3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede examens ben hierdoor in een keer geslaagd

Meer variatie aan vragen veel de zelfde vragen zitten in jullie examens

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik vond de oefen theorie examens erg teleurstellend. Ik heb een pakket van 10 examens besteld, waarvan ik er uiteindelijk maar 3 heb gemaakt. Dat ik geslaagd ben, is zeker niet aan TheorieExamenOefenen.nl te danken. Ik kreeg steeds dezelfde vragen terug als ik aan een nieuw examen begon. Iemand aan de helpdesk vertelde mij dat de vragen die verkeerd beantwoord worden steeds terugkomen, maar dat was in mijn geval zeker niet waar. Ook de vragen die ik juist had beantwoord kwamen steeds terug. Ik heb toen snel doorgeklikt op de andere overige 7 examens, en allemaal begonnen met dezelfde vraag. Daar ben ik afgehaakt. Daarnaast was het evalueren van het gemaakt examen aan het eind lastig. Je kunt niet alleen de fouten doorlopen, je moet alle vragen doorlopen. Dat kost erg veel tijd. Al met al ben ik naar een andere aanbieder gestapt, en daar was ik wel zeer tevreden. Heel veel succes iedereen die nog zijn examens moet afleggen,

• Kwaliteit

Pluspunten

Hmmmm…

ik wil graag de antwoorden zien die ik fouten heeft genaakt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

het voorlezen van de examens was wel heel fijn

vragen kwamen vaker voor in meerdere examens

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Meerdere examens en zelfde opbouw als cbr.

Ik had 10 verschillende examens, wat verschillend zou moeten zijn. Kwam in elk examen weer dezelfde vragen tegen waardoor ik eigenlijk heel vaak de zelfde vragen heb gemaakt, vind dit jammer aangezien je verwacht dat je 10 verschillende examens krijgt. Beetje zonde van mijn geld !

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Lage tarieven, vragen en vorm van vragen komt overeen met het echte examen, grote hulp geweest in het halen ervan.

Het aantal verschillende vragen in oefenexamens is veel te weinig. Bij het maken van 10 oefenexamens heb ik misschien net aan genoeg verschillende vragen gezien om 2 examens te vullen. Als ik 10 oefenexamens doe, verwacht ik 10 sets van zo goed als unieke vragen, maar het lijkt wel alsof er gevist wordt uit een vijvertje van 100 vragen totaal die constant over alle examens eindeloos herhaald wordt. Op deze manier kan ik na 1 examen al niet meer achterhalen of ik nu vat heb op de stof of niet. Ik vind dit heel erg jammer, en ik hoop dat er zeker nog 3x zoveel vragen toegevoegd gaan worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne manier van oefenen, overzichtelijk en prima mailtjes

Veel examens bevatten dezelfde vragen..hier door kreeg ik niet een super goed beeld of ik het kon

• Kwaliteit

Pluspunten

In 1 keer geslaagd. Site werkt handig en goede examens.

Resultaten kunnen overzichterlijker worden weergegeven als de site meer responsive was of anders ingedeelt.

• Kwaliteit

Pluspunten

Klantenvriendelijk, duidelijk uitgelegd wat allemaal moet gebeuren via de website , modern systeem en ik heb mijn eigen plek om rustig te zitten dat is heel fijn om goed te concentreren tijdens Theorie Examen.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk en snel leren.

De toetsen wat moeilijker maken. Op jullie site was ik voor alle oefentoetsen geslaagd en met mijn examen was ik gezakt.

Veel dezelfde vragen

• Kwaliteit

Pluspunten

Top product, in 1 keer geslaagd. Vooral ook het e-learning product met het online leren was helemaal perfect!

• Kwaliteit

Pluspunten

Het zijn goeie examens en je leert er echt van als je maar genoeg koop en herhaal top dit bedrijf

Toen ik voor de 2 de keer de examens kocht zaten er onder het examen wel een zwarte plaatjes bij terwijl de vraag over de plaatjes ging als u hier foto's van wil zien vraag het even over de mail.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Door het herhalen vaan soortgelijke situaties blijft het goed hangen.

• Kwaliteit

Pluspunten

Mede dankzij deze oefen examens heb ik mijn theorie in 1 keer gehaald. De vragen komen (in andere vorm) terug in het echte examen.

De interface kan wel wat verbetering gebruiken. Als je snel van antwoord wilt wisselen moet je net een keer te vaak klikken. De plaatjes mogen wel wat groter.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De toetsen zijn volstrekt onnozel! Sommige vragen+ antwoorden klopten niet. Bijvoorbeeld: er werd een vraag gesteld wanneer je rijbevoegdheid was ontzegd nog motor fiets en snorfiets mocht rijden. De antwoord volgens jullie was dat je wel snorfiets mocht rijden en geen motorfiets! Dit is fout! Wanneer je bent ontzegd van je rijbevoegdheid mag je geen enkel motorvoertuig besturen behalve een fiets! Ik heb 10 toetsen gekocht en bij het maken van 6 toetsen kreeg ik bij iedere toets minsten 50 vragen die ik ook in voorgaande toetsen heb gehad. Wat is het nu van het maken van de toetsen? Als ik toch al alle antwoorden eerder heb gekregen! Je leert er niet veel van! Enorm zonder van mijn geld!

• Kwaliteit

Pluspunten

redelijke prijs voor 20 oefen sessies vraagstelling loopt redelijk/tot goed mee met het echte examen

niet te vaak dezelfde vraag herhalen navigatie verbeteren (enter toets bevestigen)

• Kwaliteit

Pluspunten

Het was fijn en handig om alvast de opbouw met tijd en beeld te oefenen.

Ik vond persoonlijk dat er te veel vragen dubbel terug kwamen, ook als ik deze eerder goed had beantwoord. Meer variatie motiveert (mij) meer om door te blijven oefenen. Bij het CBR was er geen geluid, dit miste ik wel na het maken van de oefentoetsen.

• Kwaliteit

Pluspunten

Ik ben met behulp van deze testen in een keer geslaagd

Ik kon op een een of aandere menier het niet met tijd en geluid doen

• Kwaliteit

Pluspunten

Je leert veel en je kan ze de hele tijd opnieuw oefenen

Dezelfde knoppen als op het examen is misschien wel handig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website, duidelijke examen lay-out, werkt goed

In de examens komen erg vaak dezelfde opdrachten voor waardoor je ze op herinnering invult ipv de opdracht goed te bekijken en met je kennis te beantwoorden

• Kwaliteit

Pluspunten

Direct, makkelijk te begrijpen

Haagweg 1

5995 AA Kessel