Exclusief mooie olijfbomen

Een geweldig professioneel team die met je meedenkt, goede adviezen geeft en verstand heeft van wat ze doen. Ze zijn behulpzaam, vriendelijk en heel bedreven in wat ze doen. Ze hebben bij ons meegeholpen om de 200 kg wegende olijfboom in de voortuin te plaatsen. Ze waren met z'n tweeën, hele vriendelijke mannen die er veel verstand van hadden. Ze gaven veel tips over de verzorging van de boom. Dank jullie wel -:).

Goed advies en eerlijke prijzen

We zijn goed geholpen en er is voldoende keuze. Je wordt goed geadviseerd

Heel fijn bedrijf met goede kennis en adviezen. Twee keer besteld en snel geleverd/gepland door een prettige medewerker. Zeker aan te bevelen!

Mooie boom. Goede service

Prachtig boompje, mooi bedrijf

Botanical Group biedt een meer dan ruime keuze in allerlei soorten mediterrane bomen en planten. De service en vakmanschap is geweldig. Wij kregen een uitgebreide handleiding en snoeiadvies bij aankoop van onze olijfboom. Aanrader!

Prachtige kwekerij!

We zijn sinds gisteren trotse eigenaar van een olijfboom. Gezien de aankoopprijs vonden we het beter de boom zelf te gaan uitkiezen ipv via internet te bestellen. Zelfs met de totale reistijd van 3u was dit bezoek meer dan de moeite waard! Prijs, kwaliteit én service hebben we in BE niet kunnen vinden wat hier allemaal aanwezig is. Binnen 10min was onze keuze van boom gemaakt en na administratieve afhandeling werd onze boom netjes bij ons afgeleverd via hun transportdienst. Zeker een aanrader!

Mooi bedrijf, super aardige medewerkers.

Helemaal happy met mijn 2 olijfbomen! Ze hebben ontzettend veel keus in verschillende formaten en bomen. Een echte aanrader als je opzoek ben naar een mooie boom. En de medewerkers zijn ontzettend vriendelijk en de levering snel! Top bedrijf!!

Zeer goede service

Kwaliteitsbomen aan scherpe prijzen Topservice over de hele lijn

Prachtig bedrijf

Recent een mooie steeneik gekocht en 2 jaar geleden een olijfboom. Prachtig bedrijf met de meest mooie bomen. We zijn vriendelijk en goed geadviseerd. De bomen zijn bezorgd en geplant. Ook weer erg vriendelijke mensen. Een aanrader.

Vakkundig

Super goede ervaring. Goed adviseerd. Laten plaatsen, allemaal goed gegaan. Er is echt alle tijd voor genomen. We zijn super blij met onze mooie olijfboom. Echt een aanwinst voor onze tuin.

Mooie boom.

Goed geholpen bij het uitzoeken, boom netjes bezorgd alleen te weinig grond en de korrel waren niet compleet. De chauffeur heeft het goed opgelost. Dus toch zeer tevreden.

Een boom zoals beloofd!

Vlotte levering. Het bestelde op de locatie gebracht die voor ons het beste was. Goede instructie!

Fantastische bomen en een goede service!

We werden super geholpen en er werd echt de tijd voor ons genomen. Over alle bomen werden onze vragen direct beantwoord, en hebben uiteindelijk 2 prachtige olijfbomen thuis geleverd gekregen. We zijn super tevreden, dikke aanrader!

De Olijfboomspecialist is deskundig, communiceert efficiënt en plezierig en levert snel.

Op zoek naar een olijfboom voor in onze tuin - verjaarscadeautje voor mijn echtgenote - ontdekte ik de website van de Olijfboomspecialist. Ik had meteen het idee dat ik een goed adres gevonden had. Een heel ruim aanbod met duidelijke specificaties: hoogte, stamomtrek en keuze tussen hoge of lage stam. Een aansprekend verhaal over de herkomst van de bomen. Alvorens tot bestellen over te gaan legde ik een paar vragen voor. Die werden vlot en adequaat beantwoord. Ook de communicatie omtrent bestellen en levering verliep efficiënt en plezierig. Enkele dagen later werd onze boom bezorgd. Hij is prachtig!

Geweldige service!

Een week voor vaderdag contact gezocht met de olijfboomspecialist. Voor vaderdag thuis bezorgd! Echt geweldige service en communicatie per email. De olijfboom staat prachtig in onze tuin.

Erg blij met de olijfbomen

Even geduld gehad na keuze product, totdat reactie/mail kwam met levertijd etc. verder goed verlopen.

perfekt!

We hebben een steeneik gekocht en deze werd door de Olijfboomspecialist geplaatst hartje stad Roermond. Echt super service, de boom is goed gepland en doet het goed. Niks dan complimenten!

Levering stip zoals afgsproken

Mooie boom, correcte afspraken.

perfect

Mijn olijfboom is volgens afspraak op tijd geleverd. Het is netjes gepland en staat nu als een boom! Raad het iedereen aan.

Met zorg geholpen bij het uitzoeken, vakkundig geplaatst!

Met grote twijfel over wat voor olijfboom en in welke pot we hem dan wilden hebben arriveerden wij in Overloon. Ter plaatse werden we van alle info voorzien, waarna we alle ruimte kregen om uiteindelijk 'onze boom' te kiezen. Veel advies over de verzorging, op een vriendelijke manier de koop afgerond en vervolgens vakkundig en netjes geplaats binnen een mum van tijd. Wij zijn zeer tevreden en kunnen een bezoek aan de Olijfboomspecialist aan iedereen die op zoek is naar een mooie olijf of andere tropische boom aanbevelen!

goed en betrouwbaar

Alles is exact volgens afspraak geleverd!

Olijfboom gekocht, een prachtige boom. Fijne mensen, en prima service. De boom werd netjes bezorgd en gepland. Zeer vakkundig.

Super aangenaam

Zeer brede uitleg

Super dienstverlening

Goed advies vooraf ontvangen, plaatsing van bomen keurig gegaan. Zeer blij met resultaat

Netjes geholpen en onverwachts snel geleverd.

Volop keuze. Het was ff wachten op een medewerker maar die heeft mij goed geholpen.

De Oude Molen 10

5825 KA Overloon

0478-642013

Over Olijfboomspecialist

Hét adres voor al uw mediterrane en groenblijvende bomen en planten. Bij de OlijfboomSpecialist vindt u een zeer uitgebreid aanbod winterharde mediterrane en groenblijvende bomen. Wij zijn dé specialist in het leveren én plaatsen van mediterrane en groenblijvende bomen in alle vormen en maten. Indien gewenst verzorgen we ook het onderhoud van uw olijfboom door middel van een onderhoudscontract. Vanuit onze vestigingsplaats in Nederland bedienen wij de particuliere en zakelijke markt in geheel Europa en daarbuiten. Door onze directe inkoop in Italië en Spanje leveren wij uitsluitend de beste kwaliteit olijfbomen en andere mediterrane bomen. Van klein tot zeer groot, alle olijfbomen en andere mediterrane bomen zijn bij ons te verkrijgen.