Pluspunten
Het was heel goed. Ik zie heel verschil dan andere oefening.
Pluspunten
je kunt meteen examens oefenen
Verbeterpuntenveel vragen in de proefexamens overlappen, terwijl andere onderwerpen niet aan bod komen, dan zou je met minder examens ook dezelfde stof kunnen oefenen, ik zou zeggen: minder overlap en meer onderwerpen
Pluspunten
Makkelijk uit gelegd, heel leerzaam
VerbeterpuntenMeer toetsen plaatsen
Vee dezelfde vragen
Verschillende antwoorden waren niet te lezen bij meerdere vragen vanwege de heen terug-balk op het scherm. Waardeloze service voor zoveel geld !
Pluspunten
De oefenexamens hebben mij geholpen om in één keer te slagen voor mijn theorie examen.
VerbeterpuntenJammer dat je ervoor moet betalen.
Pluspunten
De vragen zijn realistisch met betrekking tot het examen. Veel vragen die in de oefenexamens voorkwamen kwamen ook voor in het theorie examen. Het zijn genoeg oefenexamens om de stof goed te leren.
VerbeterpuntenHet belang benadrukken dat het kan helpen om het theorieboek ook goed door te lezen.
Pluspunten
Niet al te duur
VerbeterpuntenIn elk oefenexamen kwamen minstens 10 of meer dezelfde vragen voor. De oefenexames waren dus niet erg handig, omdat ik niet goed kon inschatten of ik de stof echt goed beheersde, of omdat het komt dat er (deels) dezelfde vragen terugkwamen
Ik ben gezakt voor mijn examen, de vragen waren totaal anders bij het CBR. Ik had ook een vraag gesteld waar ik geen antwoord op heb ontvangen, ik had 40 euro betaald voor het pakket maar toen ik eenmaal betaald had werd het pakket aangeboden voor 24 euro...dat was erg zuur.
Pluspunten
Easy instructions
VerbeterpuntenMore quality in material. I bought 10 exams which just repeated questions
Pluspunten
Goede uitleg en duidelijke vraag stelling.
VerbeterpuntenVeel dezelfde vragen maar variatie.
Ik vind de kwaliteit van de oefententamens behoorlijk teleurstellend. Ik heb tien oefenexamens gekocht. Helaas was er in deze tien oefenexamens ontzettend veel overlap in de gestelde vragen. Vragen die ik in oefenexamen 1 al had gekregen kwamen veelvuldig terug in de andere oefenexamens. Dit gold met name voor het onderdeel gevaarherkenning. Hier kreeg ik continu dezelfde vragen in de verschillende oefenexamens. Erg teleurstellend, omdat ik deze oefenexamens kocht omdat ik juist specifiek het onderdeel gevaarherkenning nog extra wilde oefenen.
Pluspunten
Mijn zoon heeft 10 oefenexamens getraind en is de eerst volgende keer voor zijn theorie-examen geslaagd!!!
Pluspunten
prettig zo te oefenen, helder en leerzaam, zeker aan te raden. In 1x geslaagd
Pluspunten
makkelijk leren, maar ik moet nog examen doen dus ik weet niet of het een goede voorbereiding blijkt te zijn
Pluspunten
Wat ik heel positieve vond was dat ik gelijk kon beginnen met oefenen. De vragen en uitleg was duidelijk en heeft mij goed geholpen met leren. Vandaar dat ik nu ook ben geslaagd. Vooral dat vragen ook weer werden herhaald in andere toetsen, voor mij is dat een goede leer methode. Dus een 9 van mij
VerbeterpuntenEigelijk heb ik er niet veel op aan temerken. Misschien nog meer verschillende gevaarherkenings vragen. Maar dat is dan ook alles.
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Heb erg veel gehad aan de oefenexamens. Ik heb mijn theorie gehaald!
VerbeterpuntenVeel dezelfde vragen wanneer ik een nieuw examen ging oefenen. Dit was jammer, omdat ik dan het antwoord al wist.
Pluspunten
Pluspunten
Gevarieerde vragen.
VerbeterpuntenHuisstijl verbeteren.
Pluspunten
Snelle toegang tot mijn examens
VerbeterpuntenIets meer variaties in de examenvragen met name gevaarherkenning
Pluspunten
Goede manier van vragen terugkijken
VerbeterpuntenVragen zijn verouderd