Verbeterpunten/
Pluspunten
Gemakkelijk te vinden. Goedkoopste.
VerbeterpuntenDe gebruikersinterface kan vriendelijker. Er is geen pauze mogelijkheid. Geen leer mogelijkheid.
Pluspunten
- duidelijke examens: goede, duidelijke foto's, helder stemgeluid, - gebruiksvriendelijk - goede uitleg - goede prijs-kwaliteit verhouding
Pluspunten
Goe oefeningen Duidelijke uitleg
Pluspunten
Duidelijk systeem, makkelijk nalezen, goede vragen, goede prijs
VerbeterpuntenOefenexamens leken moeilijker dan het echte examen, mag van mij meer op hetzelfde niveau Soms was de toelichting geen uitleg maar een herhaling op het antwoord. Zo blijf je met vragen zitten.
Pluspunten
Geeft duidelijke feedback bij zowel foutieve als correcte vragen, waardoor het juiste antwoord duidelijk wordt. Biedt eerst één proeftentamen aan om te kijken naar de manier van toetsing en de betrouwbaarheid. Werk hetzelfde als het daadwerkelijk tentamen, ook qua opbouw en vormgeving.
Verbeterpuntenprijs-kwaliteitverhouding is hoog. Het tentamen wat je eenmaal hebt gedaan kan je niet overnieuw doen zonder te betalen. er is geen pauze button, terwijl er tijdens het oefenen de mogelijkheid is om iets op te zoeken nog gebruikt moet kunnen worden.
Pluspunten
Relatief goedkoop
VerbeterpuntenNieuwere foto's gebruiken Meer verschillende soorten vragen
Pluspunten
goede actieve vragen
Verbeterpuntenbeetje duur en soms vaak dezelfde vragen
Pluspunten
goede actieve vragen
Verbeterpuntenbeetje duur en soms vaak dezelfde vragen
Pluspunten
Kan snel en makkelijk leren .. top website !!
VerbeterpuntenGeen minpunten ..
Pluspunten
Duidelijk programma niets op aan te merken
VerbeterpuntenNiet iets dat ik kan bedenken. Ik zal even mijn adres geven voor evt. De i-pad 2 M de Vos Meidoornstraat 67 2665 DL Bleiswijk 0623611296 Wilt u mij laten weten wie hem heeft gewonnen? Ik ben wel benieuwd. Mvg Marjolein de Vos
Pluspunten
Goede examens en werkt gemakkelijk. Was in 1x geslaagd!
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
- komt exact overeen met de cbr resultaten - Slim gedaan met die actie - Bijna geen boek meer nodig
Verbeterpunten- wellicht kunt u de gemaakte fouten per toets categoriseren en de klant hierdoor extra en persoonlijk leer advies geven
Pluspunten
De examenvragen zijn gelijk aan de 'echte' examen vragen.
Verbeterpuntenvoor gevaarherkenning krijg je bij het echte examen minder tijd Het is erg duur, vooral als je bedenkt dat van de 20 examens er veel overlap in vragen in zit.
Pluspunten
Perfecte voorbereiding, was in 1 keer geslaagd voor mijn theorie-examen.
Verbeterpunten/
Pluspunten
Geeft goed weer hoe het examen eruit ziet en stelt vergelijkbare vragen
VerbeterpuntenGevaarherkenning en kennis/inzicht apart kunnen toetsen
Pluspunten
Aan deze oefenexamen heb ik veel gehad! Ik heb het theorie-examen hierdoor probleemloos kunnen maken en ben na deze oefenexamens dus ook geslaagd!
Pluspunten
Examen Oefenen en die ik hier geoefend was redelijk.
VerbeterpuntenVerbeteren Punt zijn paar oefenen eraf en paar nieuwe oefeningen er in . Want CBR vernieuw ze bij elke maand heb ik gehoord . Ik ben niet geslaagd . die 25 vragen 16 goed 40 vragen 29 goed. er zat ongeveer tien vragen die niet bij jullie siait gezien heb. Als jullie paar nieuwe oefening gaan toe voegen. dan weet zeker hier als goed oefenend kanis groot is om slagen met vriendelijke R. yusuf
Pluspunten
Goede oefenstof Degelijk programma
VerbeterpuntenGeen op- en/of aanmerkingen
Ik had voor 20 lessen betaald maar kon er maar 13 maken. Na een mailtje te hebben gestuurd werd mij gezegd dat er niks aan gedaan kon worden en dat ik dus voor niks zoveel had betaald.
Ik ben dan wel gezakt voor mijn theorieexamen maar heb toch veel aan jullie gehad!!!Ik zal jullie zeker aanbevelen aan mensen die ook examen moeten doen !!!hartelijke groeten en een fijn weekend alls jullie er aan toe zijn Jeannet
Pluspunten
Snelle en makkelijke toegang.
VerbeterpuntenVond de vragen niet geheel aansluiten.op de vragen die gevraagd worden op de nieuwe manier van theorieexamen. Is wel een goede voorbereiding
Pluspunten
Ik had tien oefenexamens gekocht. Bijna alle vragen die er in die tien examens kwamen kreeg ik de volgende dag in mijn officiële examen. Hierdoor heb ik mijn examen gehaald.
VerbeterpuntenHet is misschien fijner dat ze tien examens vrij geven die je non stop kunt maken ipv 10 examens. Als je bijvoorbeeld een examen doet en deze de eerste keer niet gehaald hebt, wil je dezr nog een keer doen om de vragen te kunnen onthouden.