Pluspunten
Inzicht in je resultaten
VerbeterpuntenJammer dat heel veel vragen hetzelfde waren!
Leermateriaal komt niet overeen met CBR en is verouderd. Hierover gemald, maar nooit meer een reactie ontvangen.. Want ja, geld was al binnen...
Pluspunten
De proefexamens zijn een goede weerspiegeling van het èchte CBR examen.
VerbeterpuntenDe uitleg bij bepaalde antwoorden mankeert.
Server niet bereikbaar, dus ik kon niet oefenen de ochtend er voor. Gemaild, maar niemand reageert. Niet echt netjes dus.
Pluspunten
Prima examens en duidelijke fotos over het algemeen. Ook de getekende plaatjes over voorrang zijn duidelijk en komen overeen met het CBR. Daar zie je de situatie ook van boven. Als je deze examens haalt, dan haal je het echte examen ook. Na 10 examens geoefend te hebben, vond ik het CBR examen meevallen.
VerbeterpuntenVeel vragen over gevaarherkenning komen terug in elk examen dat je oefent. Al snel maakte ik geen enkele fout meer in dit onderdeel.
Pluspunten
Meteen aan de slag, lijkt op het theorie examen
VerbeterpuntenDe vragen van mijn theorie examen verschilden toch erg met mijn oefeningen, dit is echter nog begrijpelijk. De gevaarherkenning was bij vrijwel ieder oefenexamen hetzelfde! Is meer variatie mogelijk? Ik wist uiteindelijk de antwoorden van de gevaarherkenning uit mijn hoofd waardoor écht oefenen er niet van kwam.
Het zijn de hele tijd dezelfde vragen
Pluspunten
snel geleverd/beschikbaar
Verbeterpuntenmeeste oefen vragen kwamen niet in theorie examen voor.
Pluspunten
Goedkoop
VerbeterpuntenLijkt niet op cbr
Pluspunten
Snele levertijd.
VerbeterpuntenDe vragen van examen NIET VEEL HERHALEN WORDEN.
Pluspunten
Het werkt goed en je krijgt meteen je inlogcodes.
VerbeterpuntenHet is heel erg veel herhaling. Je gaat de plaatjes herkennen, waardoor je de antwoorden ook gaat herkennen
Pluspunten
- Direct aan de slag met de theorie, goede opdrachten en voorbeelden in de tekst verwerkt - Tussentijdse toetsen
Verbeterpunten- Zelfde layout als hoofdsite, na bestellen wordt pas de leeromgeving weergegeven. (doet niet af van de kwaliteit van de stof)
Oefenexamens zijn steeds bijna hetzelfde
Pluspunten
Duidelijke uitleg van de vragen die je fout gemakt heb.Snelle levering.Aleen maar plus punten.
Pluspunten
Heb heel veel aan de oefen examens gehad. De vragen die ik fout had werden goed uitgelegd wat de reden was.
VerbeterpuntenIk had 20 examens ik veel examens stonden best veel dezelfde vragen. Misschien wat meer afwisseling in vragen.
Pluspunten
Snel en gemakkelijke module, Onjuiste antwoorden worden grondig in kaart gebracht.
VerbeterpuntenGeen verbeter punten, Een App creëren waarbij de module beschikbaar is op tablet en/of Smartphone Top bedrijf!
Pluspunten
Superhandig theoriepakket. Op woensdag aangevraagd en digitaal gelijk geleverd. Zaterdag had ik me theorie examen en hebt het met vlag en wimpel behaalt.
Pluspunten
Gewoon goed betrouwbaar
VerbeterpuntenLay-out van de website vernieuwen en gebruiksvriendelijker maken, net als wegrijden.nl bijvoorbeeld.