Bomen kopen bij Olijfboomspecialist is gegarandeerd tuinleven geven in elke tuin
Bedankt voor de geweldige leveringen.
Wij willen graag onze dank uitspreken voor de uitstekende service en leveringen van de prachtige bomen die wij hebben ontvangen.
De Prunus lusitanica "Angustifolia" (hoogstam 12/14 cm stamomtrek, stamhoogte 180/200 cm, kluit - 6 stuks) en de Feijoa sellowiana (Ananasguave) (hoogstam 10/12 cm stamomtrek, stamhoogte 180 cm, potmaat 35 liter - 4 stuks) zijn werkelijk van topkwaliteit.
De bestelprocedure, betaalprocedure en leverprocedure verliepen vlekkeloos en snel, wat het hele proces bijzonder aangenaam maakte.
Dit bedrijf heeft zonder twijfel verdere "groei"-kansen meer dan verdiend, en wij hebben er alle vertrouwen in dat de bomen dit ook zullen doen in onze tuin.
Daarnaast waarderen we het enorm dat er uitgebreide informatie wordt geleverd over hoe de bomen het best geplant, onderhouden en gesnoeid kunnen worden.
Dit toont niet alleen vakkennis, maar ook een oprechte zorg voor de lange termijn gezondheid van de bomen.
Wij ervaren dat dit bedrijf meer dan zijn plaats verdient in onze tuin.
Dankzij hen kunnen we met vertrouwen zeggen: "Bomen kopen bij Olijfboomspecialist betekent gegarandeerd tuinleven geven en tuinplezier krijgen in elke tuin."
Wij bestelden vanuit Wielsbeke, België, via de website van Olijfboomspecialist België.