3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit

De prijs aantrekkelijker maken

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Niet bij elke toets dezelfde vragen stellen, echt regelrecht belachelijk dat je geld betaald voor tien bijna identieke toetsen. Xou graag mn geld terugvragen maar dat vind ik ongehoord, net zo ongehoord slecht als jullie oefen examens, jammer zeg.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de fout analyse was fijn

vertekend beeld van wat je al kan. bij cbr altijd slagen op gevaren herkenning en juist zakken regels en bij deze online cursus steeds andersom

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Makkelijk en duidelijk leesbaar.

Ik wou het ook op mijn mobiel oefenen. Dit kon helaas niet.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Easy and quick to use. Price is fair...

The exam is not setup in the way the RDW runs the exams. All questions should be time based, not just the 25 situational questions. This is a big issue because you advertise that your exams prepare you for the real exams. Also, to many questions are repeated, this gives the perception that you do better than you actually do. Please mix more questions.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

De vragen die gesteld worden kwamen steeds terug, waardoor het echt oefenen niet meer ging. Een tip: zet alleen maar nieuwe vragen in of verander de vragen bij de plaatjes, zodat ze net wat anders worden. (Gaat vooral over de gevaarherkenning)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het heeft mij wel geholpen om het theorie examen te halen.

ik vind het vervelend dat je gelokt wordt met een gratis proefexamen, vervolgens het resultaat alleen maar kunt zien als je nog meer examens bestelt, en vervolgens gaat er iets mis en kun je het resultaat van dit zogenaamd gratis proefexamen niet eens zien. Wel excuses toen ik hier een mail over had gestuurd, maar probleem niet hersteld/opgelost. Er zit wel heel veel herhaling in de examens, waardoor het veel tijd kost om die paar nieuwe vragen per examen tegen te komen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en duidelijk.

Duur en veel vragen zijn hetzelfde.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Weer andere vragen dan in het CBR boekje

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel.

Vragen update, sommige zijn verouderd hierdoor te veel fouten gemaakt op examen..

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kan snel beginnen

Worden vragen in gesteld die je niet kunt leren, slechte reflectie van hoe een echt theorie examen in werking gaat. Verkeerde vraagstelling en onnodige moeilijkheden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

leuk dat je snel de vragen binnen hebt.

vragen zijn net zo rottig als op het CBR, jammer dat ze niet hetzelfde zijn. je hebt er dus weinig aan.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

je krijgt snelle reacties

geen idee

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel geregeld, duidelijk oefenmateriaal en goed vergelijkbaar met het echte CBR examen.

Persoonlijk vind ik dat de prijs lager kan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

weinig variatie in de oefen examens

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel geregeld

Update de examens

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering en duidelijk

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Proefexamens hebben mij heel erg geholpen met het in 1 keer slagen voor mijn theorie!

Theorie examen auto is wel iets anders vooral de manier van antwoord geven. Verder helemaal top

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Genoeg examens om mee te oefenen! Na paar examens kom je al veel verder. Erg goede/leerzame examens.

Elke examen kom je wel paar vragen hetzelfde tegen. Hoeft geen verbeterpunt te zijn, want zo herhaal je het en onthoudt je het beter.

Pluspunten

Ongelooflijk achterbaks bedrijf! Eerst geven ze je zogenaamd een gratis test. Vervolgens moet je betalen om de resultaten te zien te krijgen (die je overigens nooit te zien krijgt) Er staat NERGENS tijdens of voor het betalen, dat het pakket dat je koopt maar 20 uur geldig is. Ik besloot dus om het niet te doen. Krijg ik een e-mail na, dat ik zo snel mogelijk de betaling moet afronden, dat deze VERPLICHT is ja verplicht ja zo staat het er. En indien ik dit binnen 14 dagen niet 'nakom', mijn account gedeactiveerd wordt, waarna ik HERACTIVERINGSKOSTEN moet betalen haha menen ze dit?? Daarbij komt nog dit: "..en bent u wettelijke rente verschuldigd." Haha sorry hoor dit is té belachelijk voor woorden. Iemand krijgt hier goed betaald om reviews te schrijven..

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Hele snelle levering, duidelijk/overzichtelijk programma. Goede en leerzamen vragen.

Ik had een vraag naar jullie gestuurd, helaas hier geen antwoord op gekregen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Dit is een super manier om te leren!! Ik ben door deze proefexamens eraan gewend geraakt op tijd de vragen te moeten invullen, en daardoor minder stress te voelen tijdens het examen. Ook heb ik veel van deze vragen (niet hetzelfde, maar soortgelijk) teruggevonden op mijn 'echte' examen bij het CBR. Super!! En..... ik ga voor de winactie voor die iPad!!!

Iets meer variatie in vragen zou het nóg beter maken! Ik kom in alle examens veel dezelfde vragen tegen, en het zou nog fijner zijn als het steeds nieuwe vragen waren :)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

de inhoud van de examens is up to date.

- zodra je een oefenexamen maakt (kost circa 20 minuten), kom je van een koude kermis thuis als je de antwoorden wilt zien. Pas op dat moment weet je dat je moet betalen om inhoudelijk te weten waar je fouten/verbeterpunten lagen. Dit is service-onvriendelijk en vanuit commercieel perspectief erg zwak. Het bedrijf laat je ergens tijd insteken en komt daarna pas met een addertje onder het gras. Ik heb vervolgens betaald omdat ik toch graag wilde oefenen en de kwaliteit van het examen in principe up-to-date was. Na betaling (12,95) mocht ik tot de dag van mijn examen oefenen, ook erg klantonvriendelijk, ik ben gezakt en had nog 8 examens te goed, deze kan ik nu echter niet meer maken. Dit is ronduit belachelijk, ook dit kreeg ik pas te weten nadat ik betaald had. Weer een addertje onder het gras dus. Ik meen gewoon recht te hebben op de resterende examens. Ook kwamen geregeld dezelfde vragen en heb ik uiteindelijk de uitslag van mijn eerste proefexamen niet kunnen zien. Kortom: dit bedrijf heeft een klantonvriendelijke dienstverlening en kan op commerciee gebied nog een hoop leren. Een bedrijf dat kwalitatief redelijke examens aanbiedt heeft dergelijke fratsen om de eigen kas op korte termijn te spekken niet nodig. Op de langere termijn zul je hiermee potentiele klanten niet meer kunnen aanwenden. Van mijn kant dus vrijwel alleen maar negativiteit helaas.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke vragen.

Veel dezelfde examenvragen in de verschillende examens.

Haagweg 1

5995 AA Kessel