Pluspunten
Snel en qua prijs ook goed
VerbeterpuntenMisschien de vragen iets meer gevarieerd of in andere volgorde
Pluspunten
Goede oefening voor het maken van je theorie examen. Door het maken van deze oefen examens heb ik mijn theorie examen gehaald en heb ik niet hoeven leren uit een theorieboek. Fijn dat je na aankoop, je inloggegevens binnen 10 minuten ontvangt en direct aan de slag kan gaan.
VerbeterpuntenStaan redelijk wat spelfouten in de proefexamens. Met name in de teksten waar het antwoord uitgelegd wordt.
Meer variatie in vragen!!!!!
Pluspunten
examens oefenen en halen dat examen
VerbeterpuntenIets meer variatie nog in de examens, kwam veel dezelfde vraag tegen.
Pluspunten
Veel geleerd met de oefenexamens! Kreeg gelijk inlogcode. Goede uitleg.
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit (vrijwel net als op het echte examen) en redelijke prijs.
VerbeterpuntenJe kunt niet zien welke toetsen je al hebt geoefend. Of waar je al eerder op hebt geklikt. Misschien is het handig als je dat ergens in het overzicht terug kunt vinden.
Pluspunten
Goede uitleg bij de opgaven.
VerbeterpuntenIk had betaald voor bromfiets theorie oefenen krijg je motor theorie examens.
Pluspunten
VerbeterpuntenDe tijdsduur net zo kort maken als het echte examen! Ik schrok ervan dat de vragen veel sneller achter elkaar aan kwamen... Dus gezakt..
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenalles
Pluspunten
Duidelijk, oefensoftware is fijn om mee te werken
VerbeterpuntenDe héle tijd dezelfde vragen, en daar heb ik niet voor betaald. Jullie software is toch al prijzig, dan verwacht ik ook waar voor mijn geld en niet steeds dezelfde vragen.