Voel me vrij ******en dat jullie nergens vermelden dat jullie gebruik maken van TrafficTrainer. Jullie wekken de indruk dat jullie zelf nieuwe examens bieden, maar in werkelijkheid maken jullie gebruik van een ander medium.
Pluspunten
snelle reactie, direct inloggegevens
Pluspunten
Prima kwaliteit en snelle levering
Dikke aanrader, veel verschillende oefenexamens.
Pluspunten
Kan op elk gewenst moment oefenen.
VerbeterpuntenMeer variatie in de vragen.
Pluspunten
Je krijgt goede en duidelijke feedback op alle vragen
Verbeterpunten2/4e van de toets vragen zijn steeds hetzelfde
Pluspunten
Goede examens ook veel verschillende.
VerbeterpuntenBij dommige vragen uitleg wat uitgebreider. En misschien dar je bij vragen een tip kunt aan klikkken, bijv. Bij een voorangsvraag dat de regel die het eerst van toepassing is wordt toegepast
Pluspunten
Werkt hetzelfde als het echte examen
VerbeterpuntenMinder dubbele vragen in 1 examen zou beter zijn.
Pluspunten
Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.
VerbeterpuntenMisschien wat grotere dia,s voor mensen met wat slechter zicht!
Er zit best veel herhaling in de vragen, vooral bij gevaarherkenning.
Pluspunten
Snel, realistisch
VerbeterpuntenVeel herhaling van dezelfde vragen
Pluspunten
niks
Verbeterpuntenveel
Pluspunten
Veel examens voor weinig geld
VerbeterpuntenVeel vragen zijn hetzelfde.
Pluspunten
Overzichtelijk en duidelijk keuzevakken voor ieder wat wils.
VerbeterpuntenZou nog beter aan kunnen sluiten op het werkelijke examen. (Indien mogelijk). Plaatjes verschillen nog best veel. En net even iets andere vraagstelling.
Pluspunten
Snelle levering en goede uitleg en voorbereiding op het theorie examen!
Pluspunten
Prima toetsen
VerbeterpuntenMinder dubbele vragen
Pluspunten
Je kan gelijk beginnen met de examens.
VerbeterpuntenIk heb 20 examens gekocht. Erg jammer dat in bijna allemaal dezelfde vragen voorkomen. Ook een paar onzin vragen. Erg duur voor wat je er voor krijgt, geen aanrader.
Pluspunten
Goedkoop examens oefenen
VerbeterpuntenAlle examens hebben bijna dezelfde vragen oftewel je leert hiermee niet voor je theorie examen, ik ben ook gezakt omdat op het echte examen hele andere vragen kwamen
Pluspunten
de vragen die in de oefenexamens zaten waren goed
Verbeterpuntenmeer veelzijdige vragen in de oefenexamens stoppen.