Pluspunten
Duidelijke vragen die er worden gesteld en snel een account aan kunnen maken
VerbeterpuntenWat meer variatie in de foto's en iets scherpere foto's zou goed zijn. Qua tijdis het ideaal om daarin te oefenen. Alleen de vragen/plaatjes is heel anders dan in het echt. Niet via deze weg maar een andere account ook examen gekocht bij jullie. Daarin is het niet allemaal even goed werkend maar op zich wel allemaal goed te doen
Pluspunten
Goede vraagstelling, komt overeen met vragen bij het CBR
Pluspunten
ik vind dat het een goed oefensysteem is, de oefeningen sluiten goed aan op de vragen van het officiële theorie examen.
VerbeterpuntenSoms als je op de knop 'volgende' drukt gaat het systeem niet over naar de volgende vraag. ook is er geen tijd verbonden aan de vragen van gevaarherkenning. bij de cd-rom voor het oefenen van de onderdelen en het examen is dit wel zo. Als dit wel het geval was geweest zou het oefensysteem nog beter aansluiten op het tbr theorie examen
Pluspunten
Kort en precis uitleggen, gnoeg oefenings vragen en uptodate material.
VerbeterpuntenToevoegen extra cbr examen
Pluspunten
Hele goede oefenopgaves. Zonder deze oefenopgaves was ik zeker niet geslaagd.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Snel en duidelijk!
Pluspunten
Hele fijne oefenexamens!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Duidelijke uitleg wanneer je een vraag fout had.
VerbeterpuntenJammer dat er alleen oefen examens aanwezig waren. Ik had graag ook een online theorie boek gehad.
Pluspunten
-inzicht en theorie is perfect
Verbeterpunten-gevaarherkenning mag gevarieerder
Positive
The content is great and i do understand what you say on the hazard . It helped me improve quite a lot
SuggestionsMore questions on Priority vehicles needed , specifically around priority , more questions on trick questions , like we had a sidelight open and bad conditions for driving. Would help to have more questions on Pedistrian Prioritys . Although some questions came from the practice exam , majority were different
Pluspunten
Het oefenen hier heeft mij heel erg geholpen tijdens het examen. Er waren veel vragen die bijna hetzelfde waren. Ik ben dus vandaag geslaagd!
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke vraagstelling, ik ben zo goed voorbereid het theorie examen in gegaan.
VerbeterpuntenIk had het pakket met 10 oefenexamens voor autotheorie (B). Maar er kwamen in ieder examen wel dezelfde soort vragen voor. De vragen die ik had in oefenexamen 2 kwamen ook voor in oefenexamen 8 etc. Op een gegeven moment weet je die vraag wel, en verwacht je een nieuw soort vraag. Tip dus; niet dezelfde vragen in meerdere oefenexamen zetten, maar juist echt verschillende zodat je zoveel mogelijke situaties/theorie kan oefenen!
Pluspunten
Erg tevreden hierover! De eerste keer was ik gezakt, daarna hiermee geoefend en gelukkig de 2e keer geslaagd met 2foutjes. De examens lijken heel erg op het echte examen, e bij elk examen kun je de resultaten analyseren. Top!
Pluspunten
Makkelijk oefenen op elk apparaat.
Pluspunten
Het is een handige manier om de theoriestof te leren. Het werkt prima. Tip: pas de manier van aangeven wie er voorrang heeft aan op de manier hoe ze dat ook bij het echte examen doen met cijfertjes.
VerbeterpuntenDe oefenvragen zijn niet gevarieerd genoeg. Je krijgt vaak dezelfde, waardoor je hoger scoort dan normaal. Ook vond ik het niet volledig up-to-date met het echte examen. Daar werd ik toch echt verrast door wat andere vragen. Als de vragen meer up-to-date worden gemaakt en gevarieerder zodat je steeds weer nieuwe krijgt bij oefenexamens, dan is het een topsysteem.
Pluspunten
Veel oefenmateriaal
VerbeterpuntenEr zitten veel dezelfde vragen in het examen. Hierdoor is het niet echt een betrouwbaar middel om te kijken of je je examen kan halen.
Pluspunten
Snel en goedkoop!
VerbeterpuntenExamens leken erg veel op die van het CBR, echt top die oefeningen en vooral ook goedkoop en direct geleverd. Top service!
Pluspunten
Geweldige manier om je theorie gemakkelijk te oefenen. Ik had de standaard oefen examens geoefend ut het ANWB boek, ik had steeds gemiddeld 10 fout. Op internet gezocht naar oefenexamens, overal best duur. Maar 12.95 voor 10 examens waren top! de avond voor mijn examen de 10 oefenexamens besteld en afgerekend, en gemaakt en het ging steeds beter. De volgende dag had ik mijn echte examen en ik ben geslaagd! Met maar 3 fout! Wat een geweldig handige site!! zonder deze oefening had ik het zeker weten niet gehaald.. Snel, goedkoop, goede oefeningen en zeer goed afgebeelde verkeerssituaties!
VerbeterpuntenGeen.