Pluspunten
Goed advies en snelle levering na overleg
Pluspunten
Goed advies voor alternatief product
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Oplossingsgericht
Pluspunten
Goed in mee denken en als je wat wil weten snel geholpen echt top !!!!
Pluspunten
goed overzicht
Pluspunten
Snelle service. Goede prijzen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Niets te klagen.
VerbeterpuntenWellicht zou het handig zijn om een verwachte levertijd naar de klant te communiceren na de aankoop (indien mogelijk).
Pluspunten
Snelle reactie via de chatfunctie, goed geholpen. Snelle levering!
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering
Pluspunten
kan moeilijk een oordeel geven omdat mijn bestelling nog niet geleverd is. Mijn adres werd fout doorgegeven moet zijn GROTE wagenstraat en niet GROETE wagenstraat;
Verbeterpuntenbij foutief adres kan altijd telefonisch contact opgenomen worden met klant dacht ik. Tot op heden nog niet gebeurd
Beste, Levering naar België duurt inderdaad altijd een dag langer. Daar het adres niet klopte had de transporteur nog wat extra vertraging opgelopen. In dit geval denk ik niet echt onze fout. Ik ben blij dat de levering toch is afgeleverd en ik hoop dat u veel plezier hebt van uw bestelling. Stephanie Shop4power
Pluspunten
Goede uitleg via chat
Pluspunten
GOEDE COMMUNICATIE
Pluspunten
Kwaliteitsaccu's voor een goede prijs Aparte transporteur ivm gewicht accu's is heel goed. De gebruikelijke transporteurs gooien allemaal met de pakketten.
VerbeterpuntenTrack & Trace zou erg fijn zijn, dan weet de klant ook dat het product onderweg is. (verzenden was helaas misgegaan)