Pluspunten

Zeer mooie planten voor een goede prijs, correcte levering, vriendelijke medewerkers.

Pluspunten

De service is super bij het kiezen van de boom kregen we zeer goede uitleg en de plaatsing was ook heel goed gedaan. Een pluim voor de mannen die onze boom geplaatst hebben het was niet zo simpel om de boom door het huis naar achter te krijgen maar ze hebben dat super goed gedaan. Zeer aangename, vriendelijke en professionele mensen. Hartelijk dank daarvoor!

Pluspunten

Duidelijke website. Vriendelijke en deskundige verkoper Correcte levering Als de boom over 2 jaar nog zo gezond is als die er nu uit ziet geef ik de bedrijf een 9

Pluspunten

Goede comunnicatie

Pluspunten

Net verzorgd bedrijf , goede service en grote kennis van al hun bomen.

Pluspunten

Prachtige granaatappelboom! Perfect afgeleverd. We zijn er héél blij mee! Dikke merci!

Pluspunten

- tijdige levering - goede toelichting - veel kennis over de producten die worden verkocht

Pluspunten

vriendelijke ontvangst duidelijke uitleg mooie producten prijs/kwaliteit is goed

Pluspunten

Zeer ruime keus, goede en vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg, perfecte verzending en levering.

Pluspunten

Uitstekend en netjes geholpen Alle wensen zijn door hun uitgevoerd

Pluspunten

Rabobank

Rabobank

Pluspunten

Meteen geholpen, boom zelfde dag thuis bezorgd. Goede uitleg gekregen en nog later per post thuis gestuurd. hele goede service

Pluspunten

Goede service! duidelijk, snel en mooie bomen!

Pluspunten

Mooie keuze, prima service, perfecte aflevering

Pluspunten

Informatie via mail en vriendelijk ontvangen. Uitgebreide uitleg over de boom

Nvt

Pluspunten

Kwaliteit / prijs van het product staat in verhouding. Bediening is zeer klantgericht en kundig. Snelle levering van product en hulp van chauffeur bij het vervoer naar de plek van bestemming in tuin.

Pluspunten

Goede service!

Pluspunten

Chat was snel en ter zake kundig. Aan de hand daarvan direct een mooie kurkeik besteld. Die keurig, conform afspraak, geleverd werd.

Pluspunten

Zeer deskundig, behulpzaam, geduldig en oplossingsgericht. Giel heeft het goed aangevoeld wat ik zocht en mij en mijn vrouw perfect geholpen. We zijn ook super tevreden over de levering door Dirk en collega. Echt top!

Uitleg wat de oranje labels met nummers aan de bomen zijn. Identificatie maar ben nieuwsgierig.

Pluspunten

klantvriendelijk, deskundig, slagvaardig

niet kunnen ontdekken

Pluspunten

Vriendelijke service en mooie boom

Pluspunten

- goede uitleg en informatie vooraf - duidelijke afspraken - perfecte levering en plaatsing - vakmensen met een hart voor hun job - zeer vriendelijk en afgestemd op individuele noden

Pluspunten

klant vriendelijk goede informatie

Pluspunten

Super bomen, snel en goed geleverd.

De Oude Molen 10

5825 KA Overloon

0478-642013

Over Olijfboomspecialist

Hét adres voor al uw mediterrane en groenblijvende bomen en planten. Bij de OlijfboomSpecialist vindt u een zeer uitgebreid aanbod winterharde mediterrane en groenblijvende bomen. Wij zijn dé specialist in het leveren én plaatsen van mediterrane en groenblijvende bomen in alle vormen en maten. Indien gewenst verzorgen we ook het onderhoud van uw olijfboom door middel van een onderhoudscontract. Vanuit onze vestigingsplaats in Nederland bedienen wij de particuliere en zakelijke markt in geheel Europa en daarbuiten. Door onze directe inkoop in Italië en Spanje leveren wij uitsluitend de beste kwaliteit olijfbomen en andere mediterrane bomen. Van klein tot zeer groot, alle olijfbomen en andere mediterrane bomen zijn bij ons te verkrijgen.