Prima leverancier, goede communicatie

Prima leverancier, goede communicatie

Snelle levering en goede uitleg

Keurige uitleg

goede producten, tegen een goede prijs

Prima producten en prima prijs. Grote keuze aan accu's etc. Vindt zelf dat de website overzichtelijker mag.

Goed contact, snelle reactie, goed geholpen.

Goed contact, snelle reactie, goed geholpen.

Al vele malen materialen besteld altijd behulpzaam afspraak is afspraak en ook niet onbelangrijk prijzen zijn goed kortom erg tevreden

Heel tevreden !

De bestelling is heel goed verlopen en het personeel was heel reactief en behulpzaam.

goede communicatie

goede communicatie, snelle levering

Geen goede ervaring

Er is me met betalen geen bevestiging gestuurd 19-10-2021 mijn bestelling gedaan vervolgens hoor ik maar niets. Ik hoop maandag meer te weten te krijgen.

professioneel & correct

professioneel & correct

Regelt wat is afgesproken

Netjes geleverd volgens belofte

goed.

is heel goed gegaan alles.

Super, goedkoper en sneller dan de rest... Top firma!

Lifepo4 batterij gekocht voor m'n 11j oude robokaddy. 90eu goedkoper dan de concurrentie en de dag nadien geleverd in de voormiddag zodat ik meteen kon gaan golfen want de batterij was reeds opgeladen. Levering was gratis en super snel in tegenstelling tot anderen die tot 14,95eu voor transport vroegen en dan nog een wachttijd van 3 à 6 weken opgaven. Ongelooflijk tevreden met shop4power en de directe communicatie via hun chat. Heel erg bedankt voor deze top service.

Snel geregeld

Netjes verpakt

Tot op heden een vlekkeloze dienstverlening

De levering was correct en tijdig. Helaas past het product niet bij mijn gedetailleerde wensen/eisen en zal het retourneren

Gewoon goed

Was sneller dan verwacht

goede prijs kwaliteit verhouding

Gewoon een goede prijs voor een goed product.

Super in kwaliteit, prijs en service.

Zie bovenstaand

Art niet voorradig werd op de hoogte gebracht

Werd netjes gebeld dat het wat langer dan verwacht zou gaan duren

Snelle service en goede kwaliteit

Ik doe al jarenlang zaken met Shop4Power voor de vervanging van mijn UPS battery pack en heb alleen maar positieve ervaringen.

Goed geholpen

Mijn vraag snel beantwoord, goeie service.

We hebben een snelle en goede levering mogen ontvangen

Voor de huur boten en sloepen op Havendienst.nl op heel Loosdrecht kopen we bij Shop4Power

Boot accus, noodstroom voor de server of een startaccu. We bestellen regelmatig bij Shop4Power, zo ook voor onze verhuurvloot op Havendienst.nl wanneer er weer eens een accu moet worden vervangen. Niet alleen boot en sloep accu's, zelfs voor de UPS waar de server van havendienst.nl op draait kopen we op tijd een nieuw accupakket bij Shop4Power. Van standaard tot vrij curieuze en aparte accu's hebben ze er en altijd netjes op tijd geleverd! Zo weet je ook wanneer je een electrische sloep bij ons vaart dat die blijft varen, mede dankzij de accu's van Shop4Power. En ook dat onze server het blijft doen bij stroomuitval ;) Varen maar!

Prima service en snel

Mooie duidelijke site

Kan nu weer km rijden fantastisch.

Ik ben er heel tevreden ermee . Kan nu rijden zonder zorgen .

Duisterendijk 5

8131 RA Wijhe