Pluspunten
Makkelijk te vinden en een duidelijke site
VerbeterpuntenVragen zijn niet allemaal up to date. Er kwamen op mijn exsamen veel weet vragen voor welke niet in de 5 exemens voorkwamen. In alle 5 de exsamen kwamne regelmatig de zelfde vragen voor.
Pluspunten
Goede vragen, goede timing
VerbeterpuntenVeel herhalende vragen in andere examens. Zo kreeg ik bij 4 verschillende exames veel dezelfde vragen.
Pluspunten
Snelle levering. Je betaald en kunt meteen oefenen!
VerbeterpuntenDe vragen en plaatjes sloten absoluut niet aan bij de vragen van het cbr waardoor ik erg in de war raakte
Pluspunten
Makkelijke en snel online te regelen. Is precies wat ik nodig had.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Veel examens Hulp
VerbeterpuntenMeer verschillende vragen in examen maken
Pluspunten
Veel vragen over diverse onderwerpen
VerbeterpuntenHeb gemerkt, dat bij CBR examen dat er veel suggestive vragen worden gesteld. Voorbeeld: plaatje met een viaduct en een afslag naar rechts voor viaduct en 2 vluchthaven in de verte Na viaduct. De vraag erbij was: kanje Na het viaduct inkomend verkeer verwachten?
Pluspunten
Goede veaagstelling
VerbeterpuntenMeer verschillende vragen
de foto's in het oefenexamen zijn niet origineel genoeg, waardoor het kopen van 10 examens niet heel veel voordeel had ten opzichte van minder examens.
Pluspunten
Goede site om te oefenen
VerbeterpuntenTijdsverlengings vragen
Pluspunten
snelle service. helder, duidelijk en Attent
Examens waren geen goed voorbeeld t.o.v. het echte examen. Volledig verkeerde indruk gemaakt op het examen.
Bij de proefexamens werden wel heel veel keer dezlfde vragen gesteld. Terwijl de leerstof toch voldoende mogelijkheid tot variatie biedt .
Pluspunten
Het is een prima bedrijf, als je een examen koopt krijg je goede uitleg van wat je fout / of goed doet. En het examen lijkt precies op dat van de toets die je krijgt op het officiële CBR examen. Verder hoeft er niks verandert te worden alles is goed uitgelegt! Misschien dat jullie alleen wat beter kunnen aangeven dat je per toets maar één keer de antwoorden kan zien van wat je fout of goed heb gedaan. Want de eerste keren maakte ik het examen niet zo serius maar toen ik na mijn 5e toets de 1e weer ging maken zag ik dat je ze opnieuw moest kopen om de antwoorden goed te kunnen controleren. Bedankt voor jullie toetsen! Groeten, Julian Verduijn
VerbeterpuntenMisschien iets meer toetsen geven voor hetzelfde geld, voor de rest is het prima door jullie heb ik mijn theorie gehaald vorige week! Ben er super blij mee
Pluspunten
Goede voorbereiding op het theorie examen
Pluspunten
Kon snel beginnen, goed uitleg
VerbeterpuntenVeel dezelfde vragen in elk examen meer variatie
Pluspunten
Zelfde soort vragen als het officiële examen
VerbeterpuntenMischien meer variatie in de vragen want ik kon na examen 8 aan het plaatje zien wat het andwoord was
Pluspunten
Zitten vragen tussen die ook voorkomen in het examen.
VerbeterpuntenHeel veel herhaling in elke toets, heb een pakket gekocht van 10 toetsen en alle vragen die voorkomen zijn te vaak herhaald. Weinig variatie!
Pluspunten
Makkelijk om mee te werken
VerbeterpuntenToetsen zijn duur en vragen lijken allemaal op elkaar
Pluspunten
na 4 keer me theorie "gewoon" geprobeerd te hebben dacht ik, ik probeer het met oefen examens en deze site had het perfecte aanbod, ze leggen het uit bij een verkeerd antwoord en dat heeft mij zeker geholpen, heb je moeite, dan is dit zeker de moeite waard!
Verbeterpuntendat de inloggevens niet in je browser blijft staan dat is eigenlijk het enige.
Pluspunten
Wat gevarieerdere toetsen maken, bij gevarenherkenning krijg je steeds dezelfde situaties namelijk...