Pluspunten

Het was erg fijn om op deze manier voor mijn theorie examen te oefenen!

Iets minder vaak dezelfde vragen De aankoop moet iets langer geldig zijn, ik had aangegeven wanneer ik mijn examen had en toen was het account tot de dag van het examen geldig. Als ik nou niet geslaagd was dan kon ik daarna weer verder oefenen i.p.v. een nieuw pakket te moeten kopen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede theorie

Oefenexamens lastiger maken

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke vragen,snel goede antwoord kun zien,mogelijkheid met veel bankpassen betalen,overzichtelijk.

Misschien iets goedkoop kan maken

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De examens werden direct gestuurd na betaling. Dat was fijn, want zo kon mijn dochter er direct mee aan de slag. Ze had maar 1 week om te leren dus wat extra oefenstof kon geen kwaad. Ze is in één keer geslaagd voor haar theorie examen. Deze sloten dus goed aan op het examen van het CBR.

Geen, ook vooraf werden we netjes te woord gestaan aan de telefoon. Goede informatie gekregen dus alles was helemaal duidelijk.

Pluspunten

goede en leerzame toetsen die recent zijn met de toetsen van het cbr.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

actuele vragen en een goede voorbereiding op het examen

vragen worden vaak herhaald. dus dan ga je ze goed beantwoorden omdat je ze herinnerd in plaats van dat je het goede antwoord weet.

• Snelheid/Levertijd

it will be good if the question can be paused if need be.Apart from this you are very good and current. I HAD 33 INSTEAD OF 35,I WILL DO IT AGAIN SEPTEMBER

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel te bestellen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niet echt

Heel veel van de vragen waren hetzelfde. Waardeloos!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles gaat snel, duidelijke foutenanalyse

Veel dezelfde vragen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Veel verschillende soorten vragen Af en toe goede feedback/uitleg Goede oefening voor theorie examen met name de vraagstelling

Minder dezelfde vragen in de verschillende examens Verbeter de uitleg, soms uitgebreidere uitleg

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goedkoop goed en overzichtelijk dank zij de site in 1keer geslaagd

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Eergisteren 10 theorie examens aangeschaft en vandaag in 1x geslaagd! De oefenexamens zijn precies hetzelfde als hoe het wordt afgenomen bij het CBR. Zeker een aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Je krijgt wat ze beloven. Goede oefenstof in examenvorm met tekst en uitleg, die lijkt op het examen van het cbr. Mede door deze oefenexamens geslaagd zonder fouten op het onderdeel kennis en inzicht. Top!

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kunt ff lekker oefenen

Dag voor examen waren de oefeningen niet te maken. Website gaf storing. Soms dezelfde vragen in een toets.

Pluspunten

Duidelijk en betrouwbaar. Ook heel overzichtelijk.

De eerste 25 vragen over gevaar herkenning zijn altijd hetzelfde wat heel eentonig is. Na de 10e keer is dat niks meer aan en hoef je er niet eens meer bij na te denken...

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel dezelfde vragen waardoor je het allemaal snel weet.

veel vragen komen niet overeen met wat ik op het examen heb gekregen. 20 examens veelal dezelfde vragen waardoor je niet veel vragen hebt om te leren. Per examen misschien 4 a 5 nieuwe vragen. Dus in principe geen 20 examens !!!!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

ik heb al een email gestuurd met verzoek om uitleg. Een vraag was verkeerd. Verwacht net zo snel antwoord als hun aanbieding om nog een pakket af te nemen nadat ik gezakt was.

check in de examens of er geen dubbele vragen inzitten. Letterlijk 2x dezelfde vraag is slordig.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zegmaar alles. Ik wilde 2 x mijn theorie oefenen met deze website en het werkt totaal niet. Jullie stellen kut vragen en bereiden totaal niet goed voor voor het echte examen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goedkoop, Moeilijke vragen maar wel handig voor het cbr examen te voorbereiden. Na drie dagen oefenen ben ik geslaagd.

duidelijker toelichtingen. Meer informaties zijn er nog nodig.

Haagweg 1

5995 AA Kessel