Pluspunten
Eerste accu leek niet nieuw, gebeld geen gehoor, gemaild en antwoord gekregen dat deze omgeruild kon worden maar toen werkte de retourlink niet. Weer gebeld en vanaf toen alles in orde. Eerste accu bleek overigens ook nieuw maar getest. Retourkosten niet voor koper.
Verbeterpuntensnellere communicatie per mail.
Pluspunten
Prima advies en snelle evertijd
Pluspunten
Ik vond een onduidelijk puntje in het bestelprocess. Dit werd gelijk goed opgepakt en doorgestuurd naar de IT afdeling
Pluspunten
Alle kennis in huis Goed bereikbaar Vertrouwen Snelle levering
VerbeterpuntenMeer merken zoals ubiquiti, mikrotik
Pluspunten
Snelle levering altijd fijn. Accu's zijn zwaar en hebben dat via de juiste transporteur verzonden zodat het goed aankwam. Doos zag er nog als nieuw uit en niet zo een waarvan je weet dat ie door de bus is blijven slingeren.
Pluspunten
levertijd snel en goede prijs
Pluspunten
Vakbekwame mensen geven enthousiast informatie over verschillende accu-types. Snelle levering
VerbeterpuntenZoals afgesproken een email verstuurd over gewenste afleverdag. Accu's werden op tijd geleverd, maar graag even ontvangst van die mail bevestigen.
Pluspunten
Prima en snelle chat functionaliteit. Kreeg het gevoel dat de "chatbot" exact wist wat ik nodig had. Levertijd is super!
VerbeterpuntenHet gaat om niet originele parts, dit zou wat mij betreft iets beter gecommuniceerd mogen worden.
Pluspunten
uitstekend maatwerk kwaliteit produkt degelijk
Pluspunten
Goede prijs , goed product , snelle levering , goed verpakt
VerbeterpuntenGeen verbetertips
Pluspunten
Dit bedrijf denkt met haar klanten mee. Jammer dat DHL daar dan weer anders over denkt. Goede support, eventueel ophalen mogelijk, zelfs op zondag.
VerbeterpuntenNVT