Pluspunten
Wat ik heel positieve vond was dat ik gelijk kon beginnen met oefenen. De vragen en uitleg was duidelijk en heeft mij goed geholpen met leren. Vandaar dat ik nu ook ben geslaagd. Vooral dat vragen ook weer werden herhaald in andere toetsen, voor mij is dat een goede leer methode. Dus een 9 van mij
VerbeterpuntenEigelijk heb ik er niet veel op aan temerken. Misschien nog meer verschillende gevaarherkenings vragen. Maar dat is dan ook alles.
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Heb erg veel gehad aan de oefenexamens. Ik heb mijn theorie gehaald!
VerbeterpuntenVeel dezelfde vragen wanneer ik een nieuw examen ging oefenen. Dit was jammer, omdat ik dan het antwoord al wist.
Pluspunten
Pluspunten
Gevarieerde vragen.
VerbeterpuntenHuisstijl verbeteren.
Pluspunten
Snelle toegang tot mijn examens
VerbeterpuntenIets meer variaties in de examenvragen met name gevaarherkenning
Pluspunten
Goede manier van vragen terugkijken
VerbeterpuntenVragen zijn verouderd
Pluspunten
In een keer geslaagd voor mijn theorie! De oefen-examens op deze site zijn erg vergelijkbaar met het examen, erg handig dus!
Pluspunten
Veel toetsen, weinig geld.
VerbeterpuntenHerhaalde vragen in dezelfde toets, niet alle antwoorden klopten bij de uitleg van het juiste antwoord
Pluspunten
De oefenexamens hebben mij niet alleen goed voorbereid op het soort vragen van het echte examen, maar het heeft mij ook gerustgesteld, omdat ik wist wat ik kon verwachten.
VerbeterpuntenAls je terugkijkt op je eerder gemaakte toetsen, kun je niet meer zien hoeveel fouten je per categorie had, wat ik jammer vond.
Pluspunten
Goede examens met variatie. Genoeg aanbodkeuzes!
VerbeterpuntenPrijs mag lager.
Pluspunten
Pluspunten
Fijn om te oefenen
VerbeterpuntenTeveel dezelfde vragen in de examens, ik had liever allemaal verschillende vragen gehad in de examens.
Pluspunten
Snelle levering van de code. Handige online eigen pagina. Overzichtelijk.
VerbeterpuntenDe verschillende oefentoetsen hebben veel dezelfde vragen. Ik had net zo goed 5 toetsen kunnen kopen in plaats van 10.
Pluspunten
Handig om makkelijk te oefenen. Ook de prijzen zijn wel aantrekkelijk, maar er kan veel meer uitgehaald worden
VerbeterpuntenHet oefenmateriaal is niet up-to-date. Vraagstellingen zijn niet correct, waar antwoorden af te leiden zijn uit manier van formuleren. Dit is onprofessioneel. Wanneer je betaalt voor 10 oefentoetsen, verwacht je 10 oefentoetsen. Deze geheel op zichzelf. Uiteindelijk zit er 70% overlap in bij de toetsen onderling. In hoeverre is het dan nog een oefening?
Pluspunten
goede vragen, duidelijke plaatjes, duidelijke uitleg.
Verbeterpuntenpersoonlijk vind ik jammer dat het maar 1 dag geldig is. terwijl ik er wel 20 euro voor betaald heb.
Pluspunten
Duidelijkheid
VerbeterpuntenExamens wat langer beschikbaar laten zijn.
Pluspunten
Door TheorieExamenOefenen ben ik geslaagd voor mij Scooterexamen! Wanneer ik voor mijn auto ga kom ik zeker terug. Het was overzichtelijk en als je wat fout had was er een goede uitleg waarom
VerbeterpuntenModerner vragenscherm (de website ziet er goed uit totdat je inlogt) en meer verschillende vragen