Pluspunten
Snel starten. Leuk om een e-mail te ontvangen de dag voor het examen. Goede kwaliteit.
Verbeterpunten2e gedeelte ook met maximumtijd per vraag (30 seconden). Dit was ook zo bij het theorie-examen bij CBR
Pluspunten
De examens komen overeen met de examens die je bij het cbr maakt, dat is super goed!! De examens zijn ook erg duidelijk en leert veel vragen gemakkelijk uit je hoofd!
VerbeterpuntenDe prijs vind ik zelf nog wel aan de dure kant, iets goedkoper mag nog wel!
Pluspunten
De prijs is wel te doen, en de examens komen meteen binnen.
VerbeterpuntenHeel veel vragen worden in examens herhaald. Daardoor weet je na een tijdje gewoon het antwoord vanzelf al en slaag je wel voor je oefenexamens, maar je leert er niks meer van. Iets meer afwisseling zou gewenst zijn.
Pluspunten
Goed overzichtelijk, zelfde methode als traffic trainer dus dat was handig voor mij en je kan je fouten zo lang inzien als je wilt
VerbeterpuntenAls je je fouten in gaat zien en je klikt op een vraag, als je dan weer terug wilt gaan naar al je vragen sta je weer helemaal bovenaan en dan moet je dus weer naar beneden gaan scrollen. En misschien een pakket maken dat de klant zelf het aantal proefexamens kan kiezen en dat je dan 1 proefexamen voor 1,29 hebt en 2 voor 2,50 en 3 voor 4,85 enzovoorts
De vragen beter aan laten sluiten bij het CBR-examen, daarnaast de vragen gevarieerder maken.
Pluspunten
Hele goede methode om je theorie snel en effectief te leren.
VerbeterpuntenNiks op aan te merken
Pluspunten
Je kon meteen beginnen met oefenen
VerbeterpuntenIeder examen leek een beetje op elkaar
Pluspunten
Goeie vragen
VerbeterpuntenWat meer examens voor de prijs is wel gewenst
Pluspunten
goeie info en hulp!
Verbeterpuntenvirtueel of actioncam onderwijs praktijk, maar ook voor theorie, met name bij gevaarherkenning. Kunt op een foto namelijk moeilijk inschatten wat je eigen snelheid of die van de andere weggebruikers is, waardoor je onnodige fouten maakt. Veel mensen leren beter visueel dan met een tekst, ook.
Pluspunten
veel verschillende situaties dus veel leerstof
VerbeterpuntenDe vraagstelling en het taalgebruik is veel moeilijker dan bij het CBR dus lastiger.
Pluspunten
Je kan gelijk aan de slag!
VerbeterpuntenSoms loopt het programmma vast. Heeel veel herhalende vragen!
Pluspunten
Goed om meer te oefenen voor het examen
VerbeterpuntenHet examen lijkt niet op het echte examen en veel herhaling van de vragen van de examens, vaak de zelfde vraag, zelfde antwoorden(voorspelbaar)
Bijna alle opdrachten voor gevaarherkenning zijn identiek, terwijl ik 20 examens koop... Daarnaast komen de antwoorden niet overeen met CBR voor gevaarherkenning. Voel me opgelicht.
VerbeterpuntenNieuwe versies
Al de examens hebben veel dezelfde vragen
Pluspunten
Voldoende examens, staat duidelijk aangegeven welke fouten je hebt gemaakt en een verklaring voor het goede antwoord, als je fout hebt ingevuld!
VerbeterpuntenVeel examens lijken op elkaar. Doordat je dezelfde vragen krijgt, vul je het antwoord in omdat je het inmiddels al weet. Hierdoor onderschat je dus je kennis, wat ik erg jammer vind.
Pluspunten
Een goed voorbeeld wat je kan verwachten op examenbundels examenvrees
Pluspunten
Erg goed hulpmiddel, zomder was ik niet geslaagd
VerbeterpuntenVeel dezelfde vragen als je meerdere oefentoetsen aanschaft.
Pluspunten
Goede tekeningen
VerbeterpuntenDe oefentoetsen komen niet overheen met de officiële cbr toets. Ja oké, de vragen zijn ongeveer hetzelfde. Maar zodra je bij het cbr begint met het tweede gedeelte van de toets, klopt er niks meer van. Jullie oefentoetsen geven voor het tweede gedeelte 30 minuten de tijd, die je zelf kan indelen. Bij de officiële cbr toets had je voor het tweede gedeelte 22 minuten de tijd, en had je per vraag ook nog eens een aparte tijdklok! Dit komt totaal niet overheen!