Pluspunten
Pluspunten
- Geeft je een goed idee over een echt Theorie Examen. - Makkelijk te gebruiken.
Verbeterpunten- De vragen hadden gevarieerde gemogen. Nu waren er veel dezelfde vragen die in meerdere examens voorkwamen.
Pluspunten
Duidelijke vraagstelling, veel te oefenen examens en handige uitwerkingen
VerbeterpuntenSoms dubbele vragen
Pluspunten
Super handig deze oefenexamens. Was de eerste keer niet geslaagd voor mijn theorie en besloot dus oefenexamens te kopen. En ben de tweede keer ruim geslaagd.
VerbeterpuntenMakkelijkere gebruikersnamen zou wel handig zijn
als nog gezakt ondanks dat ik alle examens voldoende had gemaakt en voor alle examens was geslaagd. dus een andere voorbereiding op het examen
Van de 20 theorie examens zijn ze bijna allemaal hetzelfde...
Pluspunten
Goedkoop
VerbeterpuntenMeer verschillende vragen
Pluspunten
Duidelijk
Pluspunten
Makkelijke en snelle service
VerbeterpuntenAfstemmen op het echte examen
Pluspunten
Goede feedback, heldere vragen. Vergelijkbaar met theorievragen cbr
VerbeterpuntenSoms wat veel herhaling bij de verschillende examens. Enerzijds is dit goed voor het leerproces, anderzijds zou meer variatie kunnen bijdragen aan meer inzicht
Pluspunten
goed tot zeer goed
Pluspunten
De extra toelichtingen bij foute antwoorden een korte bwgrippenlijst
VerbeterpuntenIn veel van de oefenexamens zitten dezelfde vragen. Er is weinig variatie. Ik had zelf graag veel verschillende vragen willen oefenen
Pluspunten
ik vind dat veel vragen de zelfde zijn
Verbeterpuntennuttage vragen beter
Pluspunten
VerbeterpuntenVerschillende vragen stellen. Ik heb bij elk examen minimaal 10 vragen gehad die ik in een vorig examen ook al heb gehad.
Pluspunten
relevante oefenexamens
Verbeterpuntensoms een duidelijkere uitleg bij vragen