Super fijn geholpen !! Een enorme keuze aan mooie tropische bomen

Ze nemen de tijd voor je en denken mee in wat je zou willen hebben en wat in je tuin past.

Advies, bezorgingsinfo en planten van de olijf zijn TOP!

We zijn ontzettend blij met de prachtige olijfboom. Echt een pronkstuk in onze Provençaalse tuin in Wijchen. Tussen het advies van de verkoper en planter zat een behoorlijk verschil qua liters water ter eerste verzorging, maar door goed te kijken naar de vorm van de blaadjes (tip van de planter) vertrouwen we er op dat wij nog minstens net zo lang kunnen genieten van onze olijfboom als ziin leeftijd nu.... Hoewel... 110 jaar zullen wij mogelijk niet worden.

fijne ontvangst

we hebben een prachtige palmboom gekocht en hebben zeer vriendelijke hulp met alles gehad

Je wordt er altijd geholpen door deskundige medewerkers

topkwaliteit aan planten, prima medewerkers en uitstekende aftersales.

Echte specialisten met top klantgerichtheid en vriendelijkheid

De keuze bij de olijfboomspecialist is heel groot, maar uitstekend geholpen met de keuze van de olijfboom. Die werd conform de afspraak geleverd en zelfs geholpen om deze over te potten naar een andere pot. Goeie tips gehad en perfecte nazorg.

Zeer professioneel en aardig personeel!

Erg tevreden,goede en snelle plaatsing van boom!

Prachtig

Zonder een boom te gaan uitkiezen, Toch een prachtig exemplaar aangekregen!

De levering van onze olijfboom verliep geheel naar wens.

De boom werd op de afgesproken tijd geleverd. Bovendien was uw medewerker niet alleen de chauffeur maar was hij ook nog deskundig en behulpzaam. Ook had hij goede adviezen.

Goede service tot in de tuin

Professioneel, klantvriendelijk

Fantastisch, geholpen, meteen actie, erg fijn!

Leon is rustig met me mee gelopen, samen hebben we goed overlegd wat zou passen door de deur, we hadden 1cm over, dus TOP! Daarna heeft de planner heel lief gehandeld, omdat het voor de verjaardag van mijn man was. Heel blij en Wat een plaatje in de tuin!!

Fijne en snelle levering en alles zoals afgesproken

Fijne en snelle levering en alles zoals afgesproken. Goed advies en een heel prettige service.

Fijn contact en gastvrij ontvangen

We zijn verschillende keren bij de olijfboomspecialist geweest. Vriendelijk ontvangen en deskundig geholpen. Ook met een vraag aan de telefoon hebben ze geduld en geven keurig advies. We hebben prachtige olijfbomen zelf uitgekozen en ze staan prachtig in onze voortuin. Er wordt vaak gestopt voor onze woning en zie je mensen naar de prachtige bomen kijken!! Geweldig! Goede prijs voor kwaliteits olijfbomen! Super mooi en betrouwbaar bedrijf!

Zeer deskundig en bijzonder klantvriendelijk

Zowel het bezoek aan de website, alsook het bezoek in Overloon gaf meteen vertrouwen in het specialisme van de Olijfboomspecialist. Deskundig advies van keuze tot en met bestelling, levering en aanplant. Aanbevelenswaardig wanneer het aankomt op écht hart voor het vak!

Goede uitleg, goede service.

Ter plaatse leibomen gaan kiezen. Zeer goede en vriendelijke uitleg. Snelle en correcte levering. Zeer fijne ervaring, echte aanrader.

Uitstekende service

We zijn prima geadviseerd in de aanschaf van een prachtige olijfboom. Vakkundig en geduldig. De olijf staat er nu prachtig bij.

keurig bedrijf

Kom,t afspraken na en snelle levering met top producten.

Goed advies en service

Op locatie boom uitgezocht en zeer goed te woord gestaan. Boom werd gebracht en prima service!!! Zeer tevreden

Fantastisch bedrijf!

Na teleurstellende ervaringen met een lokale hovenier kwam ik bij groenblijvendebomen.nl terecht, een onderdeel van Botanical Group. De afdeling verkoop reageerde heel snel op alle vragen en binnen no time was de aanschaf van 2 stuks Eleagnus op stam geregeld. De adviezen over het planten, verzorgen en snoeien vond ik erg professioneel. Ook de levering vond veel eerder plaats dan verwacht en dat was heel fijn. Van het begin van het bestelproces tot aan het eind bij de aflevering van de bomen door een zeer hulpvaardige chauffeur, waren de ervaringen uitstekend. Er zijn maar weinig online aanbieders die zo klantvriendelijk en adequaat zijn. Complimenten alom!

top

heel veel keuze grote olijf-vijgebomen aan betaalbare prijzen

Hoffelijke, vlotte en correcte verkoop en dienstverlening.

De aantrekking van de website werd bevestigd in een aangename ervaring van bij de bestelling tot de levering.

Mooie bomen en op tijd geleverd.

Gewoon TOP

Ja wat moet je hier schrijven...ik ben gewoon zeer tevreden. Punt!

Goed advies met bijpassende service en uitstekende levering

Een zeer tevreden ervaring met de aankoop van onze kurkeik bomen.

Prachtig aanbod, professionele service

Uitgebreid persoonlijk advies bij het bezoek aan het bedrijf, vlotte levering, alles is vlekkeloos verlopen.

Wij hebben twee prachtige olijfbomen in pot besteld. Het zijn mooie frisse boompjes geworden en het handige was dat ze helemaal compleet in een mooie Italiaanse style pot en de juiste grond en korrels geleverd werden. Keurig op de afgesproken dag en tijd. Echt top service.

10 De Oude Molen

Overloon 5825 KA

0478-642013

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire