Pluspunten

Snel en betrouwbaar

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prima levering, ook wel goede kwaliteit van de examens maar..... zie verbeterpunten

Ik heb 20 examens gekocht om te oefenen voor de theorie. Daar zaten zoveel dezelfde vragen bij, dat ik elke keer weer dezelfde vragen tegen kwam. daar leerde ik niets meer van. Ik vind dat als je 20 examens koopt, er af en toe wel eens eenzelfde vraag tussen mag zitten, maar niet zoveel als nu. Het voelde aan als een kat in de zak. Weet niet of jullie dit hebben samensgesetld of het CBR. Dan kan je de klacht aan hen doorgeven.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Gelijkend op cbr examen

Veel dezelfde en terugkerende vragen in de verschillende oefenexamens

• Kwaliteit

Pluspunten

- Vanaf mijn vakantieverblijf heb ik me aangemeld en kon gelijk starten met de online cursus. - Online hulp door middel van, Chatten met medewerk(ster). - Duidelijke theorie uitleg en een duidelijke uitleg als ik een antwoord fout had beantwoord. - Je kunt na het oefenen met TheorieExamenOefenen.nl, eigenlijk niet zakken, tenzij je.......

- gemiste kans voor de mensen die niet hebben gekozen voor www.TheorieExamenOefenen.nl

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

werkt goed en snel leverbaar

Pluspunten

Niet op to date werden vragen gesteld die niet in de lessen be handheld waren

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De manier van werken is fijn. Aardige mensen en goede service

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede oefenexamens

Helaas veel dezelfde vragen in de examens

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Onbeperkt toegang tot de beschikbaar gestelde examens. Snel toegang.

De vragen zijn al iets verouderd. De algemene vragen over voorrang verlenen en de borden blijven altijd wel goed en waren ook wel voldoende maar het is niet op to date met nieuwe verkeers situaties en andere bijzondere situaties die zich kunnen voordoen in het verkeer. Ik zou de nieuwe regels en verkeerssituatie een keer herevalueren en toe voegen aan het examen. Wel moet ik er bij zeggen dat ik net een nieuw type examen heb gehad. Het zou kunnen dat het daarom meer nieuwe vragen bevat. Ik kan het daarom Helaas niet aanbevelen omdat ik toch wel verast was van het verschil in de vragen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Handig om te oefenen

Alle examens bevatten voor 70% exact dezelfde vragen. Toch betaal je voor 20 'verschillende' oefenexamens. Beetje jammer.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

- heldere omschrijving van de diensten - transactie ging moeiteloos

- heel veel herhaling van exact dezelfde examenvragen in de examens, hier leer je niet meer van. - spelfouten in de examenvragen - er wordt soms gesproken over een auto in de examenvragen, waar het een motortheorie betreft, dit is slordig.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen.

Ik heb mij een week voorbereid met het duurste pakket dat TheorieExamenOefenen.nl op hun site aanbiedt voor het (motor) theorie examen. Ik heb een afgeronde WO opleiding, ben goed in leren en heb al hun stof zo optimaal mogelijk geleerd. Alle afgelopen oefen examens die ik via TheorieExamenOefenen.nl heb gemaakt (stuk of 15) had ik voldoende afgerond, waaronder zo nu en doen NUL fout. Volgens TheorieExamenOefenen.nl zou ik de stof tot in de puntjes kennen, aldus naar alle waarschijnlijkheid slagen. Ondanks mijn voorbereidingen dmv. de stof die zij hebben aangeboden, ben ik gezakt. Ik heb mij nog nooit zo opgelicht gevoeld als door deze valse voorwendselen! Dit is puur valse reclame, de examen vragen zijn compleet anders (oa. vernieuwd) en de stof kan bij hun NIET voldoende geleerd worden. De examens van TheorieExamenOefenen.nl zijn -extreem- verouderd en er komen vragen op het CBR examen die je nergens in de theorie van TheorieExamenOefenen.nl kán leren! Ik zou dit aan iedereen afraden, ik heb een fout gemaakt door op deze site te vertrouwen. Ik ging er vanuit dat ik, dmv. hun stof te leren, mijzelf voorbereid had op het "echte" examen, niks is minder waar.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

goedkoper maken dan nog meer klanten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leerzame vragen, met duidelijke uitleg

Veel paketten hebben dezelfde vragen, misschien wat extra vragen toevoegen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

de oefenexamens moeten up-to-date zijn.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel en qua prijs ook goed

Misschien de vragen iets meer gevarieerd of in andere volgorde

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede oefening voor het maken van je theorie examen. Door het maken van deze oefen examens heb ik mijn theorie examen gehaald en heb ik niet hoeven leren uit een theorieboek. Fijn dat je na aankoop, je inloggegevens binnen 10 minuten ontvangt en direct aan de slag kan gaan.

Staan redelijk wat spelfouten in de proefexamens. Met name in de teksten waar het antwoord uitgelegd wordt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Meer variatie in vragen!!!!!

Pluspunten

examens oefenen en halen dat examen

Iets meer variatie nog in de examens, kwam veel dezelfde vraag tegen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Veel geleerd met de oefenexamens! Kreeg gelijk inlogcode. Goede uitleg.

Geen idee

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit (vrijwel net als op het echte examen) en redelijke prijs.

Je kunt niet zien welke toetsen je al hebt geoefend. Of waar je al eerder op hebt geklikt. Misschien is het handig als je dat ergens in het overzicht terug kunt vinden.

Haagweg 1

5995 AA Kessel