3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede examens

• Kwaliteit

Pluspunten

geeft een goede indicatie hoe ver je bent met de studie

• Kwaliteit

Pluspunten

Het werkt super goed, en een het verhoogt je slagingskans :)

• Kwaliteit

Pluspunten

de oefenen waren heel goed.

de vragen op internet zijn duur.

• Kwaliteit

Pluspunten

oefenexamens komen goed overeen met het echte examen. motievatie knop heb ik meer aan gehad als het leerboek wat ik van mijn rijschool heb gehad. mede door de oefen examens heb ik het examen met 0 fout gehaald.

geen . is gewoon een goed product.

• Kwaliteit

Pluspunten

De site is heel duidelijk en overzichtelijk. Het is fijn dat de opdrachten op tijd zijn want dit is met het echte examen ook zo.

• Prijs

Pluspunten

lijkt veel op originele theorie examen

tijdslimiet bij oefenexamen het zelfde als bij cbr . dan heb je bij het opgaan iets meer vertrouwen.

• Kwaliteit

Pluspunten

De theorie oefenexamens werden per examen steeds iets moeilijker en daardoor prima materiaal om te oefenen voor het werkelijke theorie examen, ik ben blij dat ik deze proef examens heb kunnen oefenen, het theorie examen viel uiteindelijk hartstikke mee!dank daarvoor!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

gratis herhaling van een gemaakte toets zou mogelijk moeten zijn

• Kwaliteit

Pluspunten

1e keer gezakt na uit een 'oude' theorieboek te hebben geleerd. Daarna 20 examens gekocht via de site en de 2e keer geslaagd. Echt een aanrader. Vragen en voorbeelden komen overeen met CBR.

Er valt altijd wel wat te verbeteren. Op het moment kan ik het niet verzinnen, vandaar dat dit bedrijf een 9 krijgt!

• Kwaliteit

Pluspunten

snel binnen zodat ik gelijk kon beginnen. de vragen waren moeilijker dan het echte theorie examen. wat het je wel moeilijk maakt. toen ik bij het examen zat viel het heel erg mee aangezien de oefen examens moeilijker waren. heel blij dat ik hiermee heb geoefend voor de tijd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De toetsen hebben me erg geholpen bij de voorbreiding van het examen, zeker de wet en regelgeving is hierdoor een stuk beter gegaan.

De vragen waren soms zeer onhandig geformuleerd en de voice-over die de vragen leest is helaas erg onduidelijk, deze leest o.a. letters met tekens (bijv. ó, é of ë) niet voor. Ook week de snelheid in de vraag (bij gevaarherkenning) soms af van de snelheid te zien op het dashboard.

• Kwaliteit

Pluspunten

Goede locatie

• Kwaliteit

Pluspunten

Alles is heel duidelijk en in 20 examens zijn er weinig dubbele vragen...

• Kwaliteit

Pluspunten

hele duidelijke uitleg en de vragen kwamen overeen met die van het examen

• Kwaliteit

Pluspunten

Oefenvragen waren goed afgestemd op het examen. Hierdoor wist ik veel antwoorden,omdat ik ze al een andere keer had gemaakt maar dan net iets anders. Ik zou andere mensen hey ook aanraden omdat je door deze examens echt goed ben voorbereid voor het examen. Toen ik de eerste keer mijn theorieexamen ging afleggen, wist ik hier niet van af en ik was ook gezakt. Toen ik voor de tweede keer mijn theorieexamen ging doen had ik meteen gehaald door deze methods.

Ik vond het wel een beetje duur, maar voor de rest is het helemaal toppie!

• Kwaliteit

Pluspunten

Goede duidelijke vragen. Zo weet je wat je kunt verwachten tijdens het examen

• Kwaliteit

Pluspunten

de oefenstof was een goede voorbereiding op het theorieexamen, met name de oefenvragen met onderbouwing heeft me goed geholpen te begrijpen waar ik extra aandacht aan moest besteden.

Extra uitleg bij vragen waar de antwoorden op elkaar lijken / je de beste uit een aantal opties moet kiezen die allen 'niet fout' zijn.

• Kwaliteit

Pluspunten

Duidelijk en goed geregeld programma

Het zou fijn zijn als er een mogelijkheid zou zijn om slechts alleen de antwoorden te leren ipv het examen steeds opnieuw te maken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Handig om je voor te bereiden op je theorie examen. Goede examens en zelfde manier als bij het cbr.

Bij het 2e onderdeel kennis en inzicht zit bij hef cbr ook een tijd aan vast. Het zou handig zijn als dat bij de oefen examens ook zo is.

Haagweg 1

5995 AA Kessel