De communicatie tab mijn vraag en verzoek was van hoog peil. Snel en klantvriendelijk.
heel goed
Ik heb een acculader besteld. Krijg geen bericht wanneer de verwachte levering is. Na 4 dagen gebeld. Degene die hier over gaat zou me terugbellen. Dit gebeurt niet. Weer gebeld. Degene die hier over gaat belt u terug. Weer niet. Ik heb die lader dringend nodig. Ik heb geen idee wanneer die nu geleverd wordt.
Beste heer Evert, Als het goed is heeft u de lader ontvangen, ik hoop dat hij goed bevalt. Ook wij kampen helaas de laatste tijd met lage bezetting door ziekte, maar u had toch op uw mail of telefoontje een snellere response moeten krijgen, mijn verontschuldigingen daarvoor. Wij hebben uw bestelling direct op 10mrt verwerkt en als het goed ik, dan is hij vrijdag de deur uit gegaan, helaas hebben wij weinig invloed op de snelle aflevering. Frans Shop4power
Après un malentendu français / néerlandais les batteries ont été livrées. Je suis très satisfaite. Merci
Beste mevrouw Chabanais, de zware blokken die u heeft besteld bezorgen wij niet met een reguliere pakketdienst, deze kunnen hier niet mee omgaan. Dan wordt er veel te veel mee gegooid. Nadeel hiervan is wel dat u op zaterdag niet geleverd krijgt. Ik heb begrepen dat de batterijen netjes bij u zijn afgeleverd, veel plezier ermee.
Originele beoordeling
Ik ben niet tevreden . De accu's voor mijn scooter zijn zaterdag niet geleverd. Waar zijn zij ???
Verzend tijd is mij veel te lang! Maandag bestel/ nu zaterdag is het product nog niet binnen
Beste Adriaan, Ik ben het met u eens dat de aflevering veel te lang duurde. U hebt het blokje op 8 maart besteld en wij hebben deze ook op 8 maart verzonden, helaas zijn afleveringen met de pakketdiensten momenteel dramatisch slecht. Wij zijn ook bezig met alternatieven om hier toch wat aan te doen. Wij kunnen hier jammer genoeg niet zoveel aan doen, wij verwerken iedere order die voor 16.00 uur binnenkomt direct en deze worden dan na 17.00 door DHL afgehaald, helaas zien we dan dat het pakket heen en weer gaat tot hij op 14 maart wordt afgeleverd. Ik hoop toch dat u de beoordeling voor onze webshop niet al te veel laat afhangen van de aflevering door de pakketdienst. Frans Shop4power
Goeie service en snelle bezorging!!
Of het nu om huur boten op Loosdrecht gaat waar we startaccus voor nodig hebben of om accu's voor in een UPS in ons datacenter waar de website https://havendienst.nl op draait. Wij kopen de accu's bij Shop4Power en zijn daar erg tevreden mee. Dus ook voor je boot of sloep, ook al ben je geen boot verhuur bedrijf maar particulier, raden we Shop4Power aan!
Snel mijn produkt gekregen.,vriendelijke köantenservice,top
Ik snap dat er wat levering issues zijn geweest maar ik verwachte een actiever communicatie van jullie kant over de status van mijn bestelling.
Om de actie radius van mijn scootmobiel te vergroten had ik als leek, nogal wat vragen, of ik bij Shop4Power bij het juiste adres was. Ik ben zeer vakkundig van informatie voorzien waardoor ik de juiste beslissing kon nemen om mijn wens te vervullen. De medewerker heeft voorkomen dat ik een fatale schakeling met de andere accu zou maken. Ik ben zeer tevreden over de manier (chatten) waarop ik geholpen ben, en na het plaatsen van mijn bestelling werd en snel geleverd.
Goed een eerlijk advies gehad, levering was snel. Ik raad iedereen aan die een accu zoekt voor z’n vis boot deze hier te bestellen. Telefonisch goed bereikbaar en snelle reactie op je e-mails.
Deze winkel geeft gewoon zijn orders door aan de groothandel die ze dan zelf verzend. Beter winkel zoeken die voorraad heeft en daar bestellen. Heb 5 dagen geleden besteld en er is nog niets verzonden.....
Beste Niel Roesems, Ik vind het heel vervelend dat u zo lang heeft moeten wachten op uw levering. Normaliter leveren wij in Nederland in 1 dag uit en in België in twee dagen. Wij hebben de meeste batterijen bij de importeur liggen en verzenden direct vanuit de importeur. Dit is sneller of net zo snel als vanuit voorraad leveren en de batterijen zijn altijd zo vers mogelijk. Dit levert zeker geen vertraging op. U bestelde op woensdagavond en u wilde de blokken zondag gebruiken. Als wij direct vanuit onze voorraad hadden verzonden dan waren de batterijen donderdag verzonden en maandag geleverd omdat uw afleveradres zich in België bevindt. Zondag was dus helaas sowieso niet gelukt. Het verzenden van deze blokken gebeurt met een reguliere transporteur, niet met een pakketbedrijf omdat deze relatief kleine-zware pakketten heel vaak beschadigen. Als het goed is zijn de blokken gisteren of vandaag bij u afgeleverd.
De accu levertijd is niet precies bekend, maar toch betaald.
Beste Sandor, de accu die u hebt besteld is inderdaad even niet voorradig. Grote voordeel is wel dat de accu volledige wordt herzien. Het is een vernieuwde accu met nieuw BMS. Omdat deze accu om dit moment in grote hoeveelheden wordt besteld is het wel van belang deze alvast te reserveren. Anders is er een kans dat de accu's alweer zijn uitverkocht voordat ze binnen zijn. Vandaar het toch alvast betalen. Ik ben er 100% van overtuigd dat u uiteindelijk erg blij zult zijn met de accu.
Email besteld en perfect geregeld dat mijn 4 scooter accus geleverd zijn volgens de afspraak , gr fred
Binnen 24 uur voor de deur, ik ben super tevreden en leuk contact. Gr, Ger
Alles goed gelevert zeer tevreden
Shopforpower levert een goed product met uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en helpen je de juiste keuze te maken.
goede voorraad want een snelle levering , zover ik kan zien idd nieuwe spullen. Mijn ups gaf aan dat batterijj prima in orde is. Net paar dagen binnen dus zegt nog niet alles,ben benieuwd of deze ook zo lang meegaan.
Heel goede ervaring. Na de bestelling leek de bevestiging uit te blijven. Even gebeld maar hij bleek mijn spambox te staan :). Heel vriendelijk te woord gestaan en de accu kwam snel.
Bovenstaande en de e-mail waarin de benodigde gegevens staan en de uitleg daarvan v.w.b. het zoeken naar de juiste accu's, de betaling en het maken van een account was voor mij helder en begrijpelijk. Dit gaf mij tijdens het gesprek het prettig gevoel dat ik niet lastig was en dat men de tijd voor het beantwoorden van mijn vragen nam. De accu's voor mijn andere scootmobiel zal ik ook binnenkort bestellen en ik zal Shop4Power zeker bij anderen aanbevelen.
Goede prijzen snel geleverd.
Al meerdere keren overkomen dat ik de bevestiging krijg op de dag van bestelling dat de order is ingepakt en wordt verzonden door DHL, met in de mailbevestiging het DHL tracking nummer. Praktijk echter leert dat the product een week later nog steeds niet is verstuurd. Mss beter in het vervolg te melden dat iets niet op voorraad is en dat het enige dagen kan duren. Producten en prijs verder niets mis mee.
Beste heer de Vries, Het is inderdaad vervelend als je verwacht iets snel binnen te krijgen and dat dit toch tegenvalt. Ook bij uw laatste bestelling was de switch op voorraad en is deze direct dezelfde dag verzonden met DHL. Wij draaien pas een verzendsticker uit als het pakket wordt ingepakt, nooit eerder. Pas op het moment dat wij deze sticker genereren krijgt u een mail hiervan. Helaas voert DHL niet bij ons op de afhaal locatie een intakescan uit, zij doen dit pas als de pakketten in Zwolle de eerste scan krijgen. Als het pakket dus in de HUB in Raalte blijft liggen dan weet dus niemand waar het pakket is. Wij hebben wel een afhaalbewijs, echter dit is puur een handtekening van de chauffeur. Dit is natuurlijk geen excuus, u krijgt uw pakket later dan verwacht, toch hoop ik dat u in ieder geval begrijpt dat wij hier weinig invloed op hebben, wij zijn ondertussen wel heel druk met DHL in contact om deze vertragingen (het zijn er op dit moment veel te veel) in de toekomst te voorkomen. Frans Shop4power
besteld en snelle levering / duidelijk omschreven artikelen
Snelle correcte levering