Pluspunten

Dankzij theorieexamenoefenen.nl heb ik mijn theorie in één keer gehaald!

• Kwaliteit

Pluspunten

- Fijn/goed om te leren - Testen tussendoor is goed om te kijken of je het weet & toets erachter na is goed zodat je de hoofdstuk goed kunt afsluiten. - De oefen CBR-theorie examen is juist goed om te kijken of je het kunt halen, zo zie je juist of je nog moet leren of niet.

- De filmpjes & sommige testen tussendoor moeten ze ook maken voor de telefoon & ipad enzovoort, ik kan alleen op de computer zien & testen maken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Sommige Theorie vragen zijn erg nuttig geweest bij het oefenen van de Theorie stof.

Bij inzicht en gevaarherkenning heel veel de zelfde vragen. Deze vragen komen in elk examen terug en zou graag verschillende vragen bij de verschillende examens zien.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

In de oefenexamens komen veel vragen overeen. Dit is lastig omdat je score op een examen dan geen representatief beeld geeft van wat je werkelijk kunt. Daarnaast betaal je ervoor en vind ik dat je dan mag verwachten dat de examens uniek zijn en dat elke vraag maar 1 keer voorkomt.

Pluspunten

Ik had 10 examens gekocht, 70% van de vragen kwam overeen in alle proefexamens. Het zou erg raadzaam zijn om verschillende vragen te bedenken in plaats van alle vragen in een andere volgorde opnieuw te stellen in de verschillende examens.

• Kwaliteit

Pluspunten

Veel geleerd, duidelijke uitleg en geslaagd!!!

• Kwaliteit

Pluspunten

het heeft met geholpen, ik ben namelijk in 1 keer geslaagd!

veel dezelfde vragen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Na betaling kun je gelijk aan de slag en achter elkaar door examens maken. Ook uitloggen of tijdelijk geen gebruik maken van de site is geen probleem.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Soepel systeem

Veel dezelfde vragen in verschillende examens waardoor je niet een heel nieuw examen kunt maken om te kijken hoever je bent. Meer vraag variatie!!

• Kwaliteit

Pluspunten

Super goed, duidelijk en correct. Veel aan gehad en geslaagd.

Geen, ga zo door.

Pluspunten

Ga zo door. :)

• Kwaliteit

Pluspunten

Ik heb eerst op een andere website geoefend. Ik kreeg hier 20 oefenexamens die ik 3x per stuk geleerd heb. Mijn eerste theorie examen NIET gehaald. Ik heb hier 10 oefenexamens aangeschaft, na een halve week leren geslaagd! De oefenexamens zijn zeer compleet en maken je echt klaar voor je theorie examen.

Ik heb 10 examens gekocht, de grotere pakketten werden zo aangeprezen dat ik wel twijfelde of het pakket met 10 lessen wel genoeg zou zijn. Uiteindelijk was het helemaal prima en had ik zeker niet meer examens of leer materiaal nodig.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Aantal goede vragen.

De examens leken heel erg op elkaar, als ik 10 examens koop verwacht ik unieke vragen, maar dit was niet het geval, er miste ook een aantal vragen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

`10 examens` oftewel, 10 examens met 65 van dezelfde vragen in een andere volgorde

Volgens mij alles is ok

• Kwaliteit

Pluspunten

De toetsen zijn heel fijn gevraagd ! En veel moeilijke vragen die fijn zijn om te leren

De prijs kan misschien wel iets minder.

• Kwaliteit

Pluspunten

Werkt goed en ik ben geslaagd

Langere login hebben

• Kwaliteit

Pluspunten

de eerste ,pakket toen ik heb gekocht heeft veel geholpen met beter begrijpen een ook de vragen die je krijgt je krijgt terug een de examen, dat was fijn.De tweede en laste pakket was iets minder onder indruk omdat de vragen herhaalt steeds hetzelfde en soms was irittant, want ik wou meer leren dan dat.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zij verdienen veel aan oude troep

Veel de zelfde vragen en het oude systeem

nvt

• Kwaliteit

Pluspunten

Super, zonder de proefexamens van theorieexamenoefenen.nl had ik mijn theorie nooit gehaald. het geld meer dan waard!

• Kwaliteit

Pluspunten

Het bedrijf heeft mij een goeie en leerzame voorbereiding op mijn cbr- theorie examen gegeven. De site geeft je mogelijkheid om je fouten in te zien waardoor ieder van zijn fouten kan leren.

Meer examens plaatsen in diverse moeilijkheids niveaus.

Haagweg 1

5995 AA Kessel