Ik moest heel veel weten over mijn kapot gevroren accu,s en de nieuwe die ik het best kon kopen. Ik ben meer dan prima geholpen . De desbetreffende Meneer heeft alle tijd voor mij gehomen. Een 10 met een griffel voor hem

Fijne ervaring

Allereerst was de manier van zoeken en de keuze maken, vrij simpel, dan kom je er achter, dat de prijs zeer concurrerend is en het product, precies dat product is wat je nodig hebt. De levering was snel en de accu was uitermate goed verpakt Zeer fijn om bij jullie iets te bestellen

Is goed

Tot nu ben ik tevrede mee over shoper 4par

Bedrijf waar je goed zaken kunt doen

Goed bedrijf komt afspraken goed na

Top ervaring, fout in adressering werd telefonisch opgelost !

Super bedrijf. Er zat een fout in de adressering die ik zelf veroorzaakt had. De bezorger heeft zelf mijn bedrijf opgezocht op internet en heeft direct het pakket afgeleverd op de juiste maar andere locatie. Hier kunnen veel bedrijven nog wat van leren.

Product ontvangen en helemaal ok

De bestelprocedure bij Shop4Power verliep zeer vlot en het bestelde product werd keurig afgeleverd door DPD. Aanvankelijk was ik wat ongerust over de aflevering omdit ik mijn pakket niet kon volgen. De extreme weersomstandigheden speelden hier wellicht een rol. Maar eind goed, al goed en ook vriendelijke en correcte opvolging door Shop4Power.

Ondanks de corona een snelle levering en vriendelijke mensen aan de telefoon. Beveel jullie bij vrienden aan

Snelle levering en prima prijs.

Hier kom ik graag terug.

Zeer vriendelijk geholpen en goed advies

Meneer beantwoordde goed mijn vragen en was geduldig en had er verstand van. Ik heb hem zelfs drie keer gebeld en dat was geen probleem, bleef vriendelijk, heel fijn.

Gewoon goed

Fijne zaak met een uiterst correcte bedrijfsvoering

Prima service en deskundige behandeling

Goede afhandeling en betrokken toen aflevering iets vertraagd werd

Klantvriendelijke efficient bedrijf

Prima ervaring en zonodig komen we zeker terug Groet Dick van der Pluijm

Snel, duidelijk en juiste levering van de bestelling.

Perfect !!!

Gebeld, juiste info gekregen, daarna besteld en een dag later al geleverd !!! De scootmobiel doet het weer met de nieuwe accus ,

betrouwbaar en snelle service tegen goede prijs

Ik heb al vaker een accu besteld voor mijn golftrolley en steeds was de prijs de laagste en service en snelheid uitstekend. Ook fijn dat de bezorger even belt voordat hij komt.

alles keurig ontvangen

alles keurig ontvangen aanbeveler

Bestelling correct uitgevoerd

Snelle verzending, prima

Verder weinig aan toe te voegen :)

zeer goed

Telefonisch contact gehad, deze man wist waar hij het over had heb order geplaatst!

Eindelijk een shop die begrijpt wat power is.

Veel artikelen belangrijk voor de IT en doorgewinterde hobbyisten die nauwelijks tot helemaal niet te vinden zijn in andere shops.

Prima batterijen

Ook snelle levering (en dat in deze tijd).

Super snelle levering van goede accu’s!

Top accu’s voor mijn beta minitrail ze passen ook op de oset veel goedkoper dan origineel

De laatste bestelling is een paar dagen later verstuurd dan dat ik gewend was. Van deze vertraging werd ik niet gelijk op de hoogte gebracht. Verder is de order prima geleverd in degelijke verpakking. Producten en service zijn van de hoogste kwaliteit. Dit was niet mijn eerste order en zeker niet de laatste.

Produkt goed ontvangen zat keurig verpakt Volgende x graag betere vermelding van bezorgen nu hele dag zitten wachten

Super snel geleverd.

Snel gevonden wat ik nodig had en na mijn bestelling binnen 24 uur geleverd