• Kwaliteit

Pluspunten

Het eerste deel (gevaarherkenning) sloot perfect aan bij het praktijkexamen.

Misschien vooraf duidelijk aangeven dat bij het echte theorie examen de vragen NIET (standaard) worden voorgelezen! Dat maakte voor mij een groot verschil. Wil je wel dat het wordt voorgelezen? Dan moet je een speciaal examen aanvragen.

• Kwaliteit

Pluspunten

Simpel en snel, meteen geslaagd!

Geen is gewoon goed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gevaarherkenning is goed getoetst.

De vragen in het theorie-examen komen niet overeen met de vragen uit de oefenen-examens. Dit geld vooral voor de onderdelen Kennis en Inzicht. In het echte examen zijn de vragen van een ander niveau en komen er andere aspecten aan de orde. Daarnaast vind ik het jammer dat je vaak dezelfde vraag krijgt bij de verschillende oefen-examens. Hierdoor is het na enkele (2 à 3) niet meer vernieuwend.

• Kwaliteit

Pluspunten

Keuze uit diverse pakketprijzen

Geluid aan/uit en tijdslimiet deed het bij mij helaas niet

2 sterren: slechter dan verwacht

Elk examen zaten heel veel dezelfde vragen in. En dan vooral gevaarherkenning, deze was bij elk examen zowat hetzelfde. Dit vind ik erg slecht en daarom geef ik de kwaliteit een 2. Ik heb niet meer geoefend uiteindelijk, omdat het toch allemaal hetzelfde was.

• Kwaliteit

Pluspunten

Goede service, Snelleafhandeling Klantvriendelijk prima uitleg over het geheel

Misschien iets duidelijke uitleg wat het allemaak in houdt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Meer variatie in foto's want tijdens 20 examens kreeg ik voortdurend hetzelfde te zien. En serieuzere behandeling van klachten. Mijn klacht werd verworpen en later niet meer beantwoord.

• Kwaliteit

Pluspunten

naast m'n theorie boek deed ik de examen oefen vragen leren en ben meteen geslaagd bij het cbr!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Accurate vragen, zeer goede uitleg.

Er zijn maar tien examens. Dat is teleurstellend, want dat heb je zeker nodig. Ik zou aanraden om minimaal 20 te hebben

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De toetsen waren goed te maken. Ik heb er zeker wat van geleerd. Daarom vind ik dit ook een aanrader voor andere mensen.

Wat ik wel een minpuntje vind is dat er steeds weer de zelfde vragen terug kwamen. Welk examen ik ook deed, steeds waren het de zelfde vragen. Natuurlijk zaten er ook andere vragen in maar veel vragen kwamen steeds terug. Daardoor kon ik zo het antwoord invullen omdat ik het nog wist van de vorige keer, en daar leer je niet van. Natuurlijk was dat geen grote ramp, maar daardoor zou ik wel de prijs van de examens omlaag doen. Want dan vind ik dat je te veel betaal. Waren het allemaal andere vragen geweest, dan valt de prijs wel mee.

• Kwaliteit

Pluspunten

Geweldig! Heeft me zo erg geholpen!! In 1x geslaagd voor mijn autotheorie hierdoor!

'Vorige' knop weghalen bij 2e deel examens!

• Kwaliteit

Pluspunten

Werkt precies het zelfde als het examen van het CBR! Goede prijs/kwaliteit verhouding (incl. korting), ook een goede uitleg bij de fout beantwoorde vragen.

veel van dezelfde vragen, soms zelfs 2 - 3 keer dezelfde vraag in een examen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

is er niet

hele slechte site en leer stof

• Kwaliteit

Pluspunten

Makkelijk gebruikt

• Kwaliteit

Pluspunten

Goeie vragen, vergelijkbaar met het echte CBR examen.

Website ziet er strak en modern uit. De pagina waar je de examens kunt maken ziet er echter ouderwetser en minder afgewerkt uit.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Duidelijke examens met een goede layout

Nadat ik 20 euro had betaald om theorie-examens te kunnen oefenen kreeg ik 20 theorie examens die allemaal bijna hetzelfde waren maar waar de vragen waren omgedraaid. Zeker in het onderdeel gevaar herkenning had ik bij het maken van examen 2 bijna elke situatie al voorbij zien komen in examen 1. Nadat ik hierover een klacht had ingediend bij het bedrijf nooit meer iets van terug gehoord. Zorg voor meer verschillende vragen want dit is gewoon afzetterij.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De medewerkers helpen je goed. En zijn heel vriendelijk.

Vragen makkelijker stellen, en meerdere fouten accepteren, als u ziet dat iemand het wel snapt, door het lezen verlies je meer tijd. Heel vervelend voor dislectiesche mensen. Oordoppen voor iedereen zou fijn Zijn. Want je hoeft niet te lezen, plus je hoort de mensen in de gang niet als er een nieuwe kandidaat binnen kom.

• Kwaliteit

Pluspunten

Met dit oefenmateriaal kan je je theorie prima halen! Gehaald met maar 1 fout! Leren gaat hiermee echt super snel.

Er waren bij het complete auto examen af en toe vragen die weer terug kwamen als je de toets nog een keer aflegde waardoor de test minder objectief is. Ook zit er in één filmpje ook nog een fout over de maximale 120km p/u ipv de inmiddels maximale 130 km p/u! Al met al toch heel goed en effectief, vooral als je nog wat extra andere online examens oefent. De leerstof is echt heel erg goed en duidelijk.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niks

Irritante voorleesstem. De vragen zijn niet echt goed of actueel zoals www.theorie-leren.nl

• Kwaliteit

Pluspunten

Goede prijs voor aantal examens

Meer variatie in de vragen, als je 10 examens maakt weet je zeker dat je 6/7 keer vragen ziet terugkomen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goeie vragen, en fijn dat je kan terug zien wat je fout gedaan hebt.

Je kan niet terug zien welke toetsnummer het is als je ze wil terug zien, je ziet alleen een datum. Maar ik zou het handig vinden om te kunnen zien welke toets het was zodat ik weet welke ik nog wat extra moet leren

• Kwaliteit

Pluspunten

Duidelijkheid

Voor degene die voor de 1e keer 'op moeten' op een scherm het tonen van een promotie & uitleg filmpje van inchecken van tot aan einde examen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Inloggen ging snel en makkelijk

Site liep veel vast, is vervelend als je goed wilt oefenen om de volgende dag examen te doen. Heel veel dezelfde plaatjes bij Gevaren herkenning. Meer afwisseling is echt nodig want anders oefen je te weinig.

• Kwaliteit

Pluspunten

Keurige snelle service

Haagweg 1

5995 AA Kessel