Pluspunten

Het is erg handig om de oefenexamens te maken voordat je aan het echte examen begint. Door de examens te maken wist ik veel beter wat ik kon verwachten en welke vragen er gesteld kunnen worden.

Verbeterpunten zijn dat de oefenexamens exact dezelfde vorm moeten krijgen als de huidige echte theorieexamens. Ook had ik het idee dat het echte examen makkelijker was dan de oefenexamens, misschien kunnen de examens op hetzelfde niveau gebracht worden.

• Kwaliteit

Pluspunten

Snelle werking, Makkelijke betaling

Bij de examens had ik vragen die dubbel waren, er kwamen dus vragen terug, ik zou liever compleet verschillende examens zien.

• Kwaliteit

Pluspunten

Je hebt met de 20 aangeboden examens de perfecte kennis om je examen te maken. Het zijn nagenoeg dezelfde vragen als bij het cbr-examen. Ook de motivatie bij een antwoord is duidelijk. Ik heb hierdoor mijn examens ruim gehaald.

Een nadeel is dat je met een pakket van 20 examens niet 20 examens krijgt maar 20 beurten om een examen te maken. Dat is her enige jammere.

• Kwaliteit

Pluspunten

leert gemakkelijk!

reactie op mail, code!

• Kwaliteit

Pluspunten

De oefenexamens lijken sprekend op het echte CBR examen waardoor je precies weet wat je kunt verwachten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Twee keer zelf gestudeerd - niet geslaagd Deze keer wel geslaagd met de oefeningen van theorieexamenoefenen.nl Hartelijk dank !!

meerdere kans om hetzelfde examen weer te doen, zou wel handig zijn.

• Kwaliteit

Pluspunten

Door te oefenen op theorieexamenoefenen.nl heb ik mijn bromfietsexamen gehaald! De oefen examens zijn heel duidelijk waardoor het net op een echt examen lijkt. Het is ook helemaal top dat je kan zien wat je fout hebt gedaan, daar kan je ook weer van leren. Top site dus!

Verbeterpuntje alleen bij het examen als je het maakt tijd per vraag doen, zo dat je kan zien hoeveel tijd je hebt bij het echte examen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Vaak dezelfde vragen en afbeelding komen voor bij in de examens. Hierdoor slecht voorbereid voor het cbr examen. Jammer..

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Kwaliteit

Pluspunten

Heel goede oefeningen, echt aanraden om het exam te voorbereiden

• Kwaliteit

Pluspunten

Wat onwijs fijn vond is als je een vraag fout had dat je dan uitgelegd kreeg waarom de vraag fout was.

De pakketten wat overzichtelijker maken.

• Kwaliteit

Pluspunten

Duidelijke communicatie, snel zaken doen.

Het was mij onduidelijk hoe lang de oefenexamens voor mij beschikbaar zouden zijn.

• Kwaliteit

Pluspunten

Snelle reacties bij inschrijving, duidelijk en overzichtelijke website.

De stem tijdens het theorie examen (voorlees stem) klinkt een beetje gek door de verkeerde klemtoon.

• Kwaliteit

Pluspunten

prettige overzichtelijk website. Up to date vraagstelling en mogelijkheden om op je eigen tijd en tempo te oefenen

• Kwaliteit

Pluspunten

duidelijke uitleg over de gemaakte vragen.

soms dezelfde foto's met een ander antwoord.

Pluspunten

Door al die toetsen en motivaties erbij leer je heel veel.

Om het nog beter te kunnen leren een tijdsbalk per vraag.

• Kwaliteit

Pluspunten

Alles duidelijk geformuleerd

Eigenlijk geen

• Kwaliteit

Pluspunten

Goede leerzame oefentoetsen

Het examen wat ik maakte haf maar 2 onderdelen in plaats van 3

• Kwaliteit

Vraagstelling soms niet duidelijk...had soms moeite om te begrijpen wat er nu gevraagd werd. Maar wel een goede training/voorbereiding op het theorie-examen!

• Kwaliteit

Pluspunten

De vragen kwamen aardig overeen met de gestelde vragen op het theorie-examen. Bovendien is het examen exact als het theorie-examen kwa uitvoering. Beter dan de cd van de anwb.

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Overéénkomende vragen met het echte examen.

Jammer dat je voor 20 euro 10 examens krijgt, en deze maar 1 keer kan gebruiken.

Haagweg 1

5995 AA Kessel