Pluspunten
Uitstekend uitleg over de vragen en antwoorden. Goed uitleg over vraag procedure. Snel procedure van betaling en levering van product.
VerbeterpuntenMeer variatie van vragen binnen verschillende toetsen. Minder dezelfde vragen stellen die al gesteld zijn een voorgaande toetsen. Een grafiek of samenvatting van theorie of vragen onderwerp waar meer in geoefend kan worden als een soort eind report om jezelf te verbeteren.
Pluspunten
Heel handig. Snel en veel oefenen met goede vragen en een goed systeem. Haal je theorie door heel veel te oefenen!
VerbeterpuntenKennisvragen heel goed. Verbeterpunt is gevaarherkenning: vragen zijn oké, maar in alle 20 de examens zaten bijna allemaal dezelfde vragen. Op een bepaald moment weet je dan de antwoorden. Tip is om meer verschillende te doen! Ook handig bij kennis waar af en toe dezelfde terugkwamen.
Pluspunten
Snelle toegang Goede prijs
Verbeterpuntenantique foto's minder animatie minder variatie van vragen
VerbeterpuntenVariatie
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenDe vragen uit het onderdeel 'gevaarherkenning' zijn bijna dezelfde bij elk examen.
Pluspunten
examenvragen zijn inhoudelijk goed, en zijn een goede basis voor het echte theorieexamen. ik heb 75% van mijn tijd gebruikt met theorieexamenoefenen.nl, en 25% met het na/door-lezen van een theorieboek, om te leren wat ik fout had. ik heb het examen gehaald, 1 theorie-vraag fout, 6 gevaarherkenning fout. bij T-E-O had ik een vergelijkbare score, maar de gevaarherkenning ging toen wel beter, ook omdat ik de foto's snel uit mijn hoofd kende, plus de antwoorden.
Verbeterpuntensite is buggy, na het proef-oefenexamen kreeg ik geen resultaten te zien, ook niet na betalen. als je na je examen niet op resultaten klikt, maar op 'volgende' dan wordt het examen niet bewaard. lekker dan.
Pluspunten
Werkt snel, duidelijk en overzichtelijk.
VerbeterpuntenIk heb 20 examens gekocht en meer dan de helft waren dezelfde vragen. Zo had ik op een gegeven moment veel goed, omdat ik puur de antwoorden wist. Verbeterpunten: nieuwe en allemaal verschillende vragen, zodat elk examen uniek is.
Pluspunten
Goede vragen inzicht en regelgeving
VerbeterpuntenVerkeerssituaties zijn hetzelfde. Na twee proefexamens heb je ze allemaal gehad Geen eigen inlogcredentials
er misten bepaalde onderdelen die wel terug kwamen op het examen
Pluspunten
Werkt goed en klopt ongeveer wel met het cbr examen
VerbeterpuntenSoms betere plaatjes
Pluspunten
Goede oefenexamens. Beide zoons in 1 x geslaagd. Investering meer dan waard.
de tijd per vraag is niet overheen met het echte examen. Dit vond ik een groot min punt, daarnaast vond ik het heel vervelend dat ik nieuwe examens moet kopen omdat ik mijn theorie niet had gehaald en mijn account een dag na mijn examen ophoud.