Veel dezelfde vragen bij een pakket van 10 toetsen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Direct te gebruiken en goede betaalmogelijkheden.de vraagstelling was ook wel oke

Kon inlognaam en code niet copy pasten (waren ook erg lang ingewikkeld zeker voor 1 dag gebruik) kreeg niet de normale mogelijkheid er een naar eigen keuze te maken. had voor 20 examens gekozen,die kreeg ik maar kon ze maar een paar uur gebruiken. aangezien ik savonds pas de aankoop had gedaan en de toegang maar mogelijk was tot 00:00 ....zeer slechte zaak dat ik geen 24 uur kon gebruik maken van mijn proefexamens waar ik voor mijn idee wel voor betaald heb zeker voor die prijs! Maar het slechtste was eigenlijk nog de gebruikservaring ...totaal niet compatible met mobiel gebruik. funties voor tijdslimiet en die andere functie werkte ook niet.vragen werden herhaald in het zelfde examen. Al met al een hoop verbeterpunten!! ik ben geslaagd maar zeker niet dankzij deze site.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs, makkelijk in gebruik

Veel vragen worden herhaald? Hierdoor krijg je minder vragen dan je verwacht

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

eigenlijk was het helemaal wat ik verlangde

er is één opdracht, die steeds terugkomt in de tests: dat mocht voetganger en auto tegelijk op een doorgaande weg lopen, en de auto afslaat en de voetganger kruist, de auto de voetganger voor laat gaan. in de opdrachten komen die voetgangers steeds van dezelfde kant als de auto. in het examen kwam de voetganger steeds van de overkant - en wist ik niet wat ik moest doen. misschien kunnen jullie variëren in de kant waar de voetganger vandaan kwam?

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer goede uitleg het lijkt net of je de test in het cbr maakt zeer goed om te oefenen.

Sommigen vragen weet je het antwoord niet omdat je niet zo technisch dingen weet. Net zoals hoe parkeer je een automatische auto bij het water.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een goede manier om het theorie-examen te oefenen en gewend te raken met de soms onmogelijke vraagstellingen van het CBR. De vragen waren een goede afspiegeling van het CBR-examen. Er waren 2 a 3 vragen zelfs letterlijk hetzelfde als in het CBR-examen. De situaties in gevaarherkenning waren vergelijkbaar.

Er is veel herhaling. Vooral in gevaarherkenning herkende ik na 5 examens alle plaatjes al die in examen 6 voorkwamen. Hoewel er in het tweede onderdeel iets meer variatie is, waren 10 examens echt ruim voldoende.

• Kwaliteit

Pluspunten

Super handig om snel aan de slag te kunnen en goede prijs/kwaliteitverhouding

Op dit moment zitten er veel verschillen tussen deze oefenexamens en het examen van CBR, meer gelijkenis zou fijner zijn

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

n.v.t.

Misleidende website! Je wordt verleid om een oefenexamen te maken, waarvan je pas na het maken hiervan een melding krijgt dat betaald dient te worden om de resultaten hiervan te kunnen bekijken.

• Kwaliteit

Pluspunten

Goede oefenexamens. Vrijwel gelijk aan de vragen van het CBR, maar dan anders geformuleerd en met andere foto's/plaatjes

Kwaliteit op de IPhone kan beter. Niet alle vragen zijn in te vullen of met tijd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

??

Teveel dezelfde vragen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Heel fijn . Werkt prima!

Misschien met voorlezen van verschillende antwoorden ? Mijn zoon kan niet lezen en dan zou het fijn zijn als hij de antwoorden kan horen en als ze herhaalt zouden kunnen worden zou het helemaal geweldig zijn!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

- Niet al te duur - Werkt snel en makkelijk - Het overzicht van goede en fouten vragen per examen is fijn. - Duidelijke uitleg per vraag.

- Er zaten veel dubbele vragen in de examens. Ik had tien examens gekocht, en ben verscheidene vragen wel 4 of 5 keer tegengekomen. - Ik vond de vragen vrij eenzijdig en van een lager niveau dan die op het echte examen. Er zaten bijvoorbeeld geen 'sleepvragen' bij waarbij meervoudige voorrangsvraagstukken moesten worden opgelost. - Ik kwam een fout in één van de antwoorden tegen. Dit heb ik gemeld bij de organisatie. In het kort: leuk oefenmateriaal, maar het behoeft behoorlijk wat aanvulling wil je ook daadwerkelijk je examen kunnen halen.

• Kwaliteit

Pluspunten

Er word goed uitgelegd wat je fout hebt gedaan

Minder vaak dezelfde vragen stellen

Pluspunten

Ziet er goed uit.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Er zit enorm veel overlap in de vragen. Hierdoor zijn de toetsen geen goede weergave van persoonlijke kennis. Niet aan beginnen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Alles is netjes en snel, en een frisse webside.

Weet zo niks

Haagweg 1