Earlike product verkopen .Klant niet naaien met waardeloze theorie examen oefening. Ik ben gezakt, en jullie zijn medeverantwoordelijk. Als jullie nog een keer kijken naar 20 examen vragen dan zie je dat eerste 25 vragen van alle 20 examen kopje van elkaar zijn. Vraag 26 t/m 65 allen een paar nieuw vragen. Zo leert niemand .Geen wonder dat ik zakte. mijn Tip voor jullie bedrijf (je moet je diep schamen). A. Rahmani.
Pluspunten
Goede lesvragen
VerbeterpuntenSoms verouderde plaatjes of zelfs geen plaatjes
Pluspunten
Goede prijs-kwaliteitsverhouding
VerbeterpuntenElk examen heeft een aantal overlappende vragen, vooral in de gevaarherkenning-sectie
Pluspunten
Examens hielpen
VerbeterpuntenIk vind het jammer dat ik rond een uur of 10 's avonds de examens bestelde en daarna tot 00.00 dezelfde dag tijd had om ze door te nemen. Ik had graag langer de tijd gehad.... (B.v. Tot mijn examen..)
Pluspunten
Alles was overzichtelijk en duidelijk waar je moest zijn en wanneer je kon beginnen, Goede overzichtelijk tablets met een snel en duidelijk resultaat
VerbeterpuntenIk heb zelf dyslexie en faalangst waardoor ik door de tijd per vraag dichtklapte. Bij gevaarherkenning kan ik goed begrijpen dat het op tijd is, maar misschien iets toegankelijker wanneer het 2e onderdeel niet optijd gaat per vraag maar bijvoorbeeld een tijd voor het hele onderdeel. Daarnaast waren er een paar vragen waarvan ik niet goed begreep wat ermee bedoel werd.
Pluspunten
Maakt je bewust van verkeersregels gevaar en inzicht
VerbeterpuntenIn dezelfde stijl maken als het echte theorie examen
Pluspunten
Duidelijke website en veel mogelijkheden om te betalen.
VerbeterpuntenDe examens kunnen verbeterd worden, veel vragen worden door de examens steeds opnieuw herhaald en ook mag de website verbeterd worden zodat deze beter werkt met de Chrome-browser.
Pluspunten
Gemakkelijk te bestellen en gelijk beginnen met oefenen.
VerbeterpuntenGebruik niet binden aan een einddatum. Ik heb er namelijk voor betaald en in mijn geval ben ik gezakt. Al ligt het einddatum niet in de nabije datum, toch fijn als er geen datum aan wordt verbonden. Site misschien up to date maken ivm nieuwe manier van examinering CBR
Pluspunten
Duidelijke vraagstellingen met ook duidelijke feedback.
VerbeterpuntenVoor mijn gevoel zijn het groot en deels dezelfde vragen in ander volgordes. Dat vind ik erg jammer. Ik verwacht bij het aanschaffen van 10 examens ook 10 examens te hebben met misschien af en toe een zelfde vraag maar dit was af en toe een andere vraag.
Pluspunten
Goede aanbieding en heeft mij goed geholpen met het behalen van mijn theorie examen
VerbeterpuntenSommige vragen worden een beetje vaag gesteld en als je kijkt bij welke oefenexamens je al hebt gemaakt is het misschien handig om er ook bij te zetten welk oefenexamen het is. Ook zijn veel vragen hetzelfde.
Pluspunten
Idee voor het oefenen is prima maar kan sterk verbeterd worden.
VerbeterpuntenDezelfde vragen (precies dezelfde foto) komen te vaak terug, zelfs meteen in een opvolgend examen. Als dit niet zou zijn geweest zou ik zeker een hogere score en een aanbeveling hebben gegeven.
Pluspunten
Goede vragen,
VerbeterpuntenVeel herhalingen en soms zijn bv verkeersborden ofveranderingen in de weg niet zichtbaar, ook niet bij uitvergroting van foto waardoor de vraag altijd anders beantwoord word dan wat jullie als antwoord willen. Bv. Geeft de automobilist genoeg ruimte aan de fietser? jullie antwoord nee want er komt een wegversmalling aan. Dit is op geen enkele manier zichtbaar van achtrerop een auto gezien en ook geen waarschuwing bord.
Pluspunten
Genoeg variatie in d oefen examens Goeie uitleg bij de vragen die je fout beantwoord
VerbeterpuntenTijdens de oefen examens loopt het soms vast
Pluspunten
Het is erg fijn om op deze manier voor je examen te leren
VerbeterpuntenMeer variatie in de vragen en de verschillende oefenentoetsen. Bij alle toetsen kreeg je vaak dezelfde vragen
E valt niets te verbeteren: de service is prima en ik heb erg veel gehad aan het examenpakket dat ik gekocht heb; heb mede daardoor mijn theorie - examen gehaald
Pluspunten
Erg goede, fijne en overzichtelijke autotheorie oefenexamens.
VerbeterpuntenIets te duur.
Pluspunten
De dag voor het theorie examen toch maar even gekeken of ik de gevaar herkenning begreep, bleek niet het geval. Toch maar paar oefenexamens besteld. Super goede! Goede uitleg erbij (heb ik veel aan gehad) en het tijdklokje is ook fijn.
VerbeterpuntenMisschien iets meer verschillende vragen, had 20 examens en veel dezelfde vragen
Pluspunten
Super snelle levering, fijne leerzame examens. Duidelijke antwoorden geven als je een vraag fout beantwoord hebt.
VerbeterpuntenIk ben een paar keer dezelfde vragen tegen gekomen. Misschien een tip om daar meer aandacht aan te geven.
Pluspunten
Handige en goede manier om te leren, makkelijk te gebruiken.
VerbeterpuntenAlle spellingsfouten controleren, er staan een paar woorden verkeerd gespeld. Misschien een app ontwikkelen zodat deze ook makkelijk gebruikt kan worden op de smartphone.
Pluspunten
Goede en fijne toetsen om te maken
VerbeterpuntenMogen wat meer verschillende vragen zijn en soms wat moeilijker
Pluspunten
Reageert snel. Het pakket is gemakkelijk en snel aan te schaffen. Dit is de beste manier om te leren voor de theorietoets!
VerbeterpuntenIn de theorietoetsen kwamen veel herhalingsvragen voor. Vooral in het deel gevaarherkenning. Het zou nóg beter zijn als hier meer variatie in zou zijn.
Pluspunten
Het ziet erg erg mooi en rustgevend uit. de site is niet te druk waardoor je fijn kan oefenen. er worden duidelijke plaatjes gebruikt die ook in mijn theorie boek werden gebruikt. dit was erg fijn. er waren veel verschillende vragen ter beschikking. top
Verbeterpuntenbij het onderdeel theorie werd het niet automatisch ook met tijd gedaan. dit is bij het echte examen wel. tip; zet bij het onderdeel theorie ook een klokje zodat je leert hier ook onder druk te oefenen
Pluspunten
VerbeterpuntenMeer variatie in de vragen, helemaal bij een pakket van 20. Na een stuk of 6 examens te hebben gemaakt, zie je steeds dezelfde vragen terug komen.