Telefonisch goed te woord gestaan en prima advies gekregen. Zoals belooft snel geleverd!

2 accu's besteld bij de concurrent 3 weken aan het lijntje gehouden zonder resultaat kwam toen terecht bij Shop4Power 2 accu's besteld andere dag geleverd wel wat duurder maar vooruit maar Hoop dat ze lang meegaan

goed geholpen en snel geleverd

goed geholpen en snel geleverd

Snel, snel, snel!

Alles zeer snel geleverd en prima service.

Super snelle service

De online assistent heeft mij kundig , snel en eerlijk geadviseerd

Supersnelle levering en goede kwaliteit batterijen

Zeer snel geleverd en de batterijen zijn van goede kwaliteit, precies geschikt voor mijn APC UPS

De aankoop is correct verlopen

Power terug in mijn UPS

Mijn APC UPS stond in een foutmelding met als oorzaak accu defect. Snel een nieuwe besteld en in een paar dagen een nieuwe accu binnen. in de UPS geplaatst en werkt weer betrouwbaar.

Zeer Goed

Ik heb besteld en binnen de afgegeven tijd ontvangen

Komt afspraken/beloften NIET na

Verkeerd pakket ontvangen: omgewisseld tijdens verzenden, Direct gemeld aan shop4power. Geboden oplossing: verzoek het pakket door te zenden naar juiste afnemer van shop4power. Bonnentje inscannen en verzendkosten worden teruggestort. Na verschillende pogingen voor mailcontact geen reactie meer van shop4 power. Een maand na insturen nog geen geld ontvangen.

Snelle service en coulant bedrijf

Binnen 1 jaar was door eigen schuld accu niet meer goed en snel met coulance prijs nieuwe geleverd

Na mijn bestelling snel geleverd Alleen DHL moet wel bericht sturen was nu toevallig thuis

Top service !

Snelle levering keurige verpakking. Ik ben bijzonder tevreden met de bestelde accu’s Hartelijk bedankt.

Klantvriendelijk !

Zeer tevreden, de accu was keurig en vooral veilig ingepakt! Goed verzorgd! Bedankt voor de goede voorlichting!

ben tevreden over de service

levering was later dan beloofd maar goede follow up via email

Voldoet aan de verwachtingen

Aanrader

Als (al zeg ik het zelf) lastige klant zeer correct, snel en vriendelijk geholpen. Volgende zoektocht naar accu's eerste poging.

Duidelijke website en zeer correcte en snelle levering door DHL

De bestelde Lithium-IJzerfosfaat accu voor mij golftrolley voldoet (voorlopig) volledig aan mijn verwachting. Heb echter geen gegevens over de waarborgperiode.

Duidelijke website, met super levering van een uitstekend product

Als je op zoek bent naar een accu, dan is dit the place to be.

tevreden

ik heb gekregen waar ik voor betaald heb binnen 3 dagen en het product was goed verpakt ,de volgende koop is weer bij jullie mvg fRANSKE

Goede service en keurige behandeling met nuttige antwoorden.

Ik had de nodige vragen maar die zijn keurig en met geduld beantwoord. Heb er een accuset besteld en die waren de volgende dag al binnen. Prima service dus en goede begeleiding.

Goed geholpen snelle service

Netjes geholpen en een snelle service

Goede prijs en service

Goede prijs, snelle levering naar België, en steeds snel antwoord op mijn vragen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering; snelle en duidelijke beantwoording vragen gebruik / levensduur

Duisterendijk 5

8131 RA Wijhe