Pluspunten
Goede uitleg bij de vragen
VerbeterpuntenMeer afwisselende vragen, vooral bij gevaarherkenning
Pluspunten
Snel en makkelijk
VerbeterpuntenNiet alle vragen / theorie werd er gevraagd, veel dezelfde vragen per examen
Pluspunten
zodra ik de toetsen kochte kreeg ik meteen een code en kon ik beginnen met leren voor mijn theorie.. fouten werden ook uitgelegt erg fijn.
Verbeterpuntenntv
Pluspunten
ben er door geslaagd en had er meer vertrouwen in.
Verbeterpuntenniet steeds de zelfde vragen laten terug komen in elk oefen examen
Pluspunten
positieve dat ik hem nu in mijn zak heb en het was makelijk leren zo bedankt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Dat je gelijk aan de slag kan en je een voorbeeld toets hebt.
VerbeterpuntenIk vind het vooralsnog een beetje duur vooral als student :P.
Alle vragen waren hetzelfde, zo kan ik ook geld verdienen. Zonde van het geld. Kortom koop niks bij dit bedrijf.
Pluspunten
* prima inlogcode, werkte goed. * duidelijk manier van vragen stellen * resultatenoverzicht is fijn * de uitleg erbij is fijn, leer je het op de goede manier.
Verbeterpunten* ontzettend jammer dat er veel dezelfde vragen met dezelfde bijbehorende foto's waren. Dat zou zo niet moeten zijn. De vraag over het slechte wegdek ben ik in 4 examens tegen gekomen.
Pluspunten
Zodra je aanmeld, krijg je direct inloggegevens om te kunnen gaan oefenen. Super fijn! Heg oefenen helpt echt!
VerbeterpuntenDe gevaar inzicht vragen zijn steeds dezelfde vragen bij de oefen examens. Graag meer variatie! Duidelijke uitleg geven mbt kiezen voor gas los, remmen of niets.
Pluspunten
Ik heb er heel veel aan gehad de vragen oefenen want ik ben hierdoor ook geslaagd voor me theorie-examen !
VerbeterpuntenHet moet langer geldig wezen dat zou fijn zijn!
Pluspunten
Een goede prijs kwaliteit verhouding!
VerbeterpuntenMeer verschillende examens
Pluspunten
Heel goed dat je voor 20 euro zoveel vragen kan oefenen. Dit heeft mij geholpen om te slagen.
VerbeterpuntenIk zou wel nog even kijken naar de CBR examens. Er is veel veranderd en veel van jullie plaatje met gevaarherkenning klopt niet. Ik heb geen een vraag die jullie in jullie pakket hebben in het totaal terug gezien
Pluspunten
De vragen worden heel anders gevraagd dan dat ik anders gewent ben van een andere site. Opzich heel goed. En ik kon heel goed en makkelijk mijn fouten inzien. Ook kan je je oude resultaten zien van je voorafgaande toetsen die je hebt gemaakt vind ik ook heel goed!
VerbeterpuntenDe laatste 40 vragen over verkeersregels en inzicht heb je niet echt een maxiumum tijdbalk voor elke vraag. Meestal heb je voor elke vraag 20 seconden en het lijkt mij wel handig om dat ook gewoon toe te passen zodat het toch net als of lijkt dat je echt het examen maakt.
Pluspunten
Snel leverbaar
Verbeterpunten/
Pluspunten
Het is ontzettend fijn dat de inloggegevens zo snel beschikbaar zijn. Hierdoor kon ik ontzettend snel doorgaan met leren.
VerbeterpuntenTijdens de theorie-examens kwamen toch helaas net wat te vaak dezelfde foto's en vragen terug. Misschien hier iets meer foto's maken of andere vragen stellen.
Pluspunten
Goedkoop, realistische vragen
VerbeterpuntenAls je A hebt gezegd en je wilt het veranderen naar B dan kost dit te veel tijd. Omdat je eerst A weg moet halen.
Pluspunten
Ik kon meteen beginnen met leren, dat was erg fijn. En ik heb hierdoor in 1 keer mijn theorie examen gehaald :)
VerbeterpuntenJe kreeg vaak dezelfde vragen waardoor je het antwoord al wist en sneller slaagden dat vond ik niet zo fijn.
Pluspunten
De vragen van de oefenexamens lijken erg op die van het examen en je krijgt een goed beeld van het verloop van het examen zodat je relatief ontspannen het examen kan maken.
VerbeterpuntenIn veel oefenexamens zitten precies dezelfde vragen. Ze zouden wel iets meer variatie kunnen gebruiken.
Pluspunten
Was overzichtelijk en heb er veel aan gehad
Verbeterpuntennee heb ik niet eigenlijk was toppie