Pluspunten
Makkelijk te gebruiken
Verbeterpunten-
Pluspunten
nette afhandeling, vriendelijk personeel
Verbeterpuntenmisschien een iets meer up to date oefenportaal? Dit stond in contrast met de supercoole manier van examen afleggen. op mijn eigen computer leek het programma een beetje oud.
Pluspunten
Niks
VerbeterpuntenIk heb helemaal niks geleerd van de oefenexamens.. Ik ben in een keer geslaagd maar dit is niet door jullie.
Pluspunten
ik heb veel geleerd maar jammer ben ik gezakt
Pluspunten
In de toetsen komen vergelijkbare vragen voor als in het echte examen
VerbeterpuntenMeer verschillende foto's
Pluspunten
Komt goed overeen met echt examen! Echte aanrader!
Pluspunten
Snel en makkelijk
VerbeterpuntenEventueel zelf inlognaam laten maken en dan daar een code bij laten genereren
Pluspunten
Het is echt de beste manier om te slagen. De combinatie gesproken woord met beeld werkt veel beter dan een (saai) boek.
Pluspunten
Na de bestelling gelijk onlogcodes gekregen. Zodat ik gelijk kon beginnen met mijn theorie oefenen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijk en snel en uitstekend uitgelegd
Verbeterpuntenn.v.t
Pluspunten
Goeie voorbereiding voor examen
VerbeterpuntenTe veel dezelfde vragen
Pluspunten
snel
De proefexamens zijn bijna hetzelfde allemaal. Vooral bij het eerste gedeelte 'gevaarherkenning' komen steeds precies dezelfde vragen terug. Daarnaast vond ik er hele rare vragen tussen zitten, die helemaal niet bij de theorie naar voren waren gekomen, veel te moeilijk waren en naar mijn idee helemaal niet relevant. Ik had de examens aangeschaft om extra te oefenen, maar had er echt helemaal niets aan zo. Ik heb ze niets eens allemaal gedaan, omdat ze toch bijna hetzelfde waren. Verspilling van mijn geld.
Pluspunten
Simpel, makkelijk en verrassend informatief. Juist door deze toetsvragen goed te analyseren heb ik de echte toets gehaald.
VerbeterpuntenNa een aantal toetsen kom je vaak dezelfde vragen tegen.
Pluspunten
Prijs en kwaliteit is in goede verhouding
VerbeterpuntenAls je 20 examens koopt heb je bij elk examen vragen die je al bij een eerder gemaakt examen hebt gehad. Het zou fijner zijn om 20 verschillende nieuwe toetsen te maken anders weet je de helft van de vragen al.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
- Geeft je een goed idee over een echt Theorie Examen. - Makkelijk te gebruiken.
Verbeterpunten- De vragen hadden gevarieerde gemogen. Nu waren er veel dezelfde vragen die in meerdere examens voorkwamen.
Pluspunten
Duidelijke vraagstelling, veel te oefenen examens en handige uitwerkingen
VerbeterpuntenSoms dubbele vragen
Pluspunten
Super handig deze oefenexamens. Was de eerste keer niet geslaagd voor mijn theorie en besloot dus oefenexamens te kopen. En ben de tweede keer ruim geslaagd.
VerbeterpuntenMakkelijkere gebruikersnamen zou wel handig zijn
als nog gezakt ondanks dat ik alle examens voldoende had gemaakt en voor alle examens was geslaagd. dus een andere voorbereiding op het examen
Van de 20 theorie examens zijn ze bijna allemaal hetzelfde...
Pluspunten
Goedkoop
VerbeterpuntenMeer verschillende vragen