wel van belang). Afgegaan op de afbeelding bij het artikel, welke het merk/type weergaf wat ik zocht. Bestelling en betalen ging soepel. Verzending met UPS ipv DHL, maar was verder zonder problemen. Vlot geleverd; artikel bleek ook het gewenste merk/type te zijn. Prima!

Eficients en l'enviament, malament en els productes enviats i en el soport.

Facilitats en la compra, ràpids en l'enviament, però en tot el demés nefasta experiència. En comanda es demana els següents productes: Planet POE-171A-95 Planet POE-173S S'han rebut els següents productes. Planet POE-171A-60 -> 35 watts menys. Planet POE-173S El mateix dia de la rebuda del paquet (4 d'abril de 2022) s'envia correu electrònic en angles demanant que haig de fer per que facin el canvi pel producte correcte. El dia en el que escric aquesta revisió de l'experiència de compra (23 d'abril de 2022) no he rebut resposta. Ja fan tard, ara ja no estic interessat en que solucionin el problema, i encara que tenia idea de comprar més coses, aquestes les compraré en un altre lloc, i segurament aquest serà Amazon. Com sempre dic després es queixaran de que la gent compra a Amazon.

• ¿Nos recomendarías? No

Snelle probleemloze levering.

Mails Shop4Power kwamen bij mij in spambox. Duurde even voor ik dat in de gaten had.

Goede comunicatie en goed geholpen

Telefonisch goed geholpen. en snelle levering volgens afspraak.

Denkt met klant mee

Prima service en scherpe prijs

snel !

snel en goed verpakt

Eerlijk, behulpzaam en prima service en advies

Accu gekocht voor oude prijs, terwijl nieuwe van kracht was, tòch oude prijs gehanteerd! Vragen over aansluiting goed beantwoord en prima advies gegeven. Heel tevreden.

Ruime keus

Zeer ruime keuze in accu's en snelle levering.

Mee denkend

Mee dekend

Alles naar wens

Alles is goed verlopen

Snelle levering echter niet met vooraankondiging van DHL maar zonder vooraankondiging door een transportbedrijf. Toevallig was ik thuis.

?

Beoordeling? Misschien nadat u hebt geleverd. DHL is nog niet in actie gekomen.

Uitstekende service

Normaal ben ik niet van de revieuws schrijven, maar deze keer maak ik even een uitzondering. Mijn pakket was verstuurd met DHL, maar na een week gebeurde er nog niks. Na contact met de verkoper is het pakket direct nogmaals verstuurd maar dan via postNL, welke 1 dag later bezorgd werd! Ik vind dit uitstekende service en uizonderlijk klantvriendelijk! Mijn complimenten!

Zeer fijne ervaring met frans!

Zeer deskundig. Vriendelijk Klant gericht. Snelle verzending Denk met je mee Goed advies Ik heb bij shop4power een nieuwe scooter accu gekocht. En heb de eerst 60 Kilometer al gemaakt!

Nog niets ontvangen en wel betaald

Op 6/04/22 heb ik een bestelling #1000010090 gedaan, met een direkte betaling. Maar heb nog steeds niets ontvangen op 10/04/22. Hopelijk komt het snel in orde. Met vriendelijke groeten. Guido.

Goed bereikbaar, leuke producten

Snelle reactie bij vragen

Geen artikel ontvangen!!

Geen artikel ontvangen!

veel beloven weinig resultaat

Een week geleden besteld, uiteraard nog niets ontvangen wel al 2x een beoordelingsmail, nou dus bij deze waardeloos zal zeker dit bedrijf niet aanbevelen. zullen jullie waarschijnlijk verontschuldigen en de schuld bij de vervoerder leggen maar die hebben jullie zelf uitgekozen, verzend zelf al 28 jaar via postnl en nog nooit geen problemen gehad. nu ben ook nog verplicht om een ster te geven.

Goed bedrijf

Goede service, en snelle levering. Accu's doen hun werk goed. Website is goed overzichtelijk.

Naar wens

Op tijd geleverd en goede kwaliteit

Goede technische info en snelle correcte levering.

Zeer goed.

Snelle levering, goede kwaliteit.

geleverd en goed product

Duisterendijk 5