Top service ,accu’s passen precies !!en ze zijn snel geleverd .top kan ik weer op stap ☺️

Prima spullen en snel met leveren.

Accu en oplader werken perfect

is prima tot nu toe, alleen de vraag van mij is nog niet beantwoord[zie verderop] nu de accu's nog

Hallo; Goedemorgen Een vraagje: De oplader is aangekomen bij ons , nu de vraag : wanner komen de accuus ? Graag hoor ik van U , met groeten : fam.Turksema Verzonden vanuit Mail voor Windows Van: Shop4power.nl Verzonden: donderdag 9 juni 2022 15:32 Aan: [email protected] Onderwerp: Je bestelling bij Shop4power.nl is nu afgerond

Onbeschoft

Heb verkeerde acculader besteld. Heb mail terug gehad met retourbrief. Moest retourbrief terug mailen dan zou ik retourlabel krijgen om lader om te ruilen voor goeie lader, maar heb na meer dan een maand nog geen mail teruggehaald met retourlabel. Lijkt wel beetje ********ij. Bullebakken gedrag.

Tot hiertoe goed

Bij vragen helpen ze u onmiddelijk en vriendelijk via de chat. Nu is het wachten tot men bestelling hopelijk snel geleverd wordt.

Besteld en andere dag al thuis , perfecte service.

Contact is very well, good quality, thanks you for all !

Very fast shipping. Very quick response. Very good advice. Very good battery

Keurig op tijd geleverd

Alleen jammer dat de ritssluiting van het hoesje stuk is, rits van het hoesje was niet geheel dicht (stond circa 4 cm open) toen ik het dicht wilde doen had ik het lipje met voetje van de ritssluiting in mijn hand. Heel gepruts om het er eer in te krijgen.

Super webshop

Ik heb hier 2 artikelen besteld. Van eentje had ik mijn twijfels en ben toen telefonisch netjes geholpen de juiste keuze te maken. Vervolgens zijn ze snel en netjes geleverd

goede en snelle service !!

hele fijne mensensen en goede en snelle service. mensen doen wat ze beloven !!

Goed communicatie

Via mail is alles onder kontrole en communicatie zeer goed op gebied van services en koop.

Snel en goed

Hel goede service en super snelle levering

goede spullen geleverd

na 4 dagen wachten kreeg ik de juiste spullen geleverd

uitstekend

bij ophalen camper bleken de batterijen vd e-scooter het te hebben begeven. Volgens afspraak keurig volgende dag binnen zodat we nu heerlijk weg zijn.

levering was snel.

Maar geen bericht gekregen wanneer levering is. PAKKET is bij de buren afgegeven maar er was geen bericht achter gelaten door de bezorg chauffeur.

Ging goed jammer dat het pakket is vertraagd wel fijn dat ze me op de hoogte hebben gebracht

Alles wa super

Prrfekt

Best redelijk

Bestellen ging best goed. Maar kreeg geen track and trace of bevestiging van verzonden

geweldig en snel

voor mij was het duidelijk + snelle levering

Een nieuw batterijpakket besteld voor een UPS. De beschrijving van het artikel op de website was erg summier (was niet OEM, merk/type van de accu’s is wel van belang). Afgegaan op de afbeelding bij het artikel, welke het merk/type weergaf wat ik zocht. Bestelling en betalen ging soepel. Verzending met UPS ipv DHL, maar was verder zonder problemen. Vlot geleverd; artikel bleek ook het gewenste merk/type te zijn. Prima!

Eficients en l'enviament, malament en els productes enviats i en el soport.

Facilitats en la compra, ràpids en l'enviament, però en tot el demés nefasta experiència. En comanda es demana els següents productes: Planet POE-171A-95 Planet POE-173S S'han rebut els següents productes. Planet POE-171A-60 -> 35 watts menys. Planet POE-173S El mateix dia de la rebuda del paquet (4 d'abril de 2022) s'envia correu electrònic en angles demanant que haig de fer per que facin el canvi pel producte correcte. El dia en el que escric aquesta revisió de l'experiència de compra (23 d'abril de 2022) no he rebut resposta. Ja fan tard, ara ja no estic interessat en que solucionin el problema, i encara que tenia idea de comprar més coses, aquestes les compraré en un altre lloc, i segurament aquest serà Amazon. Com sempre dic després es queixaran de que la gent compra a Amazon.

• ¿Nos recomendarías? No

Snelle probleemloze levering.

Mails Shop4Power kwamen bij mij in spambox. Duurde even voor ik dat in de gaten had.

Goede comunicatie en goed geholpen

Telefonisch goed geholpen. en snelle levering volgens afspraak.

Denkt met klant mee

Prima service en scherpe prijs

snel !

snel en goed verpakt

Duisterendijk 5

8131 RA Wijhe

085 401 92 30

Over Shop4Power

Shop4Power is dé website voor alle energie / power oplossingen. Of u nu een nieuwe accu nodig heeft voor de scooter of golf trolley, of toch een ethernet oplossing zoekt voor uw bedrijf of in uw huis bij Shop4Power leveren wij onze producten uit voorraad. Zo kunt u snel weer rekenen op energie met kwaliteit. Planet specialist Wij zijn er trots op onszelf Planet Specialist te mogen noemen. Omdat wij weten dat deze producten vaak langere levertijden hebben, hanteren wij hoge voorraden in ons magazijn. Hierdoor kunnen wij snel leveren. Is uw product niet voorradig? Dan hebben wij vaak binnen 2 weken uw product al in huis. Scodeno, batterijen en meer Naast het wereldwijd bekende merk Planet hebben wij de exclusieve rechten voor het merk Scodeno in de Benelux. Een robuust en kwalitatief merk industriële switches en een perfect alternatief voor het merk Planet. Ook voor Scodeno hanteren we een hoge voorraad om u altijd snel van dienst te kunnen zijn.