Pluspunten
Goeie vragen, juiste afbeeldingen,vergelijkbaar met die van het cbr. Vooral sterk in de motiveringen, waarom dat ene antwoord op die vraag.
Verbeterpuntenblijf zorgen dat de motivering klopt. heel belangrijk.
Pluspunten
Prima voorbereiding op het examen
VerbeterpuntenGeen op of aanmerkingen
Pluspunten
Veel vragen leken op de vragen van het echte theorie examen, waardoor ik het echte examen makkelijk vond.
VerbeterpuntenElk examen had maar een paar nieuwe vragen. De examens leken dus heel erg op elkaar. Ik had verwacht dat ik 20 verschillende examens kon oefenen, maar ze waren vaak bijna hetzelfde.
Pluspunten
Heb er veel van geleerd en hierdoor mijn theorie gehaald! Top!
VerbeterpuntenExamens leken veel op elkaar
Pluspunten
Duidelijke vragen. Ziet er allemaal netjes uit
VerbeterpuntenHet zijn bijna allemaal dezelfde vragen
Pluspunten
Het heeft zeker geholpen met het behaken van mijn theorie examen B.
VerbeterpuntenEen aantal vragen werd vaak herhaald. Een verbeterpunt zou dus meer verschillende vragen zijn.
Pluspunten
Goeie organisatie
VerbeterpuntenAls je niet slaagd de foutieve antwoorden mee sturen met de mail en de goede antwoord erbij
Pluspunten
Ik heb meerdere theorie oefen examens gedaan, maar via TheorieExamenOefenen.nl heb ik pas echt goed kunnen leren via deze site heb ik mijn theorie examen behaald! Duidelijk en ben daar vragen tegen gekomen die ik nergens anders heb kunnen leren, het mooiste is dat ik juist 3 van die vragen heb gekregen bij het examen.. Ben super blij. en mensen als je wilt slagen raad ik iedereen deze site aan. TOP!! :)
VerbeterpuntenGa vooral zo door!
Pluspunten
Goede toetsen die ook de zelfde vorm hebben als in het echte examen.
VerbeterpuntenHet 2de onderdeel zou wel op tijd mogen gaan, want dat is in het echte examen ook van toepassing. Soms als ik een nieuwe toets maak krijg ik weer de zelfde vragen, dat mag ook wel minder van mij. Voor de rest ben ik zeer positief over jullie site!
Heel veel dezelfde vragen in de examens.
Pluspunten
- goede oefening - gelijk aan het eigenlijk examen
Verbeterpunten- de beredenering voor het juiste antwoord is soms wat onduidelijk.
Pluspunten
Makkelijk website met goede oefeningen. Ik heb in een keer geslacht.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
De oefenvragen zijn te vergelijken met die van het theorieexamen zelf.
Verbeterpunten1. Zorgen dat de site goed doet. Ik heb 20 examens gekocht waarvan ik er 8 heb kunnen maken zonder problemen. De rest liepen halverwege vast en bleven oneindig laden. Na een tijd klikte ik ze weg of ging de pagina terug naar de homepage. Waardoor mijn ingevulde vragen verloren gingen en het antwoord niet kon zien. Dit op meerdere computers. 2. Klachten serieus nemen. Ik had het bedrijf over het bovenstaande gecontacteerd en hadden mij verteld het op een andere computer te proberen. Hier gebeurde precies hetzelfde. Vervolgens heb ik ze teruggemaild dat dat niet werkte en heb niks meer van hun vernomen. Enorme verspilling van de €20 die ik heb betaald.
Pluspunten
Vragen zoals bij het CBR. Goed oefenmateriaal!/
Te duur en vragen zijn niet vergelijkbaar met het examen
Pluspunten
Wat ik heel prettig vond was dat in het pakket van 20 examens, vragen herhaaldelijk terug kwamen. Op die manier had ik het gevoel dat ik het echt wist. De uitleg bij de antwoorden achteraf (de resultaten) was duidelijk en beknopt.
VerbeterpuntenIk zou het fijn vinden om nog meer verschillende plaatjes te zien te krijgen. Ik ben visueel ingesteld en wanneer ik het zelfde plaatje zie, herinner ik mij eerder het antwoord in combinatie met de afbeelding, dan in combinatie met de situatie. Het zelfde geldt voor mij met A B en C. Ik weet dan in combinatie met het plaatje of het A B of C was, in plaats van het daadwerkelijke antwoord. Dit lekker door elkaar gooien zou denk ik helpen. Het moment dat je visuele houvast weg is (natuurlijk niet totaal weg, maar ik hoop dat ik duidelijk genoeg ben), ga je nog beter nadenken en echt de regels toepassen.
Pluspunten
Eerste examens veel verschillende vragen en de motivatie van de antwoorden is erg duidelijk en veelzijdig.
VerbeterpuntenErg veel dezelfde gevaarherkennings vragen. Na jet 4de examen wist ik ze wel uit m'n hoofd.
Meer informatie waarom een vraag fout is en er bij zetten waarom iets zo is. Daarbij zijn in elk examen heel veel vragen dezelfde.
Pluspunten
ik vond het erg positief om te zien dat de examens in veel opzichten echt heel erg lijken op de echte examens. ook heb ik best veel oefenvragen bijna exact hetzelfde op het echte examen gehad waardoor ik het antwoord gelijk wist.
Verbeterpuntenachteraf heb ik deze eigenlijk geen. in het begin dacht ik andere examens fijner te vinden. maar na het echte examen te hebben gemaakt blijkt dat dit naar mijn mening de favoriet was.
Pluspunten
Goede uitleg bij foutieve antwoorden.
VerbeterpuntenMeer variatie in de examens.
Pluspunten
Good website to use for practising. It is easy to use and there was no annoying freezing of the screen during working on a test that used to happen to me with other websites. I passed my test after practising with the 20 tests package purchased there. Question are relevant and up to date.
VerbeterpuntenThe questions in the first part of the tests should not repeat so much through the test to allow the user to practise this part better.